Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taksit yasağı kalktığı anda ( 1 ay içinde kalkması çok yüksek ihtimal ) , k3 note devrini tamamen kapatacağım .
  • bence piyasadaki en portable cihaz denebilir,
    Ekranı ucuz, kolay değişiyor.
    Tuş takımı kolay değişiyor
    Mikrofonu da bulunup değiştiriliyor.
    Hepsini bozdum ordan biliyorum :D
    Çok memnunum ben, akıcı cihaz.
    Yeni rom çıktımı kolaylıkla atıyorsun, yazılımsal donanımsal tam istediğim gibi, tak çıkar hallet.
  • Hala gideri var olan cihaz.Android 7 guncellemeside alacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Çift hatlı 5.5" hafıza kart girişli telefon öneriniz varmı peki, ben sıkıldım ama bişey bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

bence piyasadaki en portable cihaz denebilir,
    Ekranı ucuz, kolay değişiyor.
    Tuş takımı kolay değişiyor
    Mikrofonu da bulunup değiştiriliyor.
    Hepsini bozdum ordan biliyorum :D
    Çok memnunum ben, akıcı cihaz.
    Yeni rom çıktımı kolaylıkla atıyorsun, yazılımsal donanımsal tam istediğim gibi, tak çıkar hallet.

Nerde değiştiriyorlar, Türkiye'de bu telefonun parçaları bulunuyor mu?
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Ben değiştiriyorum, havyam lehimim el işçiliğim ve malzemelerim var.
    Aliexpressten mikrofon-tuş takımı-hoparlör-kapak-çerçeve-anakart-sim yuvası-usb yuvası siparişi veriliyor. 1 ay bekletse de :)
    Romu da kendim atıyorum. Telefoncuya verseydim telefonu her seferinde eminim 5 defa bozulur, kamerası-titreşim motoru-anteni zarar görürdü kesin, üstüne de para isterdi.
    telefonculara asla güvenmem asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 16 Ağustos 2016; 11:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Ben değiştiriyorum, havyam lehimim el işçiliğim ve malzemelerim var.
    Aliexpressten mikrofon-tuş takımı-hoparlör-kapak-çerçeve-anakart-sim yuvası-usb yuvası siparişi veriliyor. 1 ay bekletse de :)
    Romu da kendim atıyorum. Telefoncuya verseydim telefonu her seferinde eminim 5 defa bozulur, kamerası-titreşim motoru-anteni zarar görürdü kesin, üstüne de para isterdi.
    telefonculara asla güvenmem asla.

Sen ustasın.
    Ben doğru düzgün lehim yapamıyorum.

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi yaptım oldu, çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

hocam şimdi yaptım oldu, çok teşekkür ederim

Reca ederim. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orijinalden alıntı: panorama_ömer16

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orijinalden alıntı: panorama_ömer16

http://support.lenovo.com/us/tr/products/Phones/K-Series/K3-Note/downloads/DS112462
    Arkadaşlar orjinal firmware buradan mı indiriliyor?

Hayır o linkte orijinal firmware yok. Orada Open Source Code var. Ben orijinal firmwareleri şu linkten indiriyorum:
    http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/official-firmware-lenovo-k3-note-direct-t3326424

Teşekkürler.Bir kaç sorum olacak.Sende de Google uygulamasında ve cihazın arayüzünde takılmalar ve bekletmeler oluyormu?

Google uygulamasında veya cihazın arayüzünde takılmalar olmuyor. Ama bazı uygulamalarda mesela dolphin browserda bazen takılıyor, uygulama durduruldu falan diyor. Herhalde bu browserin göçmesinden oluyor.

Ben en son çıkan şu versiyonu kullanıyorum OFFICIAL BUILD Lenovo K3 Note K50a40_6.0_S427 Stock ROM
    http://forum.xda-developers.com/k3-note/development/official-build-lenovo-k3-note-k50a40-6-t3370537

Özelliklerinde şöyle diyor:

• Orijinal K50a40 ROM tabanlı
    • Boşuna yer ve hafıza işgal eden programlar kaldırılmış
    • Hazır Root'lanmış.
    • Google Apps var, Türkçe dahil çok dil destekliyor.
    • RAM & Batarya kullanımı optimize edilmiş.

