Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genel olarak diyorlar ki, ekranda statik elektrik birikiyor.
    benim telefonum da aynı problemi yaşattı, 60 liraya ekranı getirttim taktım.
    bende bir çözümü yok, o problem varken çok oynadım telefonla yapabilmek için ama olmadı. bozuk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

800mb.görüyorum bazen bazende daha düşük ama hiç bellek sorunu yaşamadım attığım her uygulamayıda çalıştırdı bence kaymak gibi bir rom ve stabil geldi bana..

bir deneyim bakalım,olmazsa yedeklerden dönerim.Bu arada hangisini indirmeliyim dev olanımı st olanımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 31 Mayıs 2016; 12:08:31 >
  • 1622 ST sürümü çıkmış yükledim.iyi gibi geldi.power managerde güç tüketim ayrıntılarına girince hata veriyor sadece.sistem dilinden kaynaklanıyor oda.normal ingilizceye aldığınızda sorun olmuyor.cuoco92 nin romundan iyi göründü gözüme.hem stable.tavsiye ederim.çoklu dilli ve rootlu.

https://drive.google.com/file/d/0B3y3IgwS6TtkakZCTkptblE5alE/view?pref=2&pli=1
  • tecman kullanıcısına yanıt
    https://cloud.mail.ru/public/M5zd/sqs7r9YWN
  • Teşekkürler arkadaşlar her ikisini de denemeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 31 Mayıs 2016; 14:06:51 >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    bende denedim fliplockscreen (ters döndürüp kapatma)özelliğini kullanamadım. hata veriyor..
  • Kamera için iyi bi çözümü olan var mı. Kameranın foto çekimleri s3 mini den daha vasat.
  • Wi-fi sorunu olmayan(arada kesiliyor) güzel bir rom var mı tavsiye ettiğiniz. Teşekkür ederim 1 yıl oldu telefon neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tel bugün elime geçti çok güzel şuana kadar sıkıntı yok 2 sorum olucak
    1)telde uygulama menüsü yok mu buldum
    2)bana gönderdikleri imei no teldekiyle aynı sıkıntısız çalışır mı imei bulmam gerekir mi?
    teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 11 Haziran 2016; 15:33:22 >
  • Ben orjinal 1525 kullandım 7-8 ay, lolipop için 2-3 tane rom denedim eski mesajlarımda var ama memnun olmadım tekrar 1525'e geri döndüm. Bunu tavsiye ederim.
  • Türk IMEI'leri 35'le başlıyor eğer sizinkide böyleyse satıcının insafına kalmış. Size verdiklerini başkasına kullanmadıysa telefonu sorunsuz kullanırsınız.

Aksi halde zaten mesaj gelir, Telefonunuz şu tarihte iletişime kapatılacaktır diye @ze_mahşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 11 Haziran 2016; 15:43:25 >
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    malesef 86 ile başlıyor imei no
    telefoncuya götürsem sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 11 Haziran 2016; 15:55:11 >
  • Sıkıntı derken?

Belli bir ücret karşılığında IMEI çakar cihaza. Bence şimdilik birşey yapmayın ne zamanki mesaj gelir ondan sonra aksiyon yaparsınız. Google'dan arattırın Akilli.be'de program yöntem hepsi anlatılıyor, boş yere telefoncuya para vermeyin.
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    daha önce mtk engineer ile yazmıştım ama elimde boşta imei vardı dediğiniz programa bir bakayım
  • Arkadaşlar batarya sorununu çözen bir program buldum galiba. Denemekten birşey kaybetmezsiniz. İlk tam şarjda 4 saat ekran süresi verdi :) Sonraki şarjı tam yapamadım %67 de kesmek zorunda kaldım ama şu an batarya %17 de 2 saat 22 dakika ekran süresi almışım :)

Programın adı Du Battery Saver.. Telefonum rootsuz.

Programı yükledim programda birkaç ayar yaptım bazı gereksizleri kapattım ve erişilebilirlikten du battery saver ı açık konuma getirdim... İleriki şarjlarda durumu güncellerim...
  • Burdaki SP flash tool ile çalışan romu yükledim. Modem dosyası ayrıymış ben hiç bu şekilde yükleme yapmamıştım. Şimdi modem dosyasını nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Buradaki TWRP yi yüklemeye çalıştım flash tool ile çalışmadı yine sistemin kendi recovery modu çıktı. ( Volume+volume-ve power tuşlarına bastım sırasıyla) .Mobileuncle ile yükleyeyim dedim onda da zaten root istiyor. Ben zaten root olsa bunlarla neden uğraşayım. Kafayı yiyeceğim gün boyu bununla uğraştım oruç da cabası . Lütfen biri yol göstersin. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6720

Burdaki SP flash tool ile çalışan romu yükledim. Modem dosyası ayrıymış ben hiç bu şekilde yükleme yapmamıştım. Şimdi modem dosyasını nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Buradaki TWRP yi yüklemeye çalıştım flash tool ile çalışmadı yine sistemin kendi recovery modu çıktı. ( Volume+volume-ve power tuşlarına bastım sırasıyla) .Mobileuncle ile yükleyeyim dedim onda da zaten root istiyor. Ben zaten root olsa bunlarla neden uğraşayım. Kafayı yiyeceğim gün boyu bununla uğraştım oruç da cabası . Lütfen biri yol göstersin. Şimdiden teşekkürler

PM
  • süraka kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun. wanted007 de mesaj atmış. İlginize teşekkürler. Twrp kurdum nihayet ve yaptığım hata ilk kurulumdan sonra telefonu açmadan recovery modunda açmak gerekiyormuş :) ve yeni romu yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre6720 -- 14 Haziran 2016; 19:09:21 >
  • ustadlarım ben ılk aldıgımda 5.1 surumu vardı uzerınde gayet stabıl dı fakat ınternet ustunden normal yolla yani 6.0 a gectm memnun kalmadım eskı surume gecmem ıcın ne gerekıyor
  • Otg destekli rom arıyorum, wi-fi kopma sorunu olmayan. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.