Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bnde z580 kullanıyorum ve pc den pek anlamam windows 8 i7 2gb nvidia gt635m 6gb ram var ve ekran kartı performansından memnun degilim sanırsam ayarlarını yapamadım crysis 3 orta seviyede bile kasmalar yaşıyorum online oyunlardada takılıyor müşteri hizmetlerini aradıgımda kılıfına uyduruyolar sorunu yok net hızı yavas vs. yardımcı olabilicek varmı özelden numarasını yazsın ben arıyım cünkü pc den anlamadıgım icin yazmaktan üşenirsizini şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyjal17

Arkadaşlar bnde z580 kullanıyorum ve pc den pek anlamam windows 8 i7 2gb nvidia gt635m 6gb ram var ve ekran kartı performansından memnun degilim sanırsam ayarlarını yapamadım crysis 3 orta seviyede bile kasmalar yaşıyorum online oyunlardada takılıyor müşteri hizmetlerini aradıgımda kılıfına uyduruyolar sorunu yok net hızı yavas vs. yardımcı olabilicek varmı özelden numarasını yazsın ben arıyım cünkü pc den anlamadıgım icin yazmaktan üşenirsizini şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

sağı tıkla masa üzerinde nivdia ekran ayarlarına gir.ordan ekran kartı seçimi var.gt635m yazar ayrıca gpu vede her ikisinin birleşimi.ordan her ikisini seç yada sadece gt635mi seç.oyunu oynayacaksan şarj adaptörün takılı olsun laptopa öyle oyna.masa üstü gibi deildir.çıkardınmı şarj dan takılmalar donmalar olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti405

arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var yardım edebilecek olan pm atarsa çok sevinirim

forumda bi arkadaştan ikinci el 8 aylık z580 aldım
    cihaza lisanslı win8 pro yüklenmiş
    orjinalde w7hb yüklüymüş

sorun şu
    ilk açtığımda şarj yüzde 60 civarındaydı 10 dk falan kullandım pc kapandı
    yeniden açtım baktım şarj yüzde 5 e düşmüş.
    sonra şarjı fulledim yüzde 100
    yarım saat sonra falan yüzde 50 seviyesine indi ve tekar şarj bitti laptop kapandı.

arkadaş cihazı evde batarya takılı olmadan kullandığını söyledi ayrıyetten.
    HARDİSKTEKİ RECOVERY DE SİLİNMİŞ DURUMDA

benim ne yapmam lazım bu sorunu nasıl hallederim.

yardım edebilirseniz çok sevinirim.
    lütfen pm atın.
    herkese iyi forumlar

enerji menegent die bir program var.pili en hızlı ve çabuk kullanma yani pili çabuk yer anlamına gelior.ordanda olabilir hemen bitmesi eğer ona ayarladıysa.birde güç seçeneği var,oda en yüksek performans olarak seçildiyse ondanda kaynaklanır.sağ altta gizlenenler içinde dir hemen. ayrıca keşke almasaydın 2. el.3 kuruştan kar edeyim derken.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntuna114

Almayı düşünüyorum fakat bazı sitelerde wi fi sorunu oldugu duydum bu konuda bilgi verirmisiniz! Onceki yorumlardanda mcafe ile ilgili oldugunu gordum bu sorun basit bir sekilde ortadan kalkabiliuomu yoksa gercekten bir sorun mu?

teknoloji şans işi kardeşim kiminki bozuk çıkar kiminki sağlam.ürünlerin yüzde 80 i sağlamdır yüzde 20 lik kısmına geldinmi vay haline :D ama lenovo z-580 güzel makine performans olarakta garanti servis olarakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatt13

Arkadaşlar bugün Z580 aldım. Çok kısa bi zaman önce Acer V3-571G almıştım. Onun 4 diş wifi çektiği yerde , Z580 ya hiç çekmiyor, ya da 1 diş çekiyor... Alırken V3-571G ile kıyaslamalarını istedim , wifi çekim gücünün aynı olduğunu söylediler. Ancak bu çok az çekiyor.

