Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
13
Favori
64.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da cihazım. discovery ile iç mekanda çektim fotoları bu arada.
     LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP LENOVO IDEAPAD YOGA 13 İNCELEME/ANA KONU/ KULÜP

• Yoga 13 aldım zaten sonradan:) memnunum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo Yoga 2 ve Thinkpad Yoga'yı tanıtmış:

Chip Yoga
  • ben de vatandaki kampanyadan tesadüfen yararlananlardan oldum :))
    makineden çok memnunum ama bu win8 olayı benim sinirime dokunuyo
    bluetoothdan veri gönderimi yapamadım bluetooth nası açııyo nası gönderiliyo bulamadım kli iki saat!
    az buçuk anlamasam bilgisayardan bende bişey var diyecem ama gerçekten win8 de program bulmak işlem yapmak sıkıntı özgürlüğü kısıtlıyo
    yapamadım kısacası gönder seçenekleri içinde bluetoothla gönder bir türlü çıkmıyor heryerden açtım yaptım aletile eşleşiyo ama veri gönderimi yok seçeneği bulamadım
  • bir de aldığımda hiç rahatsızlık vermiyordu ama nerdeyse bugün geri götürecektim makinayı fan sesi çok çıkıyo ve ısınmaya da başladı
    benden başka kullananlar oldu ona bağlayacam da yemediler ki bilgisayarı
    ama genel bi problem olduğu yazıyodu sıkıntı yoktur umarım
  • scientrabia S kullanıcısına yanıt
    fan surekli çalışıyor ama rahatsızlık vercek bir ses çıkmıyor yani fandan yani problem olarak görmemek lazım asıl fan çalışmazsa problem olması lazım ben anlayamıyorum zaten neye göre problem belirleniyor makineyi serinletsin işte çalışsın ne gibi bir problem yaratabilir fanın çalışması :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

fan surekli çalışıyor ama rahatsızlık vercek bir ses çıkmıyor yani fandan yani problem olarak görmemek lazım asıl fan çalışmazsa problem olması lazım ben anlayamıyorum zaten neye göre problem belirleniyor makineyi serinletsin işte çalışsın ne gibi bir problem yaratabilir fanın çalışması :)

Ben de anlamıyorum açıkcası, forumlardaki fan yorumlarına bakıp almayanlar oluyordur muhtemelen, ben iyi ki bakmamışım o yorumlara almadan önce. Çok memnunum, fan sesinin hiç rahatsız ettiğini hatırlamıyorum.
  • nrdgnn kullanıcısına yanıt
    bencede fan sesi yok denecek kadar az acaba fandan çok ses çıkıyor diyenler daha önce hangi marka laptop kullanmışlarda fan sesi duymamışlar merak etmiyor değilim buna fan sesi var diyorlar:)
  • Özellikle sessiz ortamda kullanıyoruz buna rağmen rahatsız edici bir ses algılamadık. Aynı özellikler de olup ürün kodları farklı olanlar var, pek sanmıyorum ama en azından bu yönde bir sıkıntı var mı belirginleştirmek adına ben de ki ürünün Ürün kodu 59-367764 bir sıkıntı şimdilik yok.
  • tablet de olması avantaj bir de merak ettiğim android kurabiliyor muyuz??
    yabancı sitelerde bununla ilgili programlar vara ama cesaret edemedim açıkcası
    mesela whatsup fln çalıştırmak istiyorum tangonun mümkün win8 de
  • scientrabia S kullanıcısına yanıt
    ben denedim oluyor ...
  • android için nasıl yapıyorsunuz
    yardımcı olabilirmisiniz?
    ıvır zıvır oyunlar var orada onları oynarım diye düşündüm
  • corp8slave C kullanıcısına yanıt
    BlueStacks android diye google da aratınca çıkıyor ordan yukleyebilirsiniz sonra hem windows hemde android olarak kullanabiliyorsun ben watsapı falan kullanıyordum oradan bi ara telefonu servise verince gerekli olmuştu deneme şansım oldu...

buydu sanırım linkihttp://windowsandroid.en.softonic.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliii -- 11 Eylül 2013; 11:30:16 >
  • yukarıda fotolarını da koyduğum lenovo yoga 13 cihazımı sattım fakat büyük ihtimalle ve tabii kısmetse lenovo yoga 2 alacağım. bugüne kadar bir çok ultrabook kullandım ve dahası hybridlerin sony hariç modelleri elimden geçöti ama bu cişhaz kadar tat aldığım ve kullanması kolay başka cihazım olmadı.
    herkese tavsiye ederim.
    1- samsung ativ serisi hybridlerin klavye ile tablet dengesizliği var. tabletleri zaten ağır ve estetik yoksunu cihazlar. ayrıca ekran kalitesi iyi değil hiç birinin. ben donuk renkli samsung ekranları sevemedim gitti. sadece süper amoled mobil cihazlar güzel.

2- asus estetik, işlevsel ve ekran kalitesi iyi cihazlar üretiyor. ama lenovo yoga 13 e rakip olan taichi çok kötü ve aşırı pahalı bana göre. ayrıca win 8 ekranda full hd sıkıntı yaratıyor. Google chrome işklence bir nebze. 1600 x 900 tam oturaklı çözünürlük işletim sistemine göre.

3- tablet ayrıldığında ister istemez işlemci için fan tablet kısmında kalmakta ki zaten bilgisayar da bundan ibaret. ama lenovo nun çzöümünde böyle değil. incecik ekran katlandığında zaten diğer tabletler kadar oluyor. ama stand modu ve çadır modunda kullanmak da çok kolay olduğundan diğerlerinmde bu yok.

4- 13.3" ideal ultrabook ölçüsü bence. samsung ativ serisi ve asus vivobook serisi hybridlerin işe yarar cihazları 11.6" ve bence çok küçükler. bunlar yerine kolay taşımak için bir 13.3" ultrabook ve 8" tablet tercihimdir.

• bluestacks i denemiştim ama oyunları filan indirememiştim
    tekrar deneyeyim bi..
    teşekkürler
  • corp8slave C kullanıcısına yanıt
    ben sensör gerektirmeyen oyunları oynadım sorun yaşamadan ensörlü oyunlardan sadece temple run u kurmuştum ondada sağa sola yatma çalışmadı haliyle oynanmadı ama diğer oyunlarda sıkıntı olmadı yani.... rica ederimm
  • meliii kullanıcısına yanıt
    telefon numarası ile aktifleştirme yapamıyor muyuz?? indirdim ama google play yok içinde nasıl apl yüklüyoruz??
  • Turuncu yogaya (i5 3337) nereden estiyse pi testi yaptım. 31sn sürdü. İş için kullandığım 1-2 yıllık laptop i7 işlemcili. 12sn sürüyor. Şaşırdım kaldım.

ekleme: prize bağlayınca 14sn sürdü. Yada high performance profiline alınca da aynı. demek ki balanced kullanırken 10 yıl önceki desktopumla yaklaşık aynı performansta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 12 Eylül 2013; 10:03:29 >
  • Evet telefondan hic bir farki yoktu googleplayde yuklu olmasi lazim icinde direk bilgisayara yukleyip programi calistirinca android tablet moduna giriyor olmasi lazim... O programda sknti olabilir sen yine goodledan bi arattp farkli yerden yukle istersen cunku ben yukledigimde hepsi icinde vardi uygulamalarin acaba ara menuyemi girmedin olurya insanlik hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliii -- 12 Eylül 2013; 10:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben indirdim google playdan deneme için uygulama bile aldım:)
    bi de buna kol baglayabilirsek harika olur:)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.