Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pulpa

yazarlen titremesini masıl kapatırım bu telefonun

Dil ve giristen klavye ayarlarindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,
    Cihazda tt kullanan varmi,sebeke kullanim orani nasil.
    Bende vodafone var,uygulamalar ℅10 civari tuketirken,ekran ve şebeke ℅90 a yakin harcıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran surssi ve stabilitesi iyi olan,turkce rom hangisi var su an.Bendekii ccihaz 4 saati gormuyor.

• telefonu rootlamadan imei değiştirme yöntemi var mı? başka bir telde mtk engineer ile yapmıştım bunda olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

yazarlen titremesini masıl kapatırım bu telefonun

Dil ve giristen klavye ayarlarindan

Teşekkürler ilk defa android kullanıyorum anca bulabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

telefonu rootlamadan imei değiştirme yöntemi var mı? başka bir telde mtk engineer ile yapmıştım bunda olmadı

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabı nı ? Beceremedim bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

quote:

telefonu rootlamadan imei değiştirme yöntemi var mı? başka bir telde mtk engineer ile yapmıştım bunda olmadı

Neden root olmak istemiyorsunuz? Sakıncası nedir?
    Root olduğunuz zaman her program root yetkisini kullanamıyor ki, böyle bir şeye teşebbüs eden program olduğu zaman SuperSu devrede oluyor. Sizden izin istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

quote:

Root olduğunuz zaman her program root yetkisini kullanamıyor ki, böyle bir şeye teşebbüs eden program olduğu zaman SuperSu devrede oluyor. Sizden izin istiyor.

Hocam ben herşeyin orijinalliğinden yanayım. Lakin bu root efendi bize uzak duruyor dolayısı ile BECEREMİYORUM hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben herşeyin orijinalliğinden yanayım. Lakin bu root efendi bize uzak duruyor dolayısı ile BECEREMİYORUM hocam.

Öyle uzak durursan olmaz tabi... Hele biraz yaklaş, yakından bak. Hazır root'lanmışı var. Mesela forum.xda-developers.com 'da gördüm.
    OFFICIAL BUILD Lenovo K3 Note K50a40_6.0_S427 Stock ROM Backup with TWRP 3.0.2-3 yazılımı var.

• Orijinal K3 Note ROM tabanlı
    • Gereksiz saçma uygulamalar kaldırılmış. İhtiyacın olan uygulamayı zaten kendin kurarsın.
    • Root'lanmış.
    • Google Apps dahil edilmiş, çok dil destekliyor. (Türkçe de var)
    • RAM & Batarya kullanımı optimize edilmiş.

Telefonda TWRP Recovery kurulu olsun. (Gerekli dosya yukarıdaki linkte var. [son versiyon]) Nasıl yapılıyor diyorsan >>> TIKLA <<<

Sonra bu ROM'u yüklediğin zaman otomatik olarak root oluyorsun. Daha sonra Chamelephon isimli uygulamayı kurdum. IMEI'yi istediğim zaman bu uygulama ile kolayca değiştirebiliyorum.
    Daha ne olsun. Yok bu işler bana zor geliyor diyorsan. Telefonu kullanılmaz hale getirmeden önce çevrende bu işlerden anlayan birinden yardım almalısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle uzak durursan olmaz tabi... Hele biraz yaklaş, yakından bak. Hazır root'lanmışı var. Mesela forum.xda-developers.com 'da gördüm.
    OFFICIAL BUILD Lenovo K3 Note K50a40_6.0_S427 Stock ROM Backup with TWRP 3.0.2-3 yazılımı var.

• Orijinal K3 Note ROM tabanlı
    • Gereksiz saçma uygulamalar kaldırılmış. İhtiyacın olan uygulamayı zaten kendin kurarsın.
    • Root'lanmış.
    • Google Apps dahil edilmiş, çok dil destekliyor. (Türkçe de var)
    • RAM & Batarya kullanımı optimize edilmiş.

Telefonda TWRP Recovery kurulu olsun. (Gerekli dosya yukarıdaki linkte var. [son versiyon]) Nasıl yapılıyor diyorsan >>> TIKLA <<<

Sonra bu ROM'u yüklediğin zaman otomatik olarak root oluyorsun. Daha sonra Chamelephon isimli uygulamayı kurdum. IMEI'yi istediğim zaman bu uygulama ile kolayca değiştirebiliyorum.
    Daha ne olsun. Yok bu işler bana zor geliyor diyorsan. Telefonu kullanılmaz hale getirmeden önce çevrende bu işlerden anlayan birinden yardım almalısın.

Alıntıları Göster
    Edit: Linkini verdiğiniz yerdeki dosyaları indirdim anlatımları harfiyen yaptım.

Yeşil tik geldi programı kapattım.

Telefonumu açtım.

Chamelephon programını google player den indirdim.

Programı açtım. "your phone does not have root access you must root your phone in order to use the application"
    çeviri:Telefonunuz uygulamayı kullanmak için telefonunuzu kök gerekir kök erişimi yok.

-Yok hocam bizde iş yok.

-Birde tüm programlar duruyor silinen bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 14 Ağustos 2016; 1:24:14 >

•  LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Ama bişeyler yapmışım sanki hocam.

• quote:

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Ama bişeyler yapmışım sanki hocam.

Tamam TWRP Recovery yüklemişsin. Şimdi de Root'lu ROM dosyasını yükleyeceksin.

zip dosyası olarak indirdiğin zip dosyasını SD karta kaydet. (Telefon açıkken bilgisayara bağlayıp dosyayı atabilirsin.)

Telefonda önemli şeyler varsa yedeğini al. Çünkü hepsi silinecek.

