Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben z580 sahibiyim. İlk mesajdaki incelemede belirtilen fan ile ilgili ayarlar bende gözükmüyor. Sadece toz temizleme var. Bunun nedeni nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkasarci

Arkadaşlar ben z580 sahibiyim. İlk mesajdaki incelemede belirtilen fan ile ilgili ayarlar bende gözükmüyor. Sadece toz temizleme var. Bunun nedeni nedir acaba?

Henüz windows 8'de yokmuş... Tamamdır, sağolun.

Bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İzlenimlerim şöyle.

Sürat olarak beni tatmin etti diyebilirim. Buradaki süratten kastım açılma süresi. Bilgisayar tam olarak kapalı iken tuşuna bastığımda (kronometre tuttum) 68 saniyede başlangıç ekranını gösteriyor. Sizi bilmem ama en son bilgisayarı vista olan benim gibi biri için çok çok iyi bir süre. Ayrıca bilgisayar uyku moduna geçtikten sonra ufacık br mouse hareketi ile 2 saniyede uyanıyor. Hoş.

Akıllı touch pad çok kullanışlı. Bir iki araştırma yaptığınızda özelliklerini görebilirsiniz. Soldan sağa çekince uygulamalar arası geçiş çok kullanışlı.

Oyun olarak (Eski biliyorum ama çok seviyorum) Burnout Paradise yükledim. Isınma olmuyor değil ama öyle korkutacak düzeyde değil. Eski HP'mden sonra bu ısınma soğuk antartika rüzgarı gibi geliyor. Ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bi cooler pad alıp altına koydum. Sadece oyun oynarken çalıştırıyorum.

Klavye biraz fazla sesli. Çok takırdıyor. Onun dışında fena değil.

Bazı arkadaşlar ses kartı ile ilgili yorumlar yapmış. Konunun uzmanı değilim ancak müzik dinlerken ve film izlerken dolby home theater bana çok güzel geldi.

Henüz yeni kullanıyorum ancak ne menteşelerde bir sorun gördüm ne bir ışık sızması ne de garip bir ses.

Fan oldukça sessiz. Windows 8'de sadece toz temizleme modu bulunuyor.

Şimdilik gördüklerim bu kadar. Hepiniz güe güle kullanın arkadaşlar, kazasız belasız.

• Arkadaşlar bende i7 3632qm li olanından aldım fakat fan hiç susmuyor fazla bi ses yok ama sessiz ortamda belli oluyor.

Fandan gelen ses net sabit bi ses değil bi yere sürtüyor gibi değişik geliyor fazla rahatsız edici değil ama sizdede öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --xx--

Arkadaşlar bende i7 3632qm li olanından aldım fakat fan hiç susmuyor fazla bi ses yok ama sessiz ortamda belli oluyor.

Fandan gelen ses net sabit bi ses değil bi yere sürtüyor gibi değişik geliyor fazla rahatsız edici değil ama sizdede öylemi ?

Ben de aynı sorun var. z580 8gb ram 1tb hdd modeli. cızzz cızz diye ses geliyor arada. takılma sesi falan. ayrıca menteşesi allah'a emanet. katur kütür sesler geliyor kapatmak açmak resmen işkence yarın vatan computer'a götürcem bu sorunlar için. ne kadar süre sonra gelir servisten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulookawesome

quote:

Orijinalden alıntı: --xx--

Arkadaşlar bende i7 3632qm li olanından aldım fakat fan hiç susmuyor fazla bi ses yok ama sessiz ortamda belli oluyor.

Ben de aynı sorun var. z580 8gb ram 1tb hdd modeli. cızzz cızz diye ses geliyor arada. takılma sesi falan. ayrıca menteşesi allah'a emanet. katur kütür sesler geliyor kapatmak açmak resmen işkence yarın vatan computer'a götürcem bu sorunlar için. ne kadar süre sonra gelir servisten?

kardeşim bi bilgim yok benim şu sıralar götürme imkanım yokda sen götürürsen o fandan gelen cız cız sesi sorunmuymuş öğrenirsen bizimle paylaşırmısın ?

