Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 mxm slotlumu ekran karti ile ilgili bilenler iceri lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende Lenovo IdeaPad Z580 var.
    ben bu laptopumda ekran karti degistirme ozelliginin olup olmadigini merak ediyorum.
    mxm slotlu olunca yeni ekran karti takiliyomus sanirsam..
    bill
    en arkadaslar yardim edebilirlerse cok sevinirim!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişmez,bunlarda anakarta entegredir bahsettiğin mxm slotları pahalı oyun leptoplarında mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Değişmez,bunlarda anakarta entegredir bahsettiğin mxm slotları pahalı oyun leptoplarında mevcut.

Nasil salladin bilmiyorumda. Ust duzey pc ile alakasi yok :) acer aspire 5720 g markali laptopumun anakarti bozuldu. Tabii bu bilgisayarda mxm2 slotu var. O yuzden ekran karti ve ramler elimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin dediğiniz eski leptoplar 2007'lerde kalma kasası kütük gibi geniş neredeyse oyun leptopları kadar,şimdiki leptoplarda kasalar inceltmeye gidiliyor ve bütün üreticiler normal segment makinelerinin ekran kartlarını anakarta entgre yapıyor yer kaplamaması açısından,şimdiki acer'lara bakın bakalım hepsi anakarta entegre sallamıyorum o dediğin modelleride çok iyi bilirim onlar eskide kaldı ben bugünü konuşuyorum siz eskide kalmaya devam edin.Arkadaşın bahsettiği yeni model makine.Alacak olan o makineleri almaz heralde zaten siz değiştirmek istesenizde fazla yükseltme şansınız yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.