Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde orijinal 2016 uretimi batarya var. Telefonumu vibe p1 almak icin sattim batarya bosa cikti. Alali cok olmadi onu da satiyorum ihtiyaci olan iletisime gecebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 23 Haziran 2016; 20:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Evet eski bir model artık ancak banggood da 350 Tl. Sahte olma ihtimali yok. Fiyat rakipsiz. Eşime alacağım.

Merak ettiğim bu cihazı orjinal yazılımı ile türkçe olarak sorunsuz kullanabilir miyiz?

Ikinci konu ise ürünün ilanında sadece 2g çalışır gibi bir yazı var. Ne demek bu anlayamadım.

http://m.banggood.com/Lenovo-K50-T3S-5_5-inch-FHD-2GB-16GB-MT6752-1_7GHz-Octa-core-4G-Smartphone-p-1049560.html

• xcel X kullanıcısına yanıt
    İlanı bende inceledim 4G desteğinin olduğunu gördüm , BAND kısmına bakın.

Kafanızı karıştıran 2G+16G yazısı büyük ihtimalle. Alt satırda 2 GB RAM, 16 GB ROM yazmış zaten

Türkçe destekli ROM için konuda önceki sayfaları inceleyin bu modeli kullanan arkadaşlar var onların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz
  • Yani şuan geldiği hali ile içinde türkçe olmayacak doğru mu anladım?

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Telefon hakkında araştırma yaparken
    insanlara bi faydamız dokunsun diye de yazma gereksinimi duydum.
    hayırmı?
  • Arkadaşlar telefonumun ekranını degistirttim. su anda proximity sensor sorunu cikti. Ekranın sol üstünde milim Bi açıklık var. oraya bastırınca sensor calisiyor. basilmazsa sensor sorun çıkartıp tuş kilidini dahi açmama müsaade etmiyor. senatörü nasıl devre dışı birakabilirim. ya da ekranı oraya nasıl tama men yapistirabilirim.

• 350 TL ye banggood dan aldım. Kutunun üzerine toy(oyuncak) ve gift (hediye) yazdılar. Hadi bakalım. I

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanari71

Arkadaşlar telefonumun ekranını degistirttim. su anda proximity sensor sorunu cikti. Ekranın sol üstünde milim Bi açıklık var. oraya bastırınca sensor calisiyor. basilmazsa sensor sorun çıkartıp tuş kilidini dahi açmama müsaade etmiyor. senatörü nasıl devre dışı birakabilirim. ya da ekranı oraya nasıl tama men yapistirabilirim.

Kardes gecmis olsun. Proximity sensoru devre disi birakilabiliyor. Once tus kilidini ac ekran kilidini cepte arama onleme yuzunden acamazsan ekran acma tusuna bas el isareti gelince geri tusu ve ses tusuna basili tut ekran acilir. Sonra ayarlar kilit ekrani ve oradan cepte arama onleme kipini kapatman lazim..

İslemler burada bitmiyor cunku arama yaptiginda sensor devreye girecek ve ekrani acmana musaade etmeyebilecek. Ayarlar cagri ayarlari oradan guc dugmesiyle cagriyi sonlandir kismini aktif edersen ekrani acmadan guc tusuna basarak konusmayi kapatabilirsin..

Ama benim tavsiyem bu yapacaklarin gecici sen kalici olarak tamir yap. Ekrani kasadan ayirip yeniden yapisyirmadigin surece sorun devam edecektir...

Abimin telefonu da ekran degisiminde oyle olmustu ekrani kasadan ayirip guclu bir yapistiriciyla yapistirdim su an hersey cok saglikli calisiyor..

Gecmis olsun.

• Sagolasin hocam. bu arada cuoco rom kullandığımdan kipi kapatma yeri yok. peki ekranı sokup takma işini yapabileceğim Bi video önerir misin.

• quote:

Sagolasin hocam. bu arada cuoco rom kullandığımdan kipi kapatma yeri yok. peki ekranı sokup takma işini yapabileceğim Bi video önerir misin.

Cucuo romda da o ayar vardi yanilmiyorsam ama farkli menude olabilir..

Neyse onceligin bence ekrani tamir etmek olsun. Asagida video linki verecegim ona bakarak yapabilirsin ama yeni ekran takmayacagin icin eski ekrani kirmadan cikarman gerekir. Bunun icin fon makinesi ile iyice isit yapiskanli kisimlari rahat sokersin..

