Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet hocam maui meta yöntemi kullanarak hallettim ayrıca daha önce hiç root işlemi yapmadım eğer root işine girersem imei silinir sanırım
  • blue_key kullanıcısına yanıt
    maui meta ile halletmiş iseniz altını ustune getirebilirsiniz kolay kolay birşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. k3 note sıfır lcd ekran mevcut . aldığım fiyattan satıyorum ...50 tl+kargo
  • arkadaşlar benhttp://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-lemon-k3-Note-5-5-FDD-LTE-Android-5-0-MTK6752-Octa-Core-2GB/32312042255.html
    bu linkten 2R-TRADE de Anna diye bir bayandan aldım bu telefonu imei falan sorguladım herşeyiyle orijinal lenovo ve ful Türkçe her türlü uygulamayı alıyor hint sürümü hiç bir sıkıntısını görmedim henüz ve yeni güncelleme verdi. yükleyip yüklememe konusunda endişeliyim çünkü şu anki hali çok iyi. ne row yükledim ne herhangi bir ram teli açtım kullanıyorum herşeyiyle mükemmel. almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

• DH 'yi ve konuyu nereden buldunuz ?

Yeni üye ve buradaki ilk mesajınız

• Arkadaslar T3s 6.0 kuruyorum flashla sorun yok tlf aciliyor. Ancak root icin twrp flashla atiyorum yine sikinti yok. Root adiminda recoveryde supersu yu install diyip kufdugumda yukluyor ancak, ardindan kapatip actigimda lenovo yazisindan sonra siyah ekra da donup kaliyor. Nerede hata var root atmanin baska yolu varmidir.

• xda forumlarında lenovo k3 note manager var ben ordan tek programla ve tek tuşla hem twrp kurup hemde root atmıştım deneyebilirsin
  • uykucu27 U kullanıcısına yanıt
    6.0 eskisi gibi root atılmıyor,modlanmis recovery bulup önce onu sonra süper su yu kuracaksınız.need rom sitesinde var dı ordan bulabilirsiniz

• zkanski kullanıcısına yanıt
    linki verinde biz de faydalanalım
  • zkanski kullanıcısına yanıt
    Tşkler. Sıkıntısız bir şekilde root atıldı.

• Arkadaşlar. 4g konusunda bu tlf sıkıntılı T3s olanından bahsediyorum. Nedenine gelince A806 nin 4g full çektiği yerde bu telefon 4g çekmiyor. Arada 2 çubuk geliyor sonra 3g ye geçiyor. Ama A806 da sorunsuz 4g kullanıyorum.

• evet arkadaşlar s324 de 13 mb güncelleme geldi .hayırlı olsun inşaallah. kamera sorunu hala devam ediyor ,galeri kısa yolu çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 26 Mayıs 2016; 6:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

evet arkadaşlar s324 de 13 mb güncelleme geldi .hayırlı olsun inşaallah. kamera sorunu hala devam ediyor ,galeri kısa yolu çalışmıyor

Güncellemeyi nasıl aliyoruz. İndirdikten sonra kapatılıp açılması gerek diyor ancak. Recovery açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykucu27

quote:

Orijinalden alıntı: süraka

evet arkadaşlar s324 de 13 mb güncelleme geldi .hayırlı olsun inşaallah. kamera sorunu hala devam ediyor ,galeri kısa yolu çalışmıyor

Güncellemeyi nasıl aliyoruz. İndirdikten sonra kapatılıp açılması gerek diyor ancak. Recovery açılıyor.

siz birkaç mesaj yukar da root attığınızı yazmıştınız .root lu telefon güncelleme alamaz kardeşim
  • süraka kullanıcısına yanıt
    Root atmadan imei işini halledebilirmiyiz. 6.0 kurdum. Root atıp imei değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykucu27 -- 26 Mayıs 2016; 11:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykucu27

Root atmadan imei işini halledebilirmiyiz. 6.0 kurdum. Root atıp imei değiştirdim.

6,0 den emin değilim .s312 de sorunsuz halledilebilir
  • ben spflashtool ile S112_150610_ROW hint romunu kurarak maui meta yöntemiyle kalıcı imei yükledim sonra ne kadar rom yüklediysem de imei kaybolmadı şu anda needrom dan indirdiğim miui7 v6.5.19 romunu kullanıyorum sadece whatsapp açık değilse bildirim gelmiyo uykudayken wifi kapatıyo sanırım başka bi sorunum yok antutudan da 47500 civarı puan aldım bence gayet stabil bi rom
  • 6.0 da rootsuzda maui ile imei tamiri kolayca yapilabiliyor. Driverlerda sorun olmasin yeter ;) bu arada guncelleme gelmis hakkat. Yukledim bakalim nelere faydasi olmus. Bir degisiklik yok simdilik batarya suresine etkisi olmussa ne ala....

Edit: anlasilan hicbirseye faydasi olmamis batarya yine ayni yine ayni... ekran suresi 4 saat civari alan bir rom varmi? Beklemede cok pil yemeyen? Her turlu rom olur ama stabil olmak sartiyla..

Edit2: arkadaslar guncellemeyi yapmayin. Az daha bekleyin kullanip bilgilendireyim. İki defa sebeke gidip geldi killandim iyice... buyuk ihtimalle eskisine donerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 27 Mayıs 2016; 14:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

6.0 da rootsuzda maui ile imei tamiri kolayca yapilabiliyor. Driverlerda sorun olmasin yeter ;) bu arada guncelleme gelmis hakkat. Yukledim bakalim nelere faydasi olmus. Bir degisiklik yok simdilik batarya suresine etkisi olmussa ne ala....

Edit: anlasilan hicbirseye faydasi olmamis batarya yine ayni yine ayni... ekran suresi 4 saat civari alan bir rom varmi? Beklemede cok pil yemeyen? Her turlu rom olur ama stabil olmak sartiyla..

Edit2: arkadaslar guncellemeyi yapmayin. Az daha bekleyin kullanip bilgilendireyim. İki defa sebeke gidip geldi killandim iyice... buyuk ihtimalle eskisine donerim...

merhaba 6,0 ilk yüklediğimde ekran süresi 2 saati geçmiyordu şimdi 327 oldu 4 saat ekran süresi alabiliyorum bazen 4 saati de geçiyor ben önce s422, sonra s322 sp flash toola attım ekran süresi vasattı,yeniden s112 den başlayp güncelleyince +ayarlardan arka plan uygulama yönetimini ayarlayınca düzeldi şimdi çok memnunum

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.