Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. İstanbul içi elden kontröl edip alabileceğim marsmallow yüklü ve güncellemesini alabilen Lenovo K3 note bakıyorum. Forumda satmak isteyen arkadaş olursa özelden mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

6.0 da rootsuzda maui ile imei tamiri kolayca yapilabiliyor. Driverlerda sorun olmasin yeter ;) bu arada guncelleme gelmis hakkat. Yukledim bakalim nelere faydasi olmus. Bir degisiklik yok simdilik batarya suresine etkisi olmussa ne ala....

Edit: anlasilan hicbirseye faydasi olmamis batarya yine ayni yine ayni... ekran suresi 4 saat civari alan bir rom varmi? Beklemede cok pil yemeyen? Her turlu rom olur ama stabil olmak sartiyla..

Edit2: arkadaslar guncellemeyi yapmayin. Az daha bekleyin kullanip bilgilendireyim. İki defa sebeke gidip geldi killandim iyice... buyuk ihtimalle eskisine donerim...

merhaba 6,0 ilk yüklediğimde ekran süresi 2 saati geçmiyordu şimdi 327 oldu 4 saat ekran süresi alabiliyorum bazen 4 saati de geçiyor ben önce s422, sonra s322 sp flash toola attım ekran süresi vasattı,yeniden s112 den başlayp güncelleyince +ayarlardan arka plan uygulama yönetimini ayarlayınca düzeldi şimdi çok memnunum

Arkaplan uygulama yonetiminde ne gibi bir degisiklik yaptin acaba? Oraya oyle bir aciklama koymuslarki mubarek yesil tikliler.i calisiyor kirmizi carpilarmi calisiyor anlayana askolsun :) Ben suan vietnam diye bilinen romun ilk halini yukleyip guncelleye guncelleye normal duruma getirdim ama maalesef ekran suresi tatmin etmiyor.. hint romunda da ayniydi durum. Onuda s112 den itibaren guncellemistim..

• Ben artik sıkıldım be lenovonun zirt pirt rom işlerinden.en iyi stok rom diyoruz ondada turkce yok.multi dil ekliyorlar bu kezde biryerleri sikinti oluyor.hint romu kuruyoruz telefona bir haller oluyor.su stok roma uluslararasi dil gelse tadindn yenmeyecek.vallahi sıkıldım artik.hanima verecegim telefonu.fazla beklentisi olmaz onun
    Mtk islemcili tel kullanmak istemiyorum artik.batarya konusunda hala geri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Ben artik sıkıldım be lenovonun zirt pirt rom işlerinden.en iyi stok rom diyoruz ondada turkce yok.multi dil ekliyorlar bu kezde biryerleri sikinti oluyor.hint romu kuruyoruz telefona bir haller oluyor.su stok roma uluslararasi dil gelse tadindn yenmeyecek.vallahi sıkıldım artik.hanima verecegim telefonu.fazla beklentisi olmaz onun
    Mtk islemcili tel kullanmak istemiyorum artik.batarya konusunda hala geri.

Mtk islemcili batarya ile arasi dost okadar telefon varki oyle deme. Yazilim isine cuvalliyorlar. Cuvallama da su sekilde ilk yazilim iyi oluyor guncelledikce icine ediyorlar maalesef... haa suda var telefon halen bile f/p urunlerinden biri ve su an telefonu satacak olsam tek idealim batarya oda yine lenovoda p1...

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    merhaba hepsi kırmızı olacak şekilde ayarladım,romla gelen uygulamaları kaldırdım düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

merhaba hepsi kırmızı olacak şekilde ayarladım,romla gelen uygulamaları kaldırdım düzeldi

Aklima gelmisti ama denememistim hic :) oradaki aciklamaya gore sozde yesiller calismayacak acilista ama ceviride hata var galiba yada yanlis yonlendirme yapmislar. Tesekkurler deneyecegim ;)

• pek çok rom denedim güncelleri dahi..ama hep aşağıdaki greeshan 5.1.1 1604 romuna geri döndüm bence en güzel rom bu %80 türkçede var ve bütün özellikleride çalışıyor çift tıklama,led bildirim v.s. dahası bu rom için akilli.be forumda ilgili geliştiricinin kullandığı rom dil repo dosyası alınmış tı ve onun türkçeleştirmesi ile telefonumuzu ileri düzeydede kullanabilecektik ama ne yazıkki o çalışma yarım kaldı ve yazık oldu..

https://akilli.be/forum/threads/rom-tuerkcelestirme-calismasi.1303/

http://greeshan.ucoz.com/load/roms/lenovo_k3_note/vibeui_2_8_dev_android_5_1/23-1-0-165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 28 Mayıs 2016; 14:04:29 >

• En son versiyon K3'ümü sattım ama o ayarlar menüsü ve bildirim ekranının özelleştirilen yanı, şimdiye kadar gördüğüm en iyisiydi.