Ne yapmam gerek ?

zahmetli olucak ama direkt servise.mesafe kısa ve çok duvar yoksa hemen gnder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablooescobarr

quote:

Arkadaşlar bnde z580 kullanıyorum ve pc den pek anlamam windows 8 i7 2gb nvidia gt635m 6gb ram var ve ekran kartı performansından memnun degilim sanırsam ayarlarını yapamadım crysis 3 orta seviyede bile kasmalar yaşıyorum online oyunlardada takılıyor müşteri hizmetlerini aradıgımda kılıfına uyduruyolar sorunu yok net hızı yavas vs. yardımcı olabilicek varmı özelden numarasını yazsın ben arıyım cünkü pc den anlamadıgım icin yazmaktan üşenirsizini şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

sağı tıkla masa üzerinde nivdia ekran ayarlarına gir.ordan ekran kartı seçimi var.gt635m yazar ayrıca gpu vede her ikisinin birleşimi.ordan her ikisini seç yada sadece gt635mi seç.oyunu oynayacaksan şarj adaptörün takılı olsun laptopa öyle oyna.masa üstü gibi deildir.çıkardınmı şarj dan takılmalar donmalar olabilir.

ekran kartı seçimi derken hocam physx olan sekmede bi cpu bide nvia var ndvidia seçili 3d ayarların yönetilmesinde yüksek performasnlı nvida seçili ama yinede sıkıntı var neden kaynaklanıyo olabilir ayrıyetten win8 oldugu için fan modları calısmıyor sadece toz giderme var ama oyun oynarken aşırı bi ısınma yok ne yapmalıyım.

• quote:

quote:

quote:

ekran kartı seçimi derken hocam physx olan sekmede bi cpu bide nvia var ndvidia seçili 3d ayarların yönetilmesinde yüksek performasnlı nvida seçili ama yinede sıkıntı var neden kaynaklanıyo olabilir ayrıyetten win8 oldugu için fan modları calısmıyor sadece toz giderme var ama oyun oynarken aşırı bi ısınma yok ne yapmalıyım.

varsayılan die bir şey war o 2 sini birden kullanır. nivida,cpu ve varsayılan yani her ikisini kullan.prizde takılı olmasına dikkat et oyun oynarken.sonra ekran kartı ayarlarından yükselt hepsini.pil ve gücü yüksek performansa ayarla enerji menejent kısmından.güncelleştirmeleri yap ayrıca.laptobun özellikle ekran kartının.eğer durum hala devam ederse garantiye gönder.ben makineyi ilk aldım,battfield 3 yükledim high da tüm yarlar sıkıntısız oynuorum.

• Arkadaşlar ben de 2 gün önce Z580 A aldım. Kasası ve tuş takımı gerçekten çok karizmatik. Yalnız ufak bir sorunum var:

Klavyede F9-F10 tuşlarının bulunduğu yerle, ses sisteminin olduğu konsol arasında, yani klavyenin kasayla bireştiği yerde milimetrik şekilde bir boşluk var ve birazcık kuvvetli bastığım zaman aşağı doğru esneme yapıyor ve tık tık ses çıkarıyor. Alttaki klavye vidalarını gevşetip sıkılamayı filan denedim ama fayda etmedi. Sadece orta kısımda var bu durum kenarlarda yok.

Sizde de var mı böyle bir şey? Ya da ne yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bettler

Arkadaşlar ben de 2 gün önce Z580 A aldım. Kasası ve tuş takımı gerçekten çok karizmatik. Yalnız ufak bir sorunum var:

Klavyede F9-F10 tuşlarının bulunduğu yerle, ses sisteminin olduğu konsol arasında, yani klavyenin kasayla bireştiği yerde milimetrik şekilde bir boşluk var ve birazcık kuvvetli bastığım zaman aşağı doğru esneme yapıyor ve tık tık ses çıkarıyor. Alttaki klavye vidalarını gevşetip sıkılamayı filan denedim ama fayda etmedi. Sadece orta kısımda var bu durum kenarlarda yok.

Sizde de var mı böyle bir şey? Ya da ne yapmak lazım?

