Şimdi Ara

Lenovo ideapad Z580 Wireless Sınırlı Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende başlıktaki gibi lenovo z580 var...Windows 8.1 kullanıcısıyım ve broadcom 802.11n wifi kartı var..Wifiye bağlanıyorum 1 saatte bir veya 30 dk da bir bağlantı sınırlı diyor.Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda ise internet geliyor.Her defansında böyle oluyor.Artık bunalım geldi resmen.Yok mudur bunun çözümü ?

• Modem kaynaklı görünen bir soruna benziyor, şayet telefon hattınızda bir problem yok ise... İmkanınız var ise arkadaşınızdan alacağınız (veya forumda modeli çok düşük ancak işinizi görebilecek 15-20 TL lik modemlerden alabilirsiniz) ödünç bir modem ile deneme yapabilirmisiniz. Sonuçtan beni haberdar etmeyi unutmayın.
  • Modem kaynaklı olacağını zannetmiyorum çünkü 6 laptop bağlanıyor wifiye ve sadece benim laptop bu hatayı veriyor..
  • çok fazla cihaz bağlanıyorsa makinelere el ile ıp verin modemler bazen çok cihaz bağlanırsa sapıtıyor ıp atama konusunda
  • Nasıl yapabilirim bilmiyorum Tarif eder misiniz rica etsem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert De Salvo -- 3 Kasım 2014; 23:56:43 >
  • Albert De Salvo kullanıcısına yanıt
    Wireless sürücüsünü sistemden kaldırıp tekrar kurarak deneyin.

Sorunun tekrarı halinde ise wireless sürücüsünü güncellemeyi deneyin.

Not : Diğer cihazlarda (notebook, smartphone, vb..) bağlantı sorunu yaşamadığınız için sorunun modem kaynaklı olma ihtimalini eliyorum.
  • http://www.youtube.com/watch?v=vWr7v62SD58
    çözüm burada benimki düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Dell N5110 Wifi Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.