Telefonun şarjı az olmasın bir de şarj işiyle uğraşmayalım. Ekran görüntüsünü verdiğin gibi telefonu TWRP Recovery modunda aç.

Şimdi bu ekranda wipe (Türkçesinde Temizle) 'ye gir. Advance ayara gir (Türkçesinde ileri yazar galiba ) wipe, dalvik cache, system , cache , data yani harici SD kart kart hariç hepsini seç. Wipe (temizle) diyerek sil. Silmenin başarılı olduğuna dair bir mesaj çıkacak. Bu durumda telefonun SD kart haricinde işletim sistemi dahil her şeyini silmiş oldun.

Sonra TWRP Recovery ilk ekrandaki "Yükle" kısmına gir. Depolama olarak SD kartı seç. SD karta yüklediğin zip'li ROM dosyasını göster. Yükleme başlayacaktır. Yükleme işlemi 5 dakika kadar sürebilir. Sabırla bekle, sonunda yükleme bitecek. Daha önce dediğim gibi telefonun şarjı az olmasın bir de şarj işiyle uğraşmayalım.

Yükleme işlemi bittikten sonra böylece root'lu yeni ROM'u yüklemiş oldun. TWRP Recovery çıkıp telefonu normal başlat. Daha sonra Chamelephon'u indirebilirsin. Bu program root yetkisiyle çalışmak isteyecektir. SuperSu ile yetki vermelisin. (SuperSu bu ROM'da kurulu geliyor. Ayrıca kurman gerekmez.) Chamelephon çalışınca kolayca IMEI değiştirebilirsin. IMEI değişikliği gerçekleşmesi için telefonu kapatıp açman gerekir.

Not 1: Telefonu sıfırlarsan, yani fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI numarası ilk orijinal IMEI olur. Böyle durumda Chamelephon'u tekrar Google Play'den kurman gerekir.

Not 2: TWRP Recovery bölümü çok önemli bir bölümdür. Çok temel ama çok kullanışlı özellikleri barındırır. İstersen bu ekranda telefonun mevcut ROM'unun yedeğini alabilirsin. Eğer sonradan yükleyeceğim ROM'u beğenmezsen veya orijinal ROM'a dönmek istersen aldığın yedekten dönebilirsin. Ben yedek almadım. Ama bilgi olarak belirteyim.

Takıldığınız yerler olursa, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Galaxy gio ya root atip rom falan yuklemistim baya zorlanmistim o yuzden ugrasmak istemiyorum.cogu telde mtk engineer ile imei yaziliyor bunda neden olmadi anlamadim

Hocam "Şimdi de Root'lu ROM dosyasını yükleyeceksin. " bu dosyayı arıyorum link verirmisiniz bulamadım kusura bakmayın.

http://forum.xda-developers.com/k3-note/development/official-build-lenovo-k3-note-k50a40-6-t3370537

Burada indirme linkini de bulamadım.

****************************************************************************

Edit: Buldum hocam kusura bakma , sayfanın altına küçücük bir yere link yazmış.

https://drive.google.com/file/d/0B1s9qdRthfDocFlzVThlTjAzUnc/view

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 14 Ağustos 2016; 11:32:07 >

• MTK engineer ile değişk kodlarla da yazabiliyorsun,
    droid tools ile ve maui meta programlarıyla da yazabilirsin.
    Teşekkür ederim hocam anlatım güzel, sayenizde oldu bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 14 Ağustos 2016; 14:04:08 >
  • quote:

Teşekkür ederim hocam anlatım güzel, sayenizde oldu bu iş.

Yapamayacak bir şey yok işte bu kadar. Güle güle kullanın

@ze_mahşer,
    Küre-i Arz da yapamadığını söylemişti. Tarif ettim, yaptı. Biraz cesaretli olup risk almak ve tarifi adım adım uygulamak gerekiyor.

MTK Engineer Mode 'a geçmek için telefon araması yaptığınız ekranda *#*#3646633#*#* yazmak gerekiyor. Böylece Engineer Mode ekranı çıkıyor ama ben bu ekranda IMEI değiştiremedim. Yapabilen arkadaş varsa bizimle paylaşırsa memnun olurum. IMEI değiştirmek için elimizin altında başka bir yol olmuş olur.

@pranis,
    MAUI Meta programıyla IMEI değiştirmeye çalıştığımda "Change NVRAM Database File" yazan yere tıklayıp BLPG ile başlayan dosyayı göstermek gerekiyor. Ben yapmak istediğimde bu dosyayı kabul etmedi. Uyumsuz olduğunu söyledi, hata verdi. Bundan dolayı yapamadım.

• arkadaşlar merhaba
    lenovo k50 t3s telefon aldım ama açılmıyor.recovery menüsü çalışıyor. twrp yüklüyorum. orjinal yazılımda yüklüyorum ancaktelefon açılmıyor.
    yardımcı olursanız seninirim.
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMUGktV0pSeVlNWjA
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMaUJyTENQSm5ta2s
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMMExjdDlDU3VuSDQ
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMTjRzSnBtUndXZnc

• quote:

Orijinalden alıntı: isedor

arkadaşlar merhaba
    lenovo k50 t3s telefon aldım ama açılmıyor.recovery menüsü çalışıyor. twrp yüklüyorum. orjinal yazılımda yüklüyorum ancaktelefon açılmıyor.
    yardımcı olursanız seninirim.
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMUGktV0pSeVlNWjA
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMaUJyTENQSm5ta2s
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMMExjdDlDU3VuSDQ
    https://drive.google.com/open?id=0BzcFzYDdRlzMTjRzSnBtUndXZnc

Telefon A7000 olabilir mi? yada farklıbir telefon sanki yazılımı uyumsuz gibi

•  LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

hayır değil
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.