öle bi sorun yok bende.
  • Windows 8 e yükselttim ama bluetooth driverinı bir türlü bulamadım Yardım edecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoru998 -- 27 Şubat 2013; 23:24:03 >
  • arkadaşlar meraba makinamı kapatınca yada uyku moduna alınca dolpy home kendiliğinden kapalı durumuna geçiyor bunu sürekli açık kalacak şekilde nasıl ayarlarım bide bu gt635 i nasıl o.c edeceğim bi yerde görmüştüm gt640 a yakın performans veriyormuş öyle sonuçta sadece oyun oynarken aktif olacaksa bari oyunun hakkını versin değilmi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

arkadaşlar meraba makinamı kapatınca yada uyku moduna alınca dolpy home kendiliğinden kapalı durumuna geçiyor bunu sürekli açık kalacak şekilde nasıl ayarlarım bide bu gt635 i nasıl o.c edeceğim bi yerde görmüştüm gt640 a yakın performans veriyormuş öyle sonuçta sadece oyun oynarken aktif olacaksa bari oyunun hakkını versin değilmi ama

ekran kartı normalyollu bi kart.ne süper ne kötü.2 yıl oyunları high ta oynarsın.ram'i 8 gb kadar yükselte biliorsun.ilerde yükselt ;) doly li konusunu bende bilimiorum.sağ altta gizlenmiş şekilde dolpy linin programı var orayı kurcukla.
  • quote:

quote:

arkadaşlar meraba makinamı kapatınca yada uyku moduna alınca dolpy home kendiliğinden kapalı durumuna geçiyor bunu sürekli açık kalacak şekilde nasıl ayarlarım bide bu gt635 i nasıl o.c edeceğim bi yerde görmüştüm gt640 a yakın performans veriyormuş öyle sonuçta sadece oyun oynarken aktif olacaksa bari oyunun hakkını versin değilmi ama

ekran kartı normalyollu bi kart.ne süper ne kötü.2 yıl oyunları high ta oynarsın.ram'i 8 gb kadar yükselte biliorsun.ilerde yükselt ;) doly li konusunu bende bilimiorum.sağ altta gizlenmiş şekilde dolpy linin programı var orayı kurcukla.

ekran kartının normalin az üzeri olduğunu bende biliyorum zaten 635 ten sonra 640-650 vs geliyorki türkiyede bunları oyun makinası diye iteliyorlar. zaten programı görünce anladım kapalı olduğunu oradan açtım ama sürekli açık kalsın diye bi ayar göremedim o nedenle yazdım.

• Mrb arkadaşlar bu hafta asağıdaki 2 laptop tan birisini alıcam..

Model aynı olmasına ragmen birisinde 4 gb ram eklenmiş hali
    Ama ekran kartı birinde gt630
    Digerinde gt635 bunun sebebi nedir bazı arkadaşlar gt630 aslında kart ama gt635 olarak yazıldığını söylüyolar..

Gt635 sanırım biraz daha iyimiş az da olsa oyunlarda fps artış oluyormuş.
    Hangisi almak daha mantıklı uzun araştırma sonrası lenovo karar kıldım ama bu konuda biraz takıldım..

Bide bu sitelerin ikiside güvenilirmi
    Hangisini almalıyım sizce

www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8618

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Mrb arkadaşlar bu hafta asağıdaki 2 laptop tan birisini alıcam..

Digerinde gt635 bunun sebebi nedir bazı arkadaşlar gt630 aslında kart ama gt635 olarak yazıldığını söylüyolar..

Hangisi almak daha mantıklı uzun araştırma sonrası lenovo karar kıldım ama bu konuda biraz takıldım..

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-352526-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu220406.html

Şimdiden teşekkürler

8 gb lık olanı al.ram olarak daha ii performans ve ekran akartı olarak sana derler ya 3-5 ay kazandırır.gözle ilk zamalar göremezsin ama ilerki zamanlarda frakı görürsün.ayrıca fredoss lu alma win8li al.çünkü bazı özüllikler win 8 özel.eğer olmadı z-580 in 6 gb ram gt635m li moedeli var onada bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Mrb arkadaşlar bu hafta asağıdaki 2 laptop tan birisini alıcam..

