Bildirim
LENOVO IDEAPAD Z580 KAMERA SORUNU
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
win 7 x64 kullanıyorum şu anda aynı sorunu yaşadım up -
hocam lenovo energy management adlı programı kurun , sonra FN + ESC tusuna basın bi -
Hala aynı :( Kameraya tıkladığımda 'kamera bağlayın' yazıyor sol üstte. -
Lenovo forumunda da açmıştım bu konuyu servise götürün dediler -
Arkadaşlar benim lenova g510 win 7 işletim sistemi olan pc var. Pc de aygıt yöneticisinde kameranın driveri yüklü gözükmesine rağmen ben skype de ve diğer görüntülü konuşma programlarında kameranın açılmama sorunu ile karşı karşıya kalıyorum. görüntü gelip gidiyor, kameranın ışığı yanıp sönüyor. bir kaç çözüm önerisinde kamerayı başka programın kullanıyor olabileceğini söylediler ama bunu bulmanın yolu nedir?
Lütfen acil cevap @nino_desconocido -
Baya zaman geçmiş üzerinden ama söyleyeyim: orjinal Wİndows 7 (crackli filan değil, paralı olan) yükledim ve kamera şu an sorunsuz çalışıyor. ALakası var mı bilmiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X