Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekmoo

Arkadaşlar laptop'la birlikte gelen mcafee internet security antivirüs programının deneme süresi doldu, şimdi bilgisayarınız risk altında diye uyarı veriyor ve satın alma seçeneğinden başka bir çözümü yokmuş gibi gözüküyor. Bir kaç araştırma yaptıktan sonra bu antivirüs programından daha iyilerinin olduğunu söyleyen arkadaşlar var, ancak başka bir antivirüs programı yüklerken mevcut programı silmemiz gerekiyormuş. Yani Mcafee internet security programını bilgisayardan tamamen nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilir misiniz? Bir de önereceğiniz ücretsiz ya da ücretli bir antivirüs programı var mı? Şimdiden çok teşekkürler...

Norton Internet Security öneririm . Onu kaldırmak içinde iobit uninstalleri deneyebilirsiniz. Mc i beğenmedim 2 gün sonra sildim ben çoğu gerekli dosyalarımı sildi hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmoo

Arkadaşlar laptop'la birlikte gelen mcafee internet security antivirüs programının deneme süresi doldu, şimdi bilgisayarınız risk altında diye uyarı veriyor ve satın alma seçeneğinden başka bir çözümü yokmuş gibi gözüküyor. Bir kaç araştırma yaptıktan sonra bu antivirüs programından daha iyilerinin olduğunu söyleyen arkadaşlar var, ancak başka bir antivirüs programı yüklerken mevcut programı silmemiz gerekiyormuş. Yani Mcafee internet security programını bilgisayardan tamamen nasıl kaldırabilirim yardımcı olabilir misiniz? Bir de önereceğiniz ücretsiz ya da ücretli bir antivirüs programı var mı? Şimdiden çok teşekkürler...

program ekle kaldırdan antivirüs programını kaldırabilirsiniz. ben comodo internet security kullanıyorum. ücretsizler içinde en kapsamlısı budur. ayarları sıkı yaparsanız başlangıçta tanıyana kadar sizi biraz zorlar ama sonrasında iyidir.

• arkadaşlar bu z580 in performans muadili olan dell laptop bu mudur?http://www.n11.com/dell-ins-5520-s21f45c-i5-3210-4-gb-500-gb-1-gb-vga-156-freedos-P13772264
  • Bilgisayar geri yükleme yaparken fişini çektim. Bilgisayarı açtığımda boot menu karşıma geldi. Beş seçenek var hangisini işaretlesem olmuyor. Ne yapıcam beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

arkadaşlar bu z580 in performans muadili olan dell laptop bu mudur?http://www.n11.com/dell-ins-5520-s21f45c-i5-3210-4-gb-500-gb-1-gb-vga-156-freedos-P13772264

performans muadili demek yanlış onlur benzer özelliklerde var farklılıkları da. ekran kartların farklıdır. dell de 1 gb hd 7670 ekran kartı var. benim kullandığım z580 de nvidia 2 gb 635m ekran kartı var. ram olarakda dell de 4 gb bunda 4-6-8 gb modelleri var. yeğenim dell 2145 kullanıyor. söylediğim gibi işlemci dışında benzer bir özelliği yok. dell de güzel dayanıklı bilgisayar. zevk meselesi klavye kısmı bana çok komik geldi. tuşların olduğu kısım çok dar yapılmış az yer ayrılmış numerik değil diğer boş kısımlara çok yer ayrılmış o nedenle tuhaf görüntüsü var. ama dell sevdiğim iyi bir marka. alırken herkes kendi zevkine ve kullanımına göre komple bir değerlendirme yapar. buna özellikler ve görünün dahil. gözle bir bak incele ondan sonra ikisi arasında ya da farklı bilgisayarlar arasında tercih yaparsın.

• peki bu bu z580 in oyun performansı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

peki bu bu z580 in oyun performansı nasıldır?

oyun için 640m-680m arası ekran kartı olan bir notebook alırsanız daha rahat edersiniz. 635m ortanın alt sıralarında yer alan bir ekran kartı. üst orta üstü ya da üst seviye bir ekran kartı alırsanız önümüzdeki yıl içinde çıkacak oyunlar için avantaj sağlar. ekran kartı sıralamasına buradan bakabilirsiniz.

arasıra oyun oynuyorsanız 635m de yeterlidir. ama oyun amaçlı tasarlanan bilgisayar değildir. ortalama özelliklerde bir bilgisayardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x biri -- 21 Temmuz 2013; 16:55:32 >

• teşekkür ederim sağolun
  • arkadaslar z580 i7 li olanını yeni aldım ve 1 gundur kullanıyorum. Acaba wireless bağlantısında yavaslık ve kopma bende mi var yoksa genel bir sorun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karks

arkadaslar z580 i7 li olanını yeni aldım ve 1 gundur kullanıyorum. Acaba wireless bağlantısında yavaslık ve kopma bende mi var yoksa genel bir sorun mu ?

