Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guitarra.35

quote:

Orijinalden alıntı: lord987

Vatan bilgisayardan internet üzerindende alınan ürünlerin garantisini mağzalar veriyormu. mesela teknosa internet üzerinden alınan ürünlere mağzadan garanti için ürünler alınmıyor. direk kendimiz gòtürmeliyiz garanti servisine.

Garanti için mağazaya götürdüğünüzde, mağazadan almışsınız gibi işlem görüyor diye biliyorum ama emin değilim arayıp sormak lazım. Ama Vatan bilgisayar internet alışverişlerinin çok problemli olduğunu okudum çoğu sitede.

Ne gibi problemler okudunuz. yoksa mağzadaki indirimi bekleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben bu sabah gittim aldım mağazadan 1452TL 8gb ramli 630ekran kartlısını indirim geçerli oldu yani. 1800 küsür yazıyordu kağıtta ama adam indirim uyguladı. bence geç kalmadan gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 28 Temmuz 2012; 12:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987
    Ne gibi problemler okudunuz. yoksa mağzadaki indirimi bekleyeyim.

Ürün teslimatında gecikme, ürünün gönderilmemesi, müşteri hizmetlerini aradığınızda ilgilenilmemesi gibi problemler ama dediğim gibi ben hiç alışveriş yapmadım internet üzerinden. Abim bir ürün sipariş etmişti göndermediler :)

Bu arada bugün mağazada %25 indirim var bilginize!

Asustan vazgeçtim yine LENOVO Z580A CORE İ7-3612QM 2.10GHZ-6GB-750GB-15.6''-DVDRW-2GB GT630M-W7PRE aldım.
    1662 TL %25 indirimli fiyatı, fırsatı kaçırmayın, fan sorunu yaşadığım bir talihsizlikti, teşhirdeki ürünleri inceledim tekrar ilk aldığım lenevodaki fan sesi yok.
    1 saat sonra teslim alcam şimdi kurulumda :)
  • Vatandan yaklaşık olarak 5-6 kere alışverişim oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım ürünler biraz geç geliyor ( Geç derken 1 hafta felan ) müşteri hizmetlerine gelincede gayet ilgililerdi.
  • şuan içinde ki işletim sistemi orjinal sanırım o yüzden onu bozmak istemiyorum ama adamlar harddiskleri 700 ve 20gb olarak bölmüş. ilerde bir gün format atmak istesem tüm c gidicek mecbur her şeyde orda olmuş olcak. kendim işletim sistemi kurmadan bu harddiskleri kendim tekrar bölebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

şuan içinde ki işletim sistemi orjinal sanırım o yüzden onu bozmak istemiyorum ama adamlar harddiskleri 700 ve 20gb olarak bölmüş. ilerde bir gün format atmak istesem tüm c gidicek mecbur her şeyde orda olmuş olcak. kendim işletim sistemi kurmadan bu harddiskleri kendim tekrar bölebilir miyim?

Evet, Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler - yönet- disk yönetiminden tekrar C sürücüsüne sağ tıkla, birimi küçült kısmından bölümlendirebilirsiniz.
    Ama yapmadan önce D diskinin yedeğini alıp diski silip C ile birleştirmeniz lazım. (D ye sağ tıkla bölümü sil, sonra C ye sağ tıkla birimi genişletten D'yi C'ye ekliyoruz)
  • quote:

quote:

şuan içinde ki işletim sistemi orjinal sanırım o yüzden onu bozmak istemiyorum ama adamlar harddiskleri 700 ve 20gb olarak bölmüş. ilerde bir gün format atmak istesem tüm c gidicek mecbur her şeyde orda olmuş olcak. kendim işletim sistemi kurmadan bu harddiskleri kendim tekrar bölebilir miyim?

Evet, Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler - yönet- disk yönetiminden tekrar C sürücüsüne sağ tıkla, birimi küçült kısmından bölümlendirebilirsiniz.
    Ama yapmadan önce D diskinin yedeğini alıp diski silip C ile birleştirmeniz lazım. (D ye sağ tıkla bölümü sil, sonra C ye sağ tıkla birimi genişletten D'yi C'ye ekliyoruz)

birimi küçült diyince en fazla 330gb oluyor bunu daha fazla artıramıyoruz sanırım ? C 700gb ama en fazla 330luk kısmı küçülüyor yani ?

edit: böldüm oldu aşırı kolay oldu ama dediğim gibi daha fazla bölme şansım var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 28 Temmuz 2012; 18:32:07 >

• quote:

birimi küçült diyince en fazla 330gb oluyor bunu daha fazla artıramıyoruz sanırım ? C 700gb ama en fazla 330luk kısmı küçülüyor yani ?

edit: böldüm oldu aşırı kolay oldu ama dediğim gibi daha fazla bölme şansım var mı acaba?

