Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xcel

Rom root konularında izmirde yardımcı olabilecek yok mu? Güzel bir yemek ısmarlayabilirim yada bu işleri ticari olarak yapan birine yönlendirebilir misiniz?

Telefonu eşime almıştım. Kullanamıyor artık reklamlı uygulamalar lanet ettirdi.

Aynen varsa yardımcı olabilecek root ve imei işi için bende sıradayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcel X kullanıcısına yanıt
    Ankarada olsaydınız yardımcı olabilirdim..
  • arkadaşlar benim telefonda s433 rom yüklü ancak telefonda son zamanlarda ekran döndürme olayı hayli yavaş bazende hiç dönmüyor yatay..neden olabilirki..?
  • tecman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Biraz geç oldu ama. Telefonu düzelttim. Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

telefonda eğer root veya recovery değişikliği yapılmış ise güncellemeyi indirir ama genede yüklemez..o nedenle güncellenmiş değişik romları yüklemeniz lazım..needrom.com da çeşitli romlar bulunmaktadır..
    http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k-50/

AOSP K3 7.1 beta2 Not

Hocam bunu yükledim, arayüzü çok güzel ama imei null olarak görünüyor ve değiştirilmiyor, siz denediniz mi ?

• 06ensar kullanıcısına yanıt
    Ben de arıyorum fakat bulamadım..Eğer bulursanız beni de haberdar eder misiniz? Aynı şekilde ben de bulursam yazarım size..

• emre4979 E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur sanırım ama bu kapaklar ayrı olarak satışa sunulmadı sanırım satanlarda teana sürümle birlikte gelen kapakları sattı..
  • hayır yüklemedim ama orijinal sürüm konusunda sıkıntılardan basedenler vardır belki çözümüde söylemişlerdir eğer romda böyle bir sorun varsa..oraya yazarsanız daha çabuk yanıt verebilirler yükleyenler.
  • Çok şey denemişler, biri mobile tools ile imei yi yedekleyip rom kurulumundan sonra yine mobile tools ile geri yükleyin demiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Çok şey denemişler, biri mobile tools ile imei yi yedekleyip rom kurulumundan sonra yine mobile tools ile geri yükleyin demiş...

Ben hemen yukledim ve imei artık yuklenmiyor yedek almadığım için. Bugün bur iki room daha yuklerim ellerim alırsın...

Edit: Tekrar K3_NOTE_S427_ROW+ROOT bunu yükledim, "bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google Hesabı ile otorum açın" uyarısı veriyor giriyorum e-maili ama tekrar başa atıyor, 50 sefer de girsem yok hep başa atıyor, heralde imei sıfır olduğu için mi yapıyor anlamadım gitti.....

Edit2 : vibe♞avon v 2.2 Bunu yükledim telefon açıldı, şimdi ayarları inceliyorum ama tam Türkçe değil, bazı yerler İngilizce de kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 20 Kasım 2016; 15:29:32 >

• Tüm wipe ları yaptınız mı,

Bunları /data /system /cache wipe yapıp hemen arkasından romu yükleyin bence..

o şekilde kurup tekrar deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 20 Kasım 2016; 15:46:57 >
  • custom romların Türkçe dil desteği olsada bazılarında ama hep ayarlarda gene ingilizce zirea karma rom bunlar tek tam Türkçe rom s433 hint romudur onu kullanmak lazım..
  • quote:

custom romların Türkçe dil desteği olsada bazılarında ama hep ayarlarda gene ingilizce zirea karma rom bunlar tek tam Türkçe rom s433 hint romudur onu kullanmak lazım..

Daha önce yuklediğim bu hint romu şimdi karta yuklediğim halde gorunmüyor.

• örneğin twrp recovery açılışta yükle dediğinizde micro sd kart yolunu gösteriyormusunuz zira açılışta telefon dahilisini gösteriyor
  • quote:

örneğin twrp recovery açılışta yükle dediğinizde micro sd kart yolunu gösteriyormusunuz zira açılışta telefon dahilisini gösteriyor

Tabi Tabi zaten yolu gostermezsek dosyaları görmez. Diğer romları goruyor ama bu hintliyi görmüyor. Sonra dosyaları yeniden indireceğim. Şimdilik bununla uğraşıyom.

• romun zipli dosyasının adı filan değişmesin yanlışlıkla veya recovery den gizli dosyaları göster diye bir ayar olacaktı sanırım belki bir şekilde rom gizlenmiiş filan olabilir..
  • quote:

romun zipli dosyasının adı filan değişmesin yanlışlıkla veya recovery den gizli dosyaları göster diye bir ayar olacaktı sanırım belki bir şekilde rom gizlenmiiş filan olabilir..

Tamam hocam bakarım onlarada. doğru söylüyorsunuz, ufacık hatayı göz yummuyor bu cihazlar.

• https://mega.nz/#F!hwsinRxa!_94SAkhQ-0WDKTJT_O_xVA

Burada nyeni zip'li dosyayı indirip yükledim.
    Ama vibe♞avon v 2.2 silişnmedi, 2 defa silmeye çalıştım ikisinde de hata verdi bende üstüne yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Tüm wipe ları yaptınız mı,

Bunları /data /system /cache wipe yapıp hemen arkasından romu yükleyin bence..

o şekilde kurup tekrar deneyin...

Bu işler benim işlerim değil, sinir eder adamı vallaha.

Bir üst mesajımda vibe♞avon v 2.2 romu silmeden üstüne yükledim demiştim, sizin mesa jaklıma geldi döndüm geri tek tek sildim. Hatayı OSB OTG en son seçenek te yaptı ama diğerlerini sildim onayladı.

Tekrar Lenovo K3 Note K50a40-T50 S433 ROW Original + Root yüklemek istedim bu sefer bunu yüklemedi :)

Bende K3_NOTE_S427_ROW+ROOT_MADE_BY_NTT_signed bunu yükledim şimdi kuruyor, heralde tamamlayacak.

• Merhabalar daha önce Redmi Note 2 RN3 ve RN3Pro kullandım. Bu tarz cihazlara aşinayım yani. K3 Note'u RN2 aldığım dönem de araştırmıştım izlenimlerim iyi. Bir arkadaşa K3 Note almayı düşünüyoruz. Yazılım ve ime. tamiri dışında günlük kullanıma uygun mu? Kronik sorun vb. var mı?

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.