Hayır sadece sizde yok bende de var çözümü hala bulamadım :((( servise yollamak istiyorum ancak işlerim çok yollayamıyorum.
  • Wirelleste kopma sorunu bende yok hiç yaşanmadı bugune kadar...Kopma sorunu yaşayan arkadaşlar int sayfasından en son driverleri yuklu olduğu halde mi kopma yaşıyorlar acaba...?
  • evet benimkiler son sürüm ancak çekim sorunu var bende kopma sorunu 1 kere oluşmuştur en fazla oda 1 ayda oda laptopa yanlışlıkla eski sürümü yüklemişim ondan olabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

evet benimkiler son sürüm ancak çekim sorunu var bende kopma sorunu 1 kere oluşmuştur en fazla oda 1 ayda oda laptopa yanlışlıkla eski sürümü yüklemişim ondan olabilir .

Hocam valla bende nerdeyse yılını dolduracak makina.Bu gune kadar tek bir kere bile kopma sorunu yaşamadım.Çekim gucunun zayıf olduğu bir gercek,ama tek diş ceken yerlerde bile canavar gibi sorun cıkarmadan kopma yaşamadan int cok rahat bir şekilde kullanabiliyorum...
  • Arkadaşlar valla daha 1 gunluk cihaz üstündeki driver ile 2 yan odadan 1 çubuk çekiyor ara sıra çekemediği için kopuyor. ancak yanında eski laptop ı koydugum zaman 4 senelik hp cihaz
    3 veya 4 cubuk çekiyor.

Sonuçta modem yanında kullanılmak için yapılmıyor bu laptoplarda..Çekim gücünün bu kadar zayıf olacagı hiç aklıma gelmezdi.. Acaba servise yollayan var mı sorunla alakalı. bununla ilgili wireless kartı değiştirme dışında başka bişi yapılamaz die düşünüyorum.En son driverlerı ve 2 farklı windows deneme me ragmen hala bu şekilde.
  • karks K kullanıcısına yanıt
    Aynen aynı fikirdeyim ve aynı orun bende de var hala kronik bir sorun oldu heralde
  • Arkadaşlar kablosuz bağlantı problemini ben de yaşıyorum, hem çok az çekiyor, diğer mobil cihazlarıma göre 2 diş eksik çekiyor. Artı cihaz uykuya girip uyandığında hiç bağlanamıyorum çok uğraşıyorum. Bunun yanında mesela numlock veya caps lock tuşlarına bastığımızda ekranda bunların aktif olup olmamasıyla ilgili simge belirmesi gerekiyor fakat bendeki win8 sürümde belirmiyor. Lenovo CapsLock and Numlock OSD Driver'ı yükledim fakat halen belirmiyor sizde durum nedir arkadaşlar.
  • Dostum ben win 7 kullanıyorum ve bende capslock ve nomlock tuşları ekranda beliriyor.Siteden son sürüm driver yükleyerek bir dene istersen olmazsa Lenovo teknik desteği arasın onlar bağlanıp bakarlar...

Wireless problem ile alakalı çekiimindeki zayıflık malesef kronik bir sorun. Herkesin dert yandıgı fakat birşey yapamadığı bir durum. Ben ekstradan bir router ile evimde fazladan wireless alanı yaratmak zorunda kaldım.

@djinn_inc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karks -- 7 Ağustos 2013; 11:19:48 >
  • quote:

Dostum ben win 7 kullanıyorum ve bende capslock ve nomlock tuşları ekranda beliriyor.Siteden son sürüm driver yükleyerek bir dene istersen olmazsa Lenovo teknik desteği arasın onlar bağlanıp bakarlar...

Wireless problem ile alakalı çekiimindeki zayıflık malesef kronik bir sorun. Herkesin dert yandıgı fakat birşey yapamadığı bir durum. Ben ekstradan bir router ile evimde fazladan wireless alanı yaratmak zorunda kaldım.

