Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62781&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=05031310-SemtPazari&utm_term=05031310-SemtPazariMail&utm_content=05031310-SemtPazariMail#allImages

LENOVO Z580 CORE İ7-3632QM 2.20GHZ-6GB DDR3-1TB-2GB GT635M-15.6''-DVDRW-WIN8

Bunu almayı düşünüyorum.
    Ram sorun değil zaten değiştireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu modelden kullanan varmı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62781&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=05031310-SemtPazari&utm_term=05031310-SemtPazariMail&utm_content=05031310-SemtPazariMail#allImages

Bunu almayı düşünüyorum.

çizim render vb. işlemci gerektiren şeyler için iyi olabilir bilgim yok ama eğer oyun istiyorsan ekran kartı daha çok farkeder z500 gibi modellere bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraykoparan

quote:

Orijinalden alıntı: zoru998

Windows 8 e yükselttim ama bluetooth driverinı bir türlü bulamadım Yardım edecek var mı

support.lenovo.com
    Home - Global Support - TR
    http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page?

buradan yuklerseniz eğer problem cozulur diye tahmin ediyorum.

Sorunu çözdüm driverla alakası yokmuş. Windows 7 den windows 8 e yükselttim. Windows 7 de iken Energy manager v6 kullanıyoruz. Windows 8 de ise Energy manager 8 i kullanıyoruz. Win 7 de iken Fn ++F5 den bluetooth u devredışı bırakmışım. win8 de de energy manager 8 de Fn+F5 windowsun kendi sistemi tarafından uçak modu olarak algılanıyor.

Çözüm EMv8 i kaldırıp Emv6 yı kurun. Oradan kapalı olan buletooth veya wifiyi etkinleştirin..

• quote:

Orijinalden alıntı: pablooescobarr

quote:

Orijinalden alıntı: hayatt13

Arkadaşlar bugün Z580 aldım. Çok kısa bi zaman önce Acer V3-571G almıştım. Onun 4 diş wifi çektiği yerde , Z580 ya hiç çekmiyor, ya da 1 diş çekiyor... Alırken V3-571G ile kıyaslamalarını istedim , wifi çekim gücünün aynı olduğunu söylediler. Ancak bu çok az çekiyor.

Ne yapmam gerek ?

zahmetli olucak ama direkt servise.mesafe kısa ve çok duvar yoksa hemen gnder.

Denediğim yerde arada duvar var. Evin içinde değil başka bir apartmandan komsudan çekiyordum.
    Sanırım Acer wifi çekimi daha iyi , bu yanında düşük kalıyor ...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün Z580 aldım. Çok kısa bi zaman önce Acer V3-571G almıştım. Onun 4 diş wifi çektiği yerde , Z580 ya hiç çekmiyor, ya da 1 diş çekiyor... Alırken V3-571G ile kıyaslamalarını istedim , wifi çekim gücünün aynı olduğunu söylediler. Ancak bu çok az çekiyor.

Ne yapmam gerek ?

Denediğim yerde arada duvar var. Evin içinde değil başka bir apartmandan komsudan çekiyordum.

ben 2. kattan 1. kata çekiorum.çaprazlamasına 3 diş çekior 3 duvar var.bazıları sorunlu lenovonun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapmam gerek ?

ben 2. kattan 1. kata çekiorum.çaprazlamasına 3 diş çekior 3 duvar var.bazıları sorunlu lenovonun.

Sırf bu yüzden 1 aylık laptopumu garantiye yollamak istemiyorum. Açıldı mı cihaz başka yerlerden arıza verecek diye korkuyorum. Hastaneye sağlam gidenin hasta gelmesi gibi bişey :)

• arkadaşlar hdmi kablo ile lcd tvye görüntüyü nasıl aktarırım.
    notebook a ve tv ye hdmi kabloyu taktıktan sonra pcden bi ayar yapmam gerekiyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapmam gerek ?