• Daha bugun laptopu aldim da kamerayi acamadim beyler ve ses acma kapama dokunmatik yuzeyinden baska diger tuslar calismiyor yardim edebilir misiniz?
  • Arkadaşlar bugün Z580 aldım. Çok kısa bi zaman önce Acer V3-571G almıştım. Onun 4 diş wifi çektiği yerde , Z580 ya hiç çekmiyor, ya da 1 diş çekiyor... Alırken V3-571G ile kıyaslamalarını istedim , wifi çekim gücünün aynı olduğunu söylediler. Ancak bu çok az çekiyor.

Ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoru998

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

z580 i7 modeli aldığımdan beri her 2 açılmadan 1 inde 1dk donma oluyor sonra düzeliyor

2 kere format attım hala aynı sorun

Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bende 3-4 açılmada bir oluyor. Çözümü bilen varsa yada sebebini yardımcı olursa sevinirim.

pc kitlenmeye devam ediyormu
  • quote:

quote:

quote:

z580 i7 modeli aldığımdan beri her 2 açılmadan 1 inde 1dk donma oluyor sonra düzeliyor

Bende aynı sorunu yaşıyorum ama bende 3-4 açılmada bir oluyor. Çözümü bilen varsa yada sebebini yardımcı olursa sevinirim.

kitlenme değilde arada geç açılma devam ediyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

servis saolsun 30 dk bilgisayarıma bağlanarak bios güncellemesi ve bir kaç işlem yaptı sorun çözüldü

şuan ne takılma ne donma nede kitlenme var

facebookdan lenovo ya tel no nu bırak iletişime geçerler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

servis saolsun 30 dk bilgisayarıma bağlanarak bios güncellemesi ve bir kaç işlem yaptı sorun çözüldü

http://www.facebook.com/LenovoTurkey

burası mı? daha garanti süresinde de sorun yaşadım herhalde aldığım yerden çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.facebook.com/LenovoTurkey

burası mı? daha garanti süresinde de sorun yaşadım herhalde aldığım yerden çıkıyor.

evet orası bilgilerini bırak hemen dönüş yapıyorlar

• Almayı düşünüyorum fakat bazı sitelerde wi fi sorunu oldugu duydum bu konuda bilgi verirmisiniz! Onceki yorumlardanda mcafe ile ilgili oldugunu gordum bu sorun basit bir sekilde ortadan kalkabiliuomu yoksa gercekten bir sorun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntuna114

Almayı düşünüyorum fakat bazı sitelerde wi fi sorunu oldugu duydum bu konuda bilgi verirmisiniz! Onceki yorumlardanda mcafe ile ilgili oldugunu gordum bu sorun basit bir sekilde ortadan kalkabiliuomu yoksa gercekten bir sorun mu?

Mcafe yi kaldırdım bilgisayar açıldıktan 2-3 sn sonra wifi hazır hale geliyor
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben z580 sahibiyim. İlk mesajdaki incelemede belirtilen fan ile ilgili ayarlar bende gözükmüyor. Sadece toz temizleme var. Bunun nedeni nedir acaba?

Henüz windows 8'de yokmuş... Tamamdır, sağolun.

Bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. İzlenimlerim şöyle.

Sürat olarak beni tatmin etti diyebilirim. Buradaki süratten kastım açılma süresi. Bilgisayar tam olarak kapalı iken tuşuna bastığımda (kronometre tuttum) 68 saniyede başlangıç ekranını gösteriyor. Sizi bilmem ama en son bilgisayarı vista olan benim gibi biri için çok çok iyi bir süre. Ayrıca bilgisayar uyku moduna geçtikten sonra ufacık br mouse hareketi ile 2 saniyede uyanıyor. Hoş.

Akıllı touch pad çok kullanışlı. Bir iki araştırma yaptığınızda özelliklerini görebilirsiniz. Soldan sağa çekince uygulamalar arası geçiş çok kullanışlı.

Oyun olarak (Eski biliyorum ama çok seviyorum) Burnout Paradise yükledim. Isınma olmuyor değil ama öyle korkutacak düzeyde değil. Eski HP'mden sonra bu ısınma soğuk antartika rüzgarı gibi geliyor. Ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bi cooler pad alıp altına koydum. Sadece oyun oynarken çalıştırıyorum.