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-352526-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu220406.html

Şimdiden teşekkürler

8 gb lık olanı al.ram olarak daha ii performans ve ekran akartı olarak sana derler ya 3-5 ay kazandırır.gözle ilk zamalar göremezsin ama ilerki zamanlarda frakı görürsün.ayrıca fredoss lu alma win8li al.çünkü bazı özüllikler win 8 özel.eğer olmadı z-580 in 6 gb ram gt635m li moedeli var onada bak.

makinanın hangi özellikleri win 8 için ?

bugün sipariş verdim Z580 352526 8 gb modelinden freedos
    makinaya win 8 değil de win 7 64 bit kuracağım
    bu nedenle sıkıntı olmaması için sürücüleri kurarken dikkat etmem gereken noktalar var mıdır ?

pcdepo değilde Ankara menşeili sanal marketimden aldım arada 50-60 lira fark oluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: zoru998

Windows 8 e yükselttim ama bluetooth driverinı bir türlü bulamadım Yardım edecek var mı

support.lenovo.com
    Home - Global Support - TR
    http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page?

buradan yuklerseniz eğer problem cozulur diye tahmin ediyorum.

• arkadaşlar bugün crysis 3 oynayayım dedim açık alanda tüm ayarlar orta olduğu doku kalitesi düşük olduğu halde 10-14 fps alıyorum bu saçma bir makinaymış yaw soğudum iki günde ekran kartı rezalet batarya ömrü2 saat bile değil yani rezalet ekranı oturma şekline göre sürekli açısını değiştirmem gerekiyor yoksa ekran karanlık oluyor kumlanma oluyor bumu milletin öve öve bitemediği z580 yeminle söylüyorum aldığıma pişman oldum sizler nasıl bu makinayı beğenerek kullanıyorsunuz şuanda aldığım verim 800-900 liralık makinalarla aynı 8 gb ram i5 işlemci ama ortada bu halt yok bir oyunu bile 10 fps ile oynatıyorsa ne anladım o makinanın 1400 lira fiyatından

bu makinayı garantiye göndermek istiyorum nereyle temesa geçmem gerekiyor direk lenovo servisinin numarasını adresini bilen varmı

• quote:

arkadaşlar bugün crysis 3 oynayayım dedim açık alanda tüm ayarlar orta olduğu doku kalitesi düşük olduğu halde 10-14 fps alıyorum bu saçma bir makinaymış yaw soğudum iki günde ekran kartı rezalet batarya ömrü2 saat bile değil yani rezalet ekranı oturma şekline göre sürekli açısını değiştirmem gerekiyor yoksa ekran karanlık oluyor kumlanma oluyor bumu milletin öve öve bitemediği z580 yeminle söylüyorum aldığıma pişman oldum sizler nasıl bu makinayı beğenerek kullanıyorsunuz şuanda aldığım verim 800-900 liralık makinalarla aynı 8 gb ram i5 işlemci ama ortada bu halt yok bir oyunu bile 10 fps ile oynatıyorsa ne anladım o makinanın 1400 lira fiyatından

bu makinayı garantiye göndermek istiyorum nereyle temesa geçmem gerekiyor direk lenovo servisinin numarasını adresini bilen varmı

Laptop' u nerden aldınız arayıp batarya konusunu anlatın..
    Aynı model (ram olarakta aynı) sahibi arkadaşlardan batarya konusunda bilgi alın..
    Crysis 3 meselesi onun için özel olarak bir günceleme geldi onu yükleyip denedikten sonra yorumları paylaşırsanız sevinirim

• quote:

arkadaşlar bugün crysis 3 oynayayım dedim açık alanda tüm ayarlar orta olduğu doku kalitesi düşük olduğu halde 10-14 fps alıyorum bu saçma bir makinaymış yaw soğudum iki günde ekran kartı rezalet batarya ömrü2 saat bile değil yani rezalet ekranı oturma şekline göre sürekli açısını değiştirmem gerekiyor yoksa ekran karanlık oluyor kumlanma oluyor bumu milletin öve öve bitemediği z580 yeminle söylüyorum aldığıma pişman oldum sizler nasıl bu makinayı beğenerek kullanıyorsunuz şuanda aldığım verim 800-900 liralık makinalarla aynı 8 gb ram i5 işlemci ama ortada bu halt yok bir oyunu bile 10 fps ile oynatıyorsa ne anladım o makinanın 1400 lira fiyatından

Lenovo Teknik servis
    0 212 336 03 66

Fakat bu bahsettiğiniz sorunların hiç biri benim bilgisayarımda yok pili 4-6 saat arası gidiyor ve çoğu oyunuda (windows 8 e geçmeden önce windows 7 de iken şuan oyun yok) gayet güzel çalıştırıyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.