Sırf bu yüzden 1 aylık laptopumu garantiye yollamak istemiyorum. Açıldı mı cihaz başka yerlerden arıza verecek diye korkuyorum. Hastaneye sağlam gidenin hasta gelmesi gibi bişey :)

heralde sırf bu wifi çekim sorunu yüzünden vazgeçicem almaktan çünkü modem 1. katta ben 3. katta oturuyrum şimdiki dell bilgisayarım normal 2 diş çekiyor

• KONU AÇARKEN HATA VERİYOR! BURDAN YAZIYORUM KUSURA BAKMAYIN...
    ---

Merhabalar;

Dün elime aldım laptopu temiz format ve güncel driverlerini indirip kurdum, dvd den de kurmadım direk internetten.
    Kafama takılan birşey var ekran kartı oladak 635 yenine HD 4000 görmekte bu sorunu nasıl aşabilirim?

---

---

---
    NOT : Nvidia denetim masası 3D ayarlarından nvidia seçilmiş halde.

• arkadaşlar sizin z580 ninizde de numerik tus takımına basarken hafif bir içe çökme oluyor mu bir boşluk hissi doğuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: replyme

arkadaşlar sizin z580 ninizde de numerik tus takımına basarken hafif bir içe çökme oluyor mu bir boşluk hissi doğuyor mu

Ben öyle bir şey hissetmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: replyme

arkadaşlar sizin z580 ninizde de numerik tus takımına basarken hafif bir içe çökme oluyor mu bir boşluk hissi doğuyor mu

Oyle bir his yok tuşlarda25554478956320,*h555552222222222222222222222222222222222222222556987 ama sert bastırırsan aşağıdaki kırmızılık (?) biraz esniyor

• s.a. arkadaşlar bende z580 almayı düşünüyorum. arabulvar sitesinden alan var mı güvenilir mi. birde bu iki ürün arasından ram den başka fark var mı. arabulvar da ram hızı 1600 değil görünüyo ama fiyat uygun nerden alsam karar veremedim. fikir verebilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: samet205

http://www.arabulvar.com/lenovo-z580-59-352524-core-i5-3210m--6gb-500gb-2gb-gt635m-156-freedos-notebook/?pr=610867

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352526-8gb-notebook-urun9013.html

s.a. arkadaşlar bende z580 almayı düşünüyorum. arabulvar sitesinden alan var mı güvenilir mi. birde bu iki ürün arasından ram den başka fark var mı. arabulvar da ram hızı 1600 değil görünüyo ama fiyat uygun nerden alsam karar veremedim. fikir verebilecek var mı ?

ben arabulvardan aldım dostum 2 günde geldi. kargoda suan aksam eve geçince bakacağım bi sorun varmı diye.
    ayrıca ram 1600 mhz arabulvardaki ;) oyunlarda gözle görülür bi fark yaratmıyormuş 8gb ram. o yüzden 6 gb al ileride az gelirse 8 e yükseltirsin.fiyatta daha uygun pcdepoya göre. pcdepo dan alınca boşu boşuna fazla para vermiş olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaXis_1907

quote:

Orijinalden alıntı: samet205

http://www.arabulvar.com/lenovo-z580-59-352524-core-i5-3210m--6gb-500gb-2gb-gt635m-156-freedos-notebook/?pr=610867

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352526-8gb-notebook-urun9013.html

s.a. arkadaşlar bende z580 almayı düşünüyorum. arabulvar sitesinden alan var mı güvenilir mi. birde bu iki ürün arasından ram den başka fark var mı. arabulvar da ram hızı 1600 değil görünüyo ama fiyat uygun nerden alsam karar veremedim. fikir verebilecek var mı ?

ben arabulvardan aldım dostum 2 günde geldi. kargoda suan aksam eve geçince bakacağım bi sorun varmı diye.
    ayrıca ram 1600 mhz arabulvardaki ;) oyunlarda gözle görülür bi fark yaratmıyormuş 8gb ram. o yüzden 6 gb al ileride az gelirse 8 e yükseltirsin.fiyatta daha uygun pcdepoya göre. pcdepo dan alınca boşu boşuna fazla para vermiş olursun

Ram in 6 olmasi önemli değil. bence fazladan 150 tl vermeye gerek yok. site akkında şüphelerim vardı ama yorumlara göre güvenilir akşam siparisi vermeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 2 hafta önce Lenovo z580 aldım( i5 6gb ram) internette sörf yaparken arasıra donma yaşıyorum ve bazen müzik dinlerken ses bi alçalıp yükseliyor gibi geliyor acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Ya da böyle bir sorun yaşayan ? Şimdiden teşekkür ederim...
  • sipariş verecektim kampanya bitmiş şansa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Şu modelden kullanan varmı?

