Şimdi Ara

Lenovo y50 Realtek Wifi sorunu (Sınırlı Bağlantı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo y50-70 modeli laptopumda sürekli sınırlı bağlantı hatası alıyorum.

Wifi network kartı modeli : Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC

Online bir oyun oynayacağım zaman oyundan her 15 ila 30 dk sonra atıyor ve SINIRLI BAĞLANTI HATASI ALIYORUM sinir krizi geçirmek üzereyim bunun bi çözümü var mı yardım edebilirmisiniz ?

• Aynı sıkıntıyı bende yaşamaktaydım fakat sonradan sorunun erişim noktasına çok uzak olmamdan ve sinyal kalitesinin çok düşük olmasından kaynaklandığını öğrendim. Eğer böyle bir sıkıntın yoksa çözülebilecek bir problem olduğuna eminim bazı windows kodları ile sorunu çözüme kavuşturanlar vardı, bulursam mesaj olarak atarım.
  • Obscurty kullanıcısına yanıt
    Muhakkak haber bekliyorum. gerçekten çok sinir bozucu bir durum aslında o kadar uzaktan bağlanmıyorum modem odamda bende oturma odasından bağlanıyorum arada 1 oda var yani 2 duvar. Ama ne yaptıysam yazılımsal olarak çözüme ulaşamadım.
  • quote:

C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasina sag tiklayarak Yönetici Olarak Çalistir seçenegi ile açiniz. Açilan Komut Istemi penceresine asagidaki komutlari sirasi ile yaziniz.

1 - netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz. Bazi bölümlerin sifirlandigini ve karsiliginda TAMAM yazdiginiz teyid ediniz.)

2 - netsh winsock reset (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz. Winsock katalogunun basariyla sifirlandigini teyid ediniz.)

3 - netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

4 - netsh advfirewall reset (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

5 - ipconfig /flushdns (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

6 - Bilgisayarinizi yeniden baslatarak kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda sisteminizde bir Antivirüs programi yüklüyse kaldirip tekrar deneyiniz.
    Ayrica ADSL Modem yaziliminizida güncelleyerek test etmenizi öneririm.

Üstteki mesajı Microsoft destek sitesinden bir kullanıcının mesajından kopyaladım. Umarım bir faydası olur.

Çözüm sağlamıyor kardeşim yaptım hepsini lanet olası realtek.
  • Eğer farklı bir cihaz üzerinden bağlanabiliyorsan sıkıntı ethernet kartında veya wifi düzeneğinde olabilir. Driver güncelliğini kontrol et, umarım güncel driver yüklediğinde sorun çözülür.
    Driverlarin hepsi güncel. Eski laptopumda böyle bir sorun yoktu mesela sorunsuzca bağlanıp gireliyordum oyunuma veyada başka birşeye sınırlı bağlantı hatası vermiyordu. y50 de hata veriyor sanırım sorun wifi network kartında. servise vermek istemiyorum cihazı başka çözüm bulmam gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerr34 -- 15 Aralık 2014; 12:08:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözümünü yaptın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerr34

Merhaba,

Lenovo y50-70 modeli laptopumda sürekli sınırlı bağlantı hatası alıyorum.

Wifi network kartı modeli : Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC

Online bir oyun oynayacağım zaman oyundan her 15 ila 30 dk sonra atıyor ve SINIRLI BAĞLANTI HATASI ALIYORUM sinir krizi geçirmek üzereyim bunun bi çözümü var mı yardım edebilirmisiniz ?

Merhaba hocam bende sınırlı Bağlantı hatası almaya başladım bundan 2 ay önce kadar ilk sınırlı internet hatasını aldım internetimin müşteri hizmetlerini aradım internetinizde veya modeminizde sıkıntı yok dediler.

Lenovo yu aradım uzaktan Bağlantı ile deneme yanılma ile adamlar çözdü yani onlarda tam bilmiyor sorun nereden kaynaklanıyor Orayı burayı kurcalıyorlar yani

Şimdi tekrar aynı sorunu yaşıyorum ne Lenovo müşteri hizmetleri çözebildi ne ben internet sağlıyıcım bizde sorun yok modeminizde sağlam diyor.

Internette 10 larca çözüm var onları denedim oda olmadı

Şimdi konuya baktım sizde bu sorun ile karşılaşmışsınız Çözümü bulabildiniz mi g500 modelini kullanıyorum bende yardımcı olursanız sevinirim kalın sağlıcakla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kaç gün önce aldım Lenovo y50'yi.

Genellikle güzel, ancak şu wireless sorunu beni benden alıyor. Dedim ki yazılım güncellemelerini yapayım düzelir, ancak yine düzelmedi. Üstüne üstlük bir şekilde modemi kitliyor. Bilgisayarı açınca 5 ya da 10 dakika sonra net gidiyor bir kaç dakika sonra kendiliğinden geliyor. Nasıl bir yol izlenmeli?
  • Birde wireless kartın ayarlarından N modunu kapatmayı deneyin. Bende ki eski laptopta ben öyle çözmüştüm. 54mbps ile bağlanıyordu ama kopmuyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.