Bu cihazın son yazılımında bir sorun daha gözüme çarptı hemen.Chrome'da birden fazla sekme açıp hepsine teker teker baktığında sayfalar ikinci defa yükleniyor.Bu sorun hem internette gezinti keyfini kaçırıyor hem de kotadan götürüyor.Bu sorun 2 GB RAM'e sahip telefonlarda hemen hemen çoğunda yok.Bunda da olmaması gerekir.Benim eski Xperia M4'te 10 adet sekme dahi açsan gene olmazdı.Üstelik K3 Note'da Android 6 yüklü olmasına rağmen.Galiba bu rom fazla RAM tüketiyor.

• pranis kullanıcısına yanıt
    Çok doğru soyluyorsun bende kendim yapıyorum eminimki çoğu telefon tamircisinden daha iyiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasili244 -- 18 Ağustos 2016; 12:35:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panorama_ömer16 P kullanıcısına yanıt
    Bende Chrome yüklü değil. Dolphin browserde sekmeleri kontrol ettim. Birden fazla sekme açtım. Sekmelere teker teker baktım. Dediğin gibi ikinci defa yüklenme gibi yapmadı. Dolphin browser biraz ağır olabilir. Daha hızlı browser olarak UCBrowser var.
  • vasili244 V kullanıcısına yanıt
    Sağa sola bakıyorum, telefoncuya verdim şurası bozuldu burası kaydı diyenler var, üstüne kazık fiyatlar.
    En iyisi kendi işini kendin görüceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Çift hatlı 5.5" hafıza kart girişli telefon öneriniz varmı peki, ben sıkıldım ama bişey bulamıyorum

Ben Huawei G8 düşünüyorum
  • Arkadaşlar, telefona OFFICIAL BUILD Lenovo K3 Note K50a40_6.0_S427 Stock ROM kurdum. rom fena değil.fakat kamera vasat. hareketli bir görüntüyü çekmek imkansız gibi. flu bir görüntü ortaya çıkıyor.kamera için tavsiyesi olan varmıdır?
    örnek foto
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    O cihazın K3'e göre çok artısı yok gibi, xiaomi redmi note 3 pro düşünüyorum bende ama 6-7 ay sonra falan.

Birde Huawei'de jiroskop yok galiba
  • brl266 B kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz açık havada bu kadar kötü foto çekmiyor, ayarlarına baktınızmı, HDR açık-kapalı farkediyor.

Küçük bir tavsiye: Fotoğrafı çektikten sonra elinizi bir miktar daha sabit tutun kıpırdatmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

O cihazın K3'e göre çok artısı yok gibi, xiaomi redmi note 3 pro düşünüyorum bende ama 6-7 ay sonra falan.

Birde Huawei'de jiroskop yok galiba

Kamera performansi bile yeter +ois var
    3Gb ram var , islemci daha iyi . nfc , metal kasa , parmak izi

Yani fark var hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Ağustos 2016; 20:49:08 >
  • Öncelikle herkeze merhaba. Lenovo k3 note fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım . hat gitmişti tamamen. Şuanda telefon düzeldi fakat e mei si Çin e mei sine döndü.en kolay yoldan nasıl halledebilirim . root rom işlerinden çok anlamam lütfen yardım edin.

• redsonic R kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarımda nasıl yapıldığını anlattım. Bu işlere pek yatkın olmayan kişiler bile yaptılar. Aynı şeyleri tekrar yazmak abes olacak. Konudaki 61 sayfanın hepsini okumaya gerek yok. Bir önceki sayfada bulunan şu mesajımdan sonrasını okusan anlarsın.

https://forum.donanimhaber.com/m_105458381/mpage_60//tm.htm#119499016

Yapamadığın bir şey olursa yardımcı oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.