Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet recovery kurmak için root a gerek yoktur ama custom vb.rom yüklemek için orijinal recovery harici bu söyledğim recovery den birisini mutlak yüklemek zorundasınız..benim twrp recovery tercihim olur..izmirde olabilseydim elbet yardımcı olabilirdim ama ne yazıkki Ankaradayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 17 Ekim 2016; 14:59:50 >
  • Hocam bir arkadaşım telefonu güncellerken (dediğine göre şu an ki v5.0 mış) güncelleme %98 de kalmış.
    Ordan sonra ota paketi yüklenmedi diyormuş.
    Şimdide bir çözüm arıyor.
    Bende ios kullandığım için sizlere sorayım dedim nasıl çözülecek bu iş.
  • Eriond kullanıcısına yanıt
    telefonda eğer root veya recovery değişikliği yapılmış ise güncellemeyi indirir ama genede yüklemez..o nedenle güncellenmiş değişik romları yüklemeniz lazım..needrom.com da çeşitli romlar bulunmaktadır..
    http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k-50/
  • yilmazguney kullanıcısına yanıt
    k3 note için twrp recovery indir
    .img dosyası olsun.
    flashlanabilir scatter dosyası da beraberinde inecektir
    sp flash tool ile scatteri açın, usb ile recoveryi flashlayın.
    ses + - tuşuna basılı tutarak telefonu aç ve recovery açılana kadar da bırakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

k3 note için twrp recovery indir
    .img dosyası olsun.
    flashlanabilir scatter dosyası da beraberinde inecektir
    sp flash tool ile scatteri açın, usb ile recoveryi flashlayın.
    ses + - tuşuna basılı tutarak telefonu aç ve recovery açılana kadar da bırakma.

Anlatımımız için teşekkürler ama bende pc yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazın kamera uygulamasına sahip olan arkadaş paylaşabilir mi?
  • android 6 kullanan varsa stock galeri uygulamasını apk yükleyebilir mi ?
  • kernel adiutor dan dtw nasıl aktif ediliyor bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

Merhaba arkadaşlar bu cihazın kamera uygulamasına sahip olan arkadaş paylaşabilir mi?

dosya.co
    İndir Kamera ROW 578 f1ef01b 160518 super default
    http://dosya.co/3rljm9toj40k/Kamera_ROW_V5.8.578.f1ef01b.160518_super_default.apk.html

• 06ensar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • Telefona aşağıdaki linkten siyah arka kapak aldım, sağolsun forumda arkadaşlar uyarmışlardı, bu kapaklar yan butonsuz satılabiliyor diye.

Gelen ürün güzel, tavsiye ederim. (Normalde beyaz kapak-silikon kılıf kullanıyorum. Kılıf çok çabuk sarardığı için beyaz üstünde çirkin görünüyordu. Siyah renk sarılığı yok etti

• 1,5 yıldır sorunsuz kullandığım telefon bugün mobil ağa bağlanmamaya başladı.2g/3g/4g hepsini denedim hiçbir şekilde bağlanmıyor
    neler yapabilirim önerisi olan var mı ?
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Telefonla ilgili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serser12

Telefonla ilgili değil.

operatörden mi dersin hocam
    edit-nete bağlanamayınca gelişmeleri takip edemedim.Nedeni belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 4 Kasım 2016; 9:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Telefona aşağıdaki linkten siyah arka kapak aldım, sağolsun forumda arkadaşlar uyarmışlardı, bu kapaklar yan butonsuz satılabiliyor diye.

Gelen ürün güzel, tavsiye ederim. (Normalde beyaz kapak-silikon kılıf kullanıyorum. Kılıf çok çabuk sarardığı için beyaz üstünde çirkin görünüyordu. Siyah renk sarılığı yok etti
    https://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K3-Note-Battery-Housing-Back-Cover-Door-Side-Buttons-Yellow-Black-Lenovo-K3-Note/32355596339.html?spm=2114.13010608.0.0.1zLP3v

bu kapakların hoparlörlü teana serisi kapaklar hiç bir yerde satılmıyor acaba onları nereden bulabilirzki..?
     LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 6 Kasım 2016; 23:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

1,5 yıldır sorunsuz kullandığım telefon bugün mobil ağa bağlanmamaya başladı.2g/3g/4g hepsini denedim hiçbir şekilde bağlanmıyor

Hattın takılı olduğu porta ait imei yi kontrol ettiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

1,5 yıldır sorunsuz kullandığım telefon bugün mobil ağa bağlanmamaya başladı.2g/3g/4g hepsini denedim hiçbir şekilde bağlanmıyor

Hattın takılı olduğu porta ait imei yi kontrol ettiniz mi ?

Yasaktan dolayıymış hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    K50 t5 telefonumu flaslarken herhalde telefonu tanamen sildim . ne şarj oluyor ve ne de aciliyor . nasıl duzeltebilirim. Yardimci olursaniz memnun olacagim. Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnr

Merhabalar
    K50 t5 telefonumu flaslarken herhalde telefonu tanamen sildim . ne şarj oluyor ve ne de aciliyor . nasıl duzeltebilirim. Yardimci olursaniz memnun olacagim. Tesekkurler

Flash tool kullanarak rom atın.Romu needrom sitesinde bulabilirsiniz.
  • Rom root konularında izmirde yardımcı olabilecek yok mu? Güzel bir yemek ısmarlayabilirim yada bu işleri ticari olarak yapan birine yönlendirebilir misiniz?

Telefonu eşime almıştım. Kullanamıyor artık reklamlı uygulamalar lanet ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcel -- 11 Kasım 2016; 15:25:59 >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.