Bende de aynısı olmuştu, diski böldükten sonra tekrar recovery yaptım. Sonra C'yi tekrar bölümlendirdiğimde 540 GB'lık bir kısmı küçülmüştü. Şu an yeni aldığım lenovonun yedeklerini alıyorum, aldıktan sonra bende aynı işlemleri yapacağım. Deneyin bakalım :)
  • quote:

quote:

Bende de aynısı olmuştu, diski böldükten sonra tekrar recovery yaptım. Sonra C'yi tekrar bölümlendirdiğimde 540 GB'lık bir kısmı küçülmüştü. Şu an yeni aldığım lenovonun yedeklerini alıyorum, aldıktan sonra bende aynı işlemleri yapacağım. Deneyin bakalım :)

laptobu alalı daha 12 saat olmadı. çokta kurcalayıp ilk günden bozmak istemiyorum 350 350 bölmüş oldum şimdi yeter bu zaten. daha da uğraşmam böyle şeylerle

• arkadaşlar vatandan aldım hiç cd falan çıkmadı sizde var mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zugwang.

arkadaşlar vatandan aldım hiç cd falan çıkmadı sizde var mıydı

bende de yoktu Dde tüm dosyaların setupları vardı bende
  • quote:

quote:

arkadaşlar vatandan aldım hiç cd falan çıkmadı sizde var mıydı

bende de yoktu Dde tüm dosyaların setupları vardı bende

Evet öyleymiş dostum.
  • Arkadaşlar d yi 25 gb yapmış bunu nasıl değiştiricem
    edit:bir de önceki programların kurulum tarihi 22.05.12 yazıyor sorun değildir di mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 29 Temmuz 2012; 0:28:32 >
  • quote:

Arkadaşlar d yi 25 gb yapmış bunu nasıl değiştiricem
    edit:bir de önceki programların kurulum tarihi 22.05.12 yazıyor sorun değildir di mi bu

aynı ben hocam bak yukardada ben sormuştum o yöntemi yaparak 350 350 olarak bölebiliyorsun daha fazla bölünmüyor sanırım
  • Vatan'da şuan da indirimde 8gb'lık olanı almayı düşünüyoruz? Ne dersiniz alalımmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 29 Temmuz 2012; 14:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Vatan'da şuan da indirimde 8gb'lık olanı almayı düşünüyoruz? Ne dersiniz alalımmı?

Ben siparişimi verdim bile :) Geçen gün Vatan'a uğradım kasa olarak çok sağlam ve bi o kadar da şık. F/P olarak zaten bir numara, alırsan kesinlikle pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Vatan'da şuan da indirimde 8gb'lık olanı almayı düşünüyoruz? Ne dersiniz alalımmı?

Ben siparişimi verdim bile :) Geçen gün Vatan'a uğradım kasa olarak çok sağlam ve bi o kadar da şık. F/P olarak zaten bir numara, alırsan kesinlikle pişman olmazsın.

Sipariş verirken etkiledin beni şuan verdim sipariş.
  • bende aldım ama eksileri mevcut laptobun

1- yukardada bir arkadaşımızın dediği gibi fan sesli biraz. tabikide bu sadece sessiz bir ortamda duyuluyor.
    2-masaüstündeyken ekranın sol en üst tarafında bir nokta var. masaüstü temasına göre kaybolabiliyor mesela lenova temasını koyduğunuzda görünüyor. belkide ölü pikseldir ama ikitane aldık ikisininde aynı olması tuhaf. çerçevenin hemen altında en üst solda . tuhaf geldi.
    3-bunu nasıl anlatırım bilmiyorum ama ekran arkadan aydınlatmalı olduğundan normade bütün laptoplarda ekrana aşağıdan bakıldığında çizgi çizgi görünür. tabiki buda her tonda görünmüyor. mesela haber7 nin tonlarında rahat görünüyor o çizgiler. işte o sayfaya baktığınızda ekranı yatırmasanızda çizgiler hafif görünebiliyor. anlatabildimmi bilmiyorum.
    4-altı çok ısınıyor. kimse bunun aksini iddia etmesin. altı ısınıyor. ikitane aldık ikiside aynı şekilde. z570 modelinin i7 lisini kullandım oda aynı şekilde ısınıyordu.
    5-alttaki batarya hafif oynuyor. öyle ahım şahım oynamıyor. ama sımsıkı montede olmuyor. elimle oradan tuttuğumda hissettim. ikitane aldık ikiside aynı
    6-toucpad hayal kırıklığında uğrattı beni. keşke z570 modelinin aynısını kullansaydı. kullanması biraz zor belki ondan bana tuhaf gelmiş olabilir.

gördüğüm eksiler şimdilik bunlar. zamanla çıkarmı bilmiyorum ama sorunsuz laptop yoktur. mutlaka hepsinin bir sorunları var.

• pili nasıl peki? kaç saat dayanıyor pili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalmemo03

pili nasıl peki? kaç saat dayanıyor pili?

Kullanıma bağlı olarak ortalama 2,5-3 saat
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.