Bildirim
LENOVO Ip Gaming 3 Ryzen 5 4600H 8GB Ram 512GB GTX1650 4GB FHD Win 10
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Çok güzel. Fiyatlar inşallah sürekli düşme eğilimine girer. Laptop alacağım yalnız acelem yok. Dolar her hafta düşüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
freedos pc attığın. Hepsiburada dan almanızı önermem iade konusunda ciddi sorun çıkarıyorlar. Kardeşim yöneticilik yaptı bıraktı.
-
Windows keyler 50 TL internette, 2 hafta önce 9,90tlye almıştım.
Ayrıca Media Markt'da öyle kolay iade aldığı bilinmez. Hadi Amazon falan olsa neyse :D
Windows lisansına 600 TL verilmez.
O 600 TL'ye 8gb ram birde mouse al yanına mis gibi olur :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 6 Şubat 2021; 11:42:19 > -
Media Markt'tan aldım. Açmadığım sorunlu ürünü kullanıcı hatası diye iade almadılar. Şu anda tüketici hakem heyetiyle, mahkemeyle falan uğraşıyorum -
Çocuklar, mağazadan teslimat seçeneği ile labtobunuzu alın! Örneğin TeknoSA , MediaMarkt. IPS Glow- ışık sızıntısı dahil , iade edebiliyorsunuz. Bu labtoplar düşük standartlarda üretildiğinden kontrolü yapılmadan seri üretim yapılır.
Yok ben 300-500tl ucuz olsun , paneli bozuk olsun kullanırım diyorsanız siz bilirsiniz.
Hepsiburada üzerinden ışık sızıntısı var diye iade etmeyin, malzeme kalitesini beğenmedim diyerek Cayma hakkı kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X