Bunu almayı düşünüyorum.

çizim render vb. işlemci gerektiren şeyler için iyi olabilir bilgim yok ama eğer oyun istiyorsan ekran kartı daha çok farkeder z500 gibi modellere bakabilirsin.

Ben bimeksden aldım 20 gündür falan kullanıyorum. orda şuanda daha uygun.%10 da hediye çeki veriyor. Benim aldığımda 1600 dü. %10 hediye ile 1440 geldi. Vatanda şuan 2070 TL Bimeksde de 1860 Tl civarı.

Benim kendimde vardı Win 8 proya çevirdim. Açık ve hiç bir işlem yapmazken ram kullanımı %15-%25 arasında değişiyor. Ram'den yana bir sıkıntı yok. 1 TBlık kendi harddiski var üzerinde değiştirmedim. Açılış süresi 18-28 saniye ve kapanış süresi 13-20 saniye arası değişiyor. Sıkıntılı tarafı wireless bir ya da iki diş eksik çekiyor. Ama modemi gördüğü zamanda sıkıntı yok bağlantıda sıkıntı olmuyor. Bir de ben sırasıyla nvidia ve intel grafik kartlarını devre dışı bıraktım. Ona rağmen her defasında intel ekran kartını gördü. Aygıtlarda görüyor ama sistem değerlendirmelerinde ve bilgilerinde hep intel olarak görüyor. Onu çözemedim.

Sistem değerlendirme puanlarında ilk kurduğumda işlemci ve ram 7.7 şer puan, masa üstü grafik performansı ile 3B iş ve oyun performansı 6.5 harddisk 5.9 puandı. Güncellemeleri falan tamamen kurdum. Şuan sistem değerlendirmesinde işlemci ve ram 7.7 puan, Masa üstü grafik performansı 5.9 puan, 3B iş ve oyun performansı 6.4 puan, Harddisk 5.9 puan.

Genel olarak ben memnunum. Yalnız Ram yedine SSD alıp takmak makineyi daha çok rahatlatır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

iyi günler %25 indirim oldugunda z580 almak istiyorum fakat i5 ve i7 arasında kararsız kaldım.
    Hangisini önerirsiniz.Genelde oyun amaclı kullanacağım.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-347084-z580-%28gri%29-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt630m--bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62771

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-347087-z580-core-i7-3632qm-220ghz-6gb-ddr3-1tb-2gb-gt635m-156-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=62781

Aldınız mı bilgisayarı. Bende almadan önce i5 mi i7 mi alayım diye çok düşünüp kararsız kaldım. Ama sonunda denk geldi i7 işlemcili 347087 olanını aldım. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Yalnız Bimeksden almanı tavsiye ederim. Orda vatandan daha uygun. %10 hediye çeki de veriyorlar. Onunla da biraz daha ekleyip SSD alırsan süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x biri -- 13 Mart 2013; 15:10:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanov4

Sizce hangisini almalıyım
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-347084-z580-(gri)-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-1tb-156-dvdrw-2gb-gt630m--bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62771

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-347087-z580-core-i7-3632qm-220ghz-6gb-ddr3-1tb-2gb-gt635m-156-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=62781

Aralarındaki fark
    1.sinde işlemci i5 2.de i7
    1.de ram 8gb 2.de 6gb
    1.ekran kartı 630m 2.de 635m

sizce hangisi ?

Bende kazara Gold'da kampanya vardı. bi pazar günü 347804'ü alıyordum. yarın alırım diye bıraktım. Ertesi günü zam gelmiş. Bimeksden 347087 aldım. Allah nazardan saklasın:) memnunum şuan. Z585 alma da. 347087 almanı tavsiye ederim. Wireless konusunda da modem bir üst katta çaprazda.Arada 3-4 duvar var. bazen 3 diş bazen 4 diş çekiyor. Vatandakiler z585'in wirelessini çalıştıramamışlardı. Yinede şans kısmet işi hangisini alırsan al hakkında hayırlısı olsun.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.