@djinn_inc

Selamlar.
    Win 7 kullandığınızı söylemişsiniz, merak ettim , acaba makina win 7 ilemi geldi yoksa 8'di de siz sonradanmı 7 kurdunuz?
    Arkadaşımada bu makinadan aldık ve win 8 kurulu fakat biz pek sevemedik 8'i 7'e geçmeyi düşünüyoruz ama forumda okuduklarımdan sonra format atmaya çekinir oldum. Bir iki arkadaş 7'e geçiş yapmış galiba ama onlarda yanlış hatırlamıyorsam kitlenme riskinden dolayı tavsiye etmemişlersi. Bios üzeri güvenlik anahtarı muhabbetinden dolayı riskli olduğu bios ayarlaması yapılmadığı yada ekranın hiç çıkmamış olması gibi durumlarından bahsediliyordu. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilen birilerine şimdiden çok teşekkür ederim. Eğer win8'den 7'e dönen varsa ve hangi yolu izleyerek yaptığını bir kaç ana başlıkta sıralarsa çok sevinirim. Normal notbooklarda kurulum konusunda sıkıntım yok fakat bu bios içi güvenlik kodu olayına biraz yabancıyım. Biraz bilgi verirseniz yapabilirim herhalde. Çok uzattım kusura bakmayın, çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: iceburn

quote:

Dostum ben win 7 kullanıyorum ve bende capslock ve nomlock tuşları ekranda beliriyor.Siteden son sürüm driver yükleyerek bir dene istersen olmazsa Lenovo teknik desteği arasın onlar bağlanıp bakarlar...

@djinn_inc

Selamlar.
    Win 7 kullandığınızı söylemişsiniz, merak ettim , acaba makina win 7 ilemi geldi yoksa 8'di de siz sonradanmı 7 kurdunuz?
    Arkadaşımada bu makinadan aldık ve win 8 kurulu fakat biz pek sevemedik 8'i 7'e geçmeyi düşünüyoruz ama forumda okuduklarımdan sonra format atmaya çekinir oldum. Bir iki arkadaş 7'e geçiş yapmış galiba ama onlarda yanlış hatırlamıyorsam kitlenme riskinden dolayı tavsiye etmemişlersi. Bios üzeri güvenlik anahtarı muhabbetinden dolayı riskli olduğu bios ayarlaması yapılmadığı yada ekranın hiç çıkmamış olması gibi durumlarından bahsediliyordu. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilen birilerine şimdiden çok teşekkür ederim. Eğer win8'den 7'e dönen varsa ve hangi yolu izleyerek yaptığını bir kaç ana başlıkta sıralarsa çok sevinirim. Normal notbooklarda kurulum konusunda sıkıntım yok fakat bu bios içi güvenlik kodu olayına biraz yabancıyım. Biraz bilgi verirseniz yapabilirim herhalde. Çok uzattım kusura bakmayın, çok teşekkürler

Laptop üzerinde win8 vardı fakat kullandığım programlar win8 de henuz uyumlu olmadıgından mecburen formatlayıp win 7 ye geçiş yaptım.Güvenlik anaharı felan herhangi bir sorun çıkarmıyor ancak win7 ye dönebilmek için oem diskinide formatlamak zorunda kaldım.Tek tuşla eski haline dönme olayı kalmadı su an. Onun dısında sitede tüm sürücüler mevcut zaten. Sacede wireless sürücüsünü üreticiden indirdim daha güncel olması açısından.

• @karks

Teşekkürler. oem diskide silmek zorunda kaldım derken recovery yapamıycaksın anlamında söylediniz değilmi. Bildiğimiz sistemi sıfırdan kurdunuz diski biçimlendirip ikiye yada kaç parça isterseniz o halde böldünüz sistemi c'ye kurdunuz. Normal sistem kurulumu yaptınız. Usb üzerinden kurmakta sıkıntı yok sanırım illaki dvd olması gerekmez değilmi.

7'ye geçtiğinizden beri herhangibir sıkıntı yaşadınızmı? 8'de sizinde bahsettiğiniz gibi bazı programlar uyumsuz görünüyor ve sıkıntı çıkartıyor. Eklemek istediğiniz başka bir ayrınıtı varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler yeniden.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.