Klavye biraz fazla sesli. Çok takırdıyor. Onun dışında fena değil.

Bazı arkadaşlar ses kartı ile ilgili yorumlar yapmış. Konunun uzmanı değilim ancak müzik dinlerken ve film izlerken dolby home theater bana çok güzel geldi.

Henüz yeni kullanıyorum ancak ne menteşelerde bir sorun gördüm ne bir ışık sızması ne de garip bir ses.

Fan oldukça sessiz. Windows 8'de sadece toz temizleme modu bulunuyor.

Şimdilik gördüklerim bu kadar. Hepiniz güe güle kullanın arkadaşlar, kazasız belasız.

68 saniyede mi açılıyor. çok fazla. benim ki 18-24 arası değişiyor. windows 8 pro kullanıyorum. daha önce lg netbookda windows 8 pro kullanmıştım o bile 25 saniyede açılıyordu. 1 hafta öncede lenova z580 347087 aldım. Allah nazardan saklasın nette yazılanlar pek doğru çıkmadı. bende dokunmatik tuşlar dobly home theater, onekey theater falanda çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Daha bugun laptopu aldim da kamerayi acamadim beyler ve ses acma kapama dokunmatik yuzeyinden baska diger tuslar calismiyor yardim edebilir misiniz?

ben bimeksden aldım geçen hafta. bi sorun çıkmadı Allaha şükür. 5 dokunmatik tuşta çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntuna114

Almayı düşünüyorum fakat bazı sitelerde wi fi sorunu oldugu duydum bu konuda bilgi verirmisiniz! Onceki yorumlardanda mcafe ile ilgili oldugunu gordum bu sorun basit bir sekilde ortadan kalkabiliuomu yoksa gercekten bir sorun mu?

Az çekiyor gibi görünüyor. ama gayet hızlı bağlanıyor. internet bağlantısında bir yavaşlık gözükmüyor. benimkinde de McAfee yüklü. sadece google chrome açılıştı kasılıyor. birde bilgisayar açıldığında simgeler yüklenirken 5-10 sn donma gibi yavaşlama oluyor. onun dışında bir sıkıntı görmedim.
  • Arkadaşlar ben kliksadan aldım 3 gün içinde geldi ve çok memnunum ve 1300tl ye aldım ayrıca %10 para puan verdi 1170tl süper fiyat muhteşem kalite her keze tavsiye ederim
  • Windows 8 e geçecem ama aşağıdaki programları bulamadım. Onlar olmadan geçmek istemiyorum. Bilgisayar ozellikleri imzamda var. Yardımcı olabilir misiniz?

ReadyComm
    VeriFace
    YouCam
    CapOSD (bu dokunmatik tuslar felan diye tahmin ediyorum)
    OneKey_Recovery
    OneKeyTheater
    Wireless_Music (intel wireless music device)
    Dolby home theater
    ee boot optimizer
    Intelligent Touchpad
    Power2Go

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoru998 -- 25 Şubat 2013; 17:50:58 >
  • arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var yardım edebilecek olan pm atarsa çok sevinirim

forumda bi arkadaştan ikinci el 8 aylık z580 aldım
    cihaza lisanslı win8 pro yüklenmiş
    orjinalde w7hb yüklüymüş

sorun şu
    ilk açtığımda şarj yüzde 60 civarındaydı 10 dk falan kullandım pc kapandı
    yeniden açtım baktım şarj yüzde 5 e düşmüş.
    sonra şarjı fulledim yüzde 100
    yarım saat sonra falan yüzde 50 seviyesine indi ve tekar şarj bitti laptop kapandı.

arkadaş cihazı evde batarya takılı olmadan kullandığını söyledi ayrıyetten.
    HARDİSKTEKİ RECOVERY DE SİLİNMİŞ DURUMDA

benim ne yapmam lazım bu sorunu nasıl hallederim.

yardım edebilirseniz çok sevinirim.
    lütfen pm atın.
    herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti405 -- 25 Şubat 2013; 22:39:01 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.