Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Ben de bu cihazı 112$'a Anna'dan sipariş ettim 72 gün sonra elimde oldu fakat bizim Ptt artık ne yaptıysa ekranı kırmış (Tabii gelen telefon olunca niye kırdınız diye atarlanamadık da )Neyse Aliex'den 29$'a yeni ekran+dokunmatik sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Konuyu baya okudum ama telefon olmayınca söylenilenler benim için biraz karmaşık oldu.
    Şimdi benim ekran gelince (telefon çalışınca) ilk yapmam gerekenler neler acaba? telefonu kurcalayıp bozduktan sonra sormaktansa şimdiden fikir edinmek ve uygulamak en iyisi...
    Teşekkürler.
    Not: Anna gecikmeden dolayı full geri ödeme yaptı, kadının hakkını yemeyelim şimdi, ben de ekran gelince 29$ düşerek parasını geri vereceğim. Bazıları burda kadını kötülemiş ama bana baya makul davrandı, onu belirteyim dedim...

• dijitalkurt D kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Önce IMEI atacaksınız sonra cihazın sürümünü kontrol edin ROM'dan memnun kalmazsanız ROM yükleyeceksiniz. Hint ROM'u denilen Türkçe destekli ROM'lardan yükleyebilirsiniz, dil sorununuz yoksa bütün özelliklerinin çalıştığı ama sadece Çince ve İngilizce olan Stock ROM tabir edilen orjinal ROM yükleyebilirsiniz.

Official Orjinal, Custom birilerinin iyileştirme yapıyorum diyerek müdahale ettiği yazılımlar
    http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k-50/
  • Arkadaşlar merhaba, Şubat ayında sıfır olarak aldığım k3 Note K50-t5'i satacağım. Ürün geldiği gibi ekran koruması ve kılıfıyla kullanıldı. IMEI kayıtlıdır. Sizce ne kadar ücret istesem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

Arkadaşlar merhaba, Şubat ayında sıfır olarak aldığım k3 Note K50-t5'i satacağım. Ürün geldiği gibi ekran koruması ve kılıfıyla kullanıldı. IMEI kayıtlıdır. Sizce ne kadar ücret istesem?

400-450 ilan aç sahibinden com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan kullandığım rom bu, internet paketim 3GB rastgele yeni bir rom indirmem mümkün değil. Rom önerisine ihtiyacım var tabir-i caizse yağ gibi aksın, sorunu olmasın (Dil sorunu yoktur.)
    Bu mesaja eklenen görseller:

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• arkadaşlar k50-t3s ve k50-t5 arasında ne fark var ?
  • Bugün güncelleme android 6 güncellemesi geldi kurdum gözüme ilk çarpan cihazın kullanımında bariz bir hızlanma oldu. Birde bazı görsel değişikler var ayrıntılı incelemedim daha.

• benim tel 1.5 ayı geçti hala imei kapanacak diye bir mesaj gelmedi kendi imeisi ile gidiyor telefon , sıkıntı olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

benim tel 1.5 ayı geçti hala imei kapanacak diye bir mesaj gelmedi kendi imeisi ile gidiyor telefon , sıkıntı olur mu acaba?

imei kayıt süresi 4 aya çıkmıştı. o yüzdendir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigascor45 G kullanıcısına yanıt
    Bu konudaki hangi rom orijinaldir?Bir de orijinal romda türkçe dil desteği var mı yok mu?Cihazı yeni aldık, satıcı Avrupa rootlu olduğunu söyledi ama romun orijinal olup olmadığını anlayamadım.Sony ve Samsung kullandım ve bunların tüm yazılımlarını biliyorum ama Lenovo yazılımlarının hiçbirini bilmiyorum.Konudaki ilk sayfaya baktım ama net olarak anlamadım.

• gadget46 G kullanıcısına yanıt
    iyi olmuş daha imei bulamamıştım yakında atarım artık
  • Arkadaslar herkese merhaba.Bende anna dan telefon aldim fakat cihazi yanlislikla fabrika ayarlarina dondurdum.Benim anna ya onceden verdigim imeiler silindi ilk orjinal imeilere geri dondu.Ben yeni imei yazmak icin ne yapmam gerek.Kendim ayrica Jiayu s3 kullanicisiyim.mtk engineer la denedim lenovo ya olmadi.aslinda iki cihazda da ayni islemci var .jiayu da oluyo lenovo da olmadi.yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.

• fireattack kullanıcısına yanıt
    http://youtu.be/xHgefNZvNb4

• fireattack kullanıcısına yanıt
    Chamelephon apk

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    Saolun deneyecegim

• Galaxy2004 G kullanıcısına yanıt
    Bu videoyu izledim cok teferruatli.Yaparken cok dikkat etmek gerek .onu en son care olarak denerim.saol yine de

• Merhaba arkadaşlar. Herkeze kolay gelsin. Genel bir sorum olacak.Telefon ilk geldiğinde hiçbir sıkıntı yoktu. Belirli bir süre sonra ekrandaki ev tuşu ve geri tuşu çalışmamaya başladı hiç tepki vermiyorlar. Çevremde bu sıkıntı ile karşılaşmış ben haric 3 kişi daha var.(Yakında tek tek dökülmeye başlayacaksa daha sırada 8 tel daha var demektir.) İşin tuhafı telefonu önerende ben oldum. Ando 6 dan ando 5 geri döndüm romları tekrar sil baştan yazdım ama nafile tuşlar çalışmayacam diye inat etti. kronik bir ekran arızasımı? Nette kesin bir bilgide yok. yabancı forumlarda hint romu sıkıntısı demişler. Başına gelen ve çözümünü bilen varmı ? Tahminimce Yazılımsal gibi geliyor. Önerilerinizi bekliyorum. (Telefonlar K50-ts3 aliexperes 2R-trade üzerinden alınma.)

böyle sorunla karşılasan varsa simple control programı ile yazılımsal tuş getirebilirler. LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Çözüm önerilerinizi bekliyorum

• 2. telefon olarak 500 lirayı geçmeyecek bir çözüm arıyorum ama bu telefon biraz sıkıntılı sanırım. Özellikle batarya sorunu çekmek istemiyorum artık. Önceden aldığım Lumia 1520'yi çok sevmiştim ama aşırı ısınma ve batarya sorunu vardı, sonrasında bir arkadaştan Nexus 4 aldım, onun da pil ömrü iyi değildi.
  • Geçen sene mayısta almıştım telefonu.imeilerin süresi dolunca kapanmıştı haliyle.yazdığım imeileri geri yüklüyordum her romdan sonra.ama şuanda eski imeiler aktif.nasıl oluyor bu bilen varmı

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Telefon MTK işlemcili olduğu için Vodafone'da ara ara şebeke gitmesi gibi sorun yapıyor. Çift hat kullanıyorum başka bir sorun yaşamıyorum Allaha şükür.

Şarj önemli ise Vibe P1 alacaksınız ama buna göre biraz ağır
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.