Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iceburn

@karks

Teşekkürler. oem diskide silmek zorunda kaldım derken recovery yapamıycaksın anlamında söylediniz değilmi. Bildiğimiz sistemi sıfırdan kurdunuz diski biçimlendirip ikiye yada kaç parça isterseniz o halde böldünüz sistemi c'ye kurdunuz. Normal sistem kurulumu yaptınız. Usb üzerinden kurmakta sıkıntı yok sanırım illaki dvd olması gerekmez değilmi.

7'ye geçtiğinizden beri herhangibir sıkıntı yaşadınızmı? 8'de sizinde bahsettiğiniz gibi bazı programlar uyumsuz görünüyor ve sıkıntı çıkartıyor. Eklemek istediğiniz başka bir ayrınıtı varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler yeniden.

Aynen dediğiniz gibi recovery yapamıycam.. Daha doğrusu kendi recoverysini yapamıyacagım...

Sistemi dilediğiniz kadar parçaya ayırabilirsiniz ve dvd kullanmak zorunda dilsiniz. ben 2 parça yaptım usb den formatladım.

win7 ye geçtiğimden beri kronik wireless sorunu var ( bunun windowsla bir alakası yok ) vede touchpad açma-kapatma sorunum var.. fn+f6 yaptıgım zamanekranda touchpad kapandı işareti çıkıyor ama hala touchpad çalısıyor.Su an bununla alakalı bende internette arastırma yapıyorum..Bunların dısında şimdilik bir sorunum yok

• @karks

Teşekkürler bilgilendirme için. Dün akşam recovery yaptık win8'i. Kısa bir süre daha böyle kullanacaklar bakıcaz nedir durum diye ,bir iki hafta sonra karar vericez 7 yüklemeye. Sizde bu arada olumsuzlukları çözerseniz yada eklemek istedğiniz tecrübeleriniz falan olursa lütfen paylaşın ,çok yardımcı oluyor bu bilgiler.
    Tekrar teşekkürler.
  • Arkadaslar merhaba demin pcye win7 ultimate 64 bit kurdum.Cincik gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 15 Ağustos 2013; 8:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayarda dokunmatik ekran var mı? G580 bundan çok daha aşağı bir model ve bu modelde dokunmatik olduğu söylendi. G580 de varsa z580'de de vardır ama ben aktif edemedim.

• Dokunmatik ekran yok hocam.Dokunmatik tuslar var tabi touchpadda dokunmatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 15 Ağustos 2013; 8:12:39 >
  • konuyu hortlattım ama bi sorum olucak bendede z580 var ama wireless kartının ismi lazım nereye bakarsam bulamadım bilen yardım edebilirmi
  • arkadaşlar bu lenova z580 nın fanı sürekli çalışıyor mu sizdede? bnde hep çalışıo hafif olarak sesiz moda alınca duruoda böle standarttayken sürekli çalışması sinir bozucu? benim casper laptop var o bile sessiz çalışıo normalde amam lenova hep aynı?
  • wirelesin ismimi yoksa driverını mı arıyorsun?
  • Bende calisiyor.Ha durdurabilirsin.Toz moduna al hani toz modunda arada duruyorya, hah işte fani öyle biyerde standart moda al ki toz modunda durdugu bölüme denk gelsin.Ancak bu şekilde fan komple durur.Tekrar calistirmak icin modu degistirmen yeterli :) tarafimca denendi

• midmid kullanıcısına yanıt
    ismini arıyorum hocam driver var ama ismi yok
  • Bilgisayara sağ tık > yönet > aygıt yöneticisi > ağ bağdaştırıcıları oradan bulursunuz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Bilgisayara sağ tık > yönet > aygıt yöneticisi > ağ bağdaştırıcıları oradan bulursunuz zaten

broadcome 802.11n yazıyor da..
  • Evet o sizin wireless kartınızın adı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Evet o sizin wireless kartınızın adı ;)

yok hocam ya airties 5007 ag tarzı bişey olması lazım bu sanki eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DWBlock -- 18 Ağustos 2013; 2:41:09 >
  • Airties ag baglantin degilmi broadcome iste

• Ne airtiesi o modemin adıdır yada kablosuz ağ adaptörün mü var airties ?

• arkadaşlar bu pazartesi ya da salı en geç çarşamba z580 alacağı sanırım.

en uygun fiyat performanslı z580 modelini yazarmsınız. bir de kronik bir sorunu var mı onu merak ediyorum. çünkü en az iki sene servisli uğraşmak istemiyorum.

yazanlara şimdiden teşekkürler
  • Bulabilirseniz 8 gb 1 tb gt635m i5-3230m li modelini alın.Maalesef kronik sorun var yok diyemeyiz wireless konusu hakkında .

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    hocam peki bu sorun çözülebiliyor mu. şans işte ya ben de wireless kullanacağım bolca :S
  • Maalesef ne denediysem çözülemedi ki sadece ben denemedim . Bende çok wireless kullanırım sıkıntı oluyor ağı görmüyor bazen bağlantıda sorunlar çıkartıyor.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.