Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xposed-gravity box ile yapabilirsiniz sanırım.

http://www.needrom.com/download/s424-visnu-lemmonade/

dün upload edilmiş kurdum, rom ilk başlarda kastı ama şimdi sorun yok.
    beğendim.
  • Xposed yukledim ama maalesef gravitybox calismadi. Menu tusuna cok kil oldum onu halletmem lazim baska ne tur program vardir acaba? Rom birkac sey disinda guzel gibi aksam detayli yazacagim sarj olayi da iyi gibi sanki bakalim aksama ne gorecegim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim söylediğim romu kurduysanız, gravity boxu yükledikten sonra telefonu resetleyin. resetleyip olmadıysa bir fikrim yok :D
  • Yok cucuo kurdum onda yemedi :D gicik oldum bu menu tusuna.. Suraka kardes sen temalari nasil yukledin? Hint romundaki tanimlanmis temalari Zip halinde indirdim fakat twrp yuklemedi hata verdi.

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Kendi tema merkezi uygulamasindan ucretsiz olanlardan indirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

Kendi tema merkezi uygulamasindan ucretsiz olanlardan indirdim

Anladım teşekkür ederim Bu arada telefon tam 3 saat 26 dakika ekran süresi verdi konuşma süresi de biraz uzundu 1 saatin üzerinde..
  • Arkadaşlar caizdir dedik acaba acaba acaba olmuşsunuz.
    Fark mark yok! Donanım aynı.
    K50-t3 e K50-T5 yazılımı çakıyorsunuz oluyor bitiyor.
    Yani benim elimdeki cihaz öyle idi. Sizin alacağınıza kefil olamam!
    Ama donanım 1:1 aynı benim gördüğüm kadarı ile. Yazılımıda çakınca... Hadi geçmiş olsun.
  • arkadaslar k3 not da 4,5 g 800 ve 900 frekasları acıldımı veya bır calısma varmı bilen varsa paylasabilirmi aliexpreste magazanın bir tanesi galiba aayarı acıp gönderiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavakserkan -- 27 Nisan 2016; 1:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavakserkan

arkadaslar k3 not da 4,5 g 800 ve 900 frekasları acıldımı veya bır calısma varmı bilen varsa paylasabilirmi aliexpreste magazanın bir tanesi galiba aayarı acıp gönderiyor...

Merhaba, ben hala uğraşıyorum bugüne kadar başaramadım.
    Fakat dün Perpa'da gayet güzel 4G sinyalini gördüm :) Operatör Vodafone.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Arkadaşlar caizdir dedik acaba acaba acaba olmuşsunuz.
    Fark mark yok! Donanım aynı.
    K50-t3 e K50-T5 yazılımı çakıyorsunuz oluyor bitiyor.
    Yani benim elimdeki cihaz öyle idi. Sizin alacağınıza kefil olamam!
    Ama donanım 1:1 aynı benim gördüğüm kadarı ile. Yazılımıda çakınca... Hadi geçmiş olsun.

Hocam selamlar.....
    daha önce K50-T5 aldım kullandım ve forumda anlatılana göre imei, rom işlemlerini yaptım... şimdi K50-t3 almak niyetindeyim...

K50-t3 e K50-T5 nin romları (hint romu, android 6 vs.) sorunsuz kurulabiliyor mu?

imei çakma, flashlama rom yükleme gibi işlemler her iki modelde de aynıysa... K50-T5 un işlemlerini forumda tarif edilene göre yapan birisi K50-t3 de aynı metodlarla halleder mi?

• Ben daha önce t5 e yüklediğim bir romu t3s e yükledim telefon açılış ekranında takılı kaldı sonra tekrar recovery den orijinal yedeği yüklemek zorunda kaldım. Başka bir deneme yapmaya da cesaret edemedim :). Uyumlu romlar varsa arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler.

• Cihaz bende çok kalmadı ama TWRP den bire bir backupu attığımda gık demeden çalıştı cihaz. O yüzden ben olsam K50-T3 alırım. $30 iyi para.
  • Rom önerisi olan var mı?

• en güzel rom bence halen greeshan 1604 romu..%80 Türkçe tavsiye ederim..
  • mi_team blisspop rom bence:)
  • En en en güzeli 1614 ST Çin Rom... Ama ingilizce.

1617 ye bulaşmayın iyi değil...
  • Arkadaşlar Cuoco92 veya Stock Rom'lardan çift tık ve bildirim ışığı çalışan bir rom tavsiyeniz varmı?
  • Arkadlar k3note u tavsiye edenler + pls

• Arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum Türkiyeye yollayan satıcılar kimler ve gümrükte takılmadan nasıl halledebiliriz alım satımı.
  • Arkadaşlar Cuoco 1613'mü tavsiye edersiniz, orjinal 1617'mi?
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.