Tel.de A 6.0 mm vardı. Merak ettiğim ise bu özellikler A 6.0 mm'a mı yoksa Lenovo arayüze mi mahsus du ?

Yani o arayüzü başka bir A 6.0 mm' a yükleyebilir miyiz? Şimdiki telimde EMUI 3.1 var. Çok ilkel geldi K3 den sonra.

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    bende kazara deneyince anladım .aslında daha önceki romlarda olmadığı için anlamak zor oldu.otamatik başlatmayı yasakla ,otamatik başlatmaya izin ver gayet açıkta ,başlıktaki seçili uygulamalar kısmı kafa karışıklığına sebeb oluyor

• Garip bir hata kendi kendine ben dokunup bildim ekranımin cagirmadan bildirim ekranı gelip gidiyor
    Nedeni ne olabilir ?

Bildirim merkezinde yanlış bir ayarami tikladim yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnig -- 28 Mayıs 2016; 15:47:00 >

• Arkadaşlar bu hint romu 6.0 s427 dede kamera uygulaması doğru çalışmıyor,dolby atmos gene doğru ayarlama yapılmıyor sanırım sizler acaba bu uygulamaları kaldırıp yenileri kurup öylemi kullanıyorsunuz birde bu romda mobile uncle uygulaması ile imei yüklemesi yapamadım daha doğrusu uygulama sd kartta olan imei.bak dosyasını görmüyor..sizler hiç denedinizmi bu konu hakkında..
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Mobile uncle programı hafıza kartındaki imei.bak dosyasına erişemiyor.Ben bu durumda hafıza kartındaki imei.bak dosyasını telefon belleğine(sdkart)atıyorum o zaman imei.bak dosyası bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

pek çok rom denedim güncelleri dahi..ama hep aşağıdaki greeshan 5.1.1 1604 romuna geri döndüm bence en güzel rom bu %80 türkçede var ve bütün özellikleride çalışıyor çift tıklama,led bildirim v.s. dahası bu rom için akilli.be forumda ilgili geliştiricinin kullandığı rom dil repo dosyası alınmış tı ve onun türkçeleştirmesi ile telefonumuzu ileri düzeydede kullanabilecektik ama ne yazıkki o çalışma yarım kaldı ve yazık oldu..

https://akilli.be/forum/threads/rom-tuerkcelestirme-calismasi.1303/

http://greeshan.ucoz.com/load/roms/lenovo_k3_note/vibeui_2_8_dev_android_5_1/23-1-0-165

Merhaba,bede bu romları denedim ama hep bellek azlığından stock romlara tekrar döndüm.Bu romu kullanırken boş belleği en fazla kaç mb görüyorsunuz.

• tecman kullanıcısına yanıt
    vibeu romlarda herhangi bir sorun olmadan imei.bak dosyasını sd kart içerisinde olsada görüyor ama bu romda görmüyor..demekki görmesi için teelfon hafızsına atmak gerekiyormuş..
  • tecman kullanıcısına yanıt
    800mb.görüyorum bazen bazende daha düşük ama hiç bellek sorunu yaşamadım attığım her uygulamayıda çalıştırdı bence kaymak gibi bir rom ve stabil geldi bana..
  • Merhaba arkadaşlar.K3 note k50-t5 ile K3 note k50-t3s arasında bir fark varmı.Bilen yazarsa şimdiden teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar.K3 note k50-t5 ile K3 note k50-t3s arasında bi fark varmı.Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Sayfa kaydederken arıza vermiş ti 2 kere göndermiş olduk kusura kalmayın.
  • Arkadaşlar merhaba, geçen hafta telefonun sağ tarafında ekranda bi sarılık belirdi. Muhtemelen pikseller yandı, düzelmeyeceğini bilsem de burn-in tool falan denedim bir değişiklik olmadı :) Bugün de ekranda sol tarafa yakın dikey bir hat boyunca algılama sorunu çıktı, o kısma bişey denk gelince basmıyor doğal olarak. Bunların bir çözümü var mı, ne önerirsiniz ?

-ekranın sağında sarı bir bölge var

-ekranın sol tarafa daha yakın boydan bir hatta algılama problemi var

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta telefonun sağ tarafında ekranda bi sarılık belirdi. Muhtemelen pikseller yandı, düzelmeyeceğini bilsem de burn-in tool falan denedim bir değişiklik olmadı :) Bugün de ekranda sol tarafa yakın dikey bir hat boyunca algılama sorunu çıktı, o kısma bişey denk gelince basmıyor doğal olarak. Bunların bir çözümü var mı, ne önerirsiniz ?

-ekranın sağında sarı bir bölge var

-ekranın sol tarafa daha yakın boydan bir hatta algılama problemi var

Hocam o sarilik benim ekrandada var.sol tarafin ortasindan cikmisti.git gide uzadi simdi sol ortadan en yukariya yilan gibi oldu.uzuyor yani oyle kalmiyor.ekranjn ortasi degil en solda.sanirim yeni ekran almak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 30 Mayıs 2016; 18:25:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.