Dun aynini abimin telefona uyguladim su an ekran kemiklesmis durumda :) siradan yapistiricilar (cift tarafli) cok dandik oluyor o yuzden benim onerim b7000 tarzi bir yapistirici kullan. Ben b7000 ile tamir yaptim eskisinden cok cok iyi oldu. Hatta deneme amacli baska atil durumda telefon vardi onun ekranini sokup ona da b7000 surup geri yapistirdim kirmadan cikaramadim o derece iyi tutmustu...

B7000 de de onemli olan nokta ekrani yapistirdiktan sonra tam mukavemet 24 saat civarinda oluyor galiba. Uhu gibi kokuyor kuruyunca silikonlasiyor ve yapisma kabiliyeti cok iyi.. yani tam yapismadan ekrani kastirma geri acilmasin..

Hatay yakinlarindaysan yardimci olmaya calisirim.. simdiden kolay gelsin.

Video linki:https://youtu.be/nWDTJh_Gwg8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 24 Haziran 2016; 23:07:52 >

• Tesekkur ederim hocam. İstanbul dayım.
    dediklerini dikkatle uygulayacagim.

• quote:

Tesekkur ederim hocam. İstanbul dayım.
    dediklerini dikkatle uygulayacagim.

Tekrar gecmis olsun. Dedigim gibi en dikkat etmen gereken iki nokta var birisi ekrani sokerken kirmamak. İkincisi yapistiriciyi kaliteli kullanmak. Puf noktalarda ise soktugunde yapistiriciyi kamera ve sensor acikliklarina fazla surme ekrani yapistirinca tasma yapip ice akmasin!

• VIBEUI_V3.5_1626_7.124.1_DEV_K50-T5

Arkadşlar bu romu ben denedim hoşuma giti ancak ilgili konudaki detayları atlamıyalım..işte link konusu.
    http://www.needrom.com/download/vibeui_v3-5_1626_7-124-1_dev_k50-t5/

TWRP Yüklenmiş yedeğimi yüklemek iseyenlerr içinse link aşağıda..!
    tarafımdan bütün çince uygulamalar kaldırılmış,türkçe dil eklenmiş %70 oranında,root ve gapps ugulaması yüklenmiştir ve bu haliyle rom gördüğüm üzere çok stabil bir durumda çalışır vaziyettedir..

isim vermeden paylaşım yapmayınız bu böyle biline..

TWRP LİNK Download..
    https://drive.google.com/file/d/0B_Eo31w-P06zek9fdmZfSTFnMkk/view

h
    t
    t
    p
    s
    :
    /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 27 Haziran 2016; 16:10:04 >

• K50-ts3 alanlar var mı? Bizdeki cihaz ile aynı mı? Romlar uyumlu mu? Neden daha ucuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

K50-ts3 alanlar var mı? Bizdeki cihaz ile aynı mı? Romlar uyumlu mu? Neden daha ucuz?

Ben 2 tane aldım hem K50-T5 hemde K50-t3s kullanıcısım S422 orjinal rom yüklü cihazlarda hiçbir fark yok, fiyat farkını bende anlamadım.
  • Cuoco92 nin S427 Hint romunu kullanıyorum 2 haftadır sorun yok bunda çok şükür.sonunda Hint romu düzelmiş gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Cevap geç oldu kusura bakma. O problem bu cihazda kronik, tamamen düzeltilemiyor. Ekranı değiştirmekten başka çare yok. Bu sorunu yaşayan çok var bu cihazda.
  • A
  • Bir yakınım Malezyadan bu cihazı bana 90 dolara getirecek. Bu fiyata tavsiye eder misiniz? Bir de her modele IMEI atılabiliyor mu yoksa mecbur resmi kayıt mı yapmamız gerekiyor? Cevaplarsanız sevinirim.

Model bilgisi şöyle.
    Basic Information
    Model : Lenovo K3 Note (K50-t5)
    CPU : MTK6752 Octa Core up to 1.7GHz
    GPU : Mali-T760
    SIM Card : Dual Micro Sim Card(sim2 support 2G SIM1 support 2G/3G/4G)
    Li-Polymer : 3000mAh
  • Bu fiyata göre bu cihazın orjinal olması biraz zor.
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.