Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler telefona root ve gapps yükledim more local uygulaması ilede türkçeleştirdim...dahası sistem kılavyesi ve pek çok yabancı uygulamayıda kaldırdım iyi olduda bildirim ışık ve gelen mesaj ileti sayısı rakamları gözükmüyor vede çift tıklama ile açılma ve kapanma olayını nasıl çözdünüz..? birde snapt kamera uygulaması ile çekilen resim ön izlemewsi olmuyor sizdede öylemidir.
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Erişebilirlik /aditional setting duble tab ve Micro screen. Kapatma ve bildirim olayını xposed ile halledeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerekli xposed modülleri.gravitybox/flyme notification fix/flyme tools.

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    çift tıkla açlma ve ters çevirip kapatma olayını hallettim çift tıkla kapnma yok herhalde..birde sizde örneğin mesaj,çağrı geldiğinde bildirim ışığı yanıyor ve sayısını gösteriyormu..?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanefe10 -- 9 Şubat 2017; 23:28:8 >

• Beyler sizde oyun performansı nasıl cihazın?Mesela asphalt 8 de orta ayarda ara sıra kasıyor bende.

• Ekran süresi iyi olan ROM tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
    Merhaba hocam root islemini nasil.yapiyoruz. Romu kurdum ama bir turlu root edemedim. kingo rootla denedim oda basarili olamadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunter_06 kullanıcısına yanıt
    http://m.usercloud.net/1NU9 twrpden yuklenicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanefe10 -- 20 Şubat 2017; 1:0:34 >
    Cok tesekkur ederim.

• Bu rom bir harika. Çok iyi çalışıyor. Fm radyo uygulaması çalıştırabildiniz mi?
    Fm radio

Apk atarım

http://m.usercloud.net/33Yu işini görür

Eyvallah hocam eline koluna sağlık.

• Arkadaşlar blackmarttan desenli pro lock screen uygulaması yükledim deseninide seçtim ekran kilitlendi ancak açılımda girdiğim deseni kabul etmedi sanırım belkide hep hatalı girdim ..ancak defalarca hatalı girmeme rağmen bana sıfırlama seçeneği sunmadığı için kilitli kalmak zorunda kalıyor,ekran açılamadığı içinde uygulamayı kaldıramıyorum..bana ilgili uygulama twrp recovery den nasıl kaldırılabilir veya fabrika ayarlarına döndürebilirimki..
    Twrpden wipe işlemini yaparsanız fabrika ayarlarına döner.

• arkadaşlar bende bu telefon sahibiyim ama telefon sürekli kendini titreşime alıyor yani sessize sesi açıyorum belli bir süre sonra telefon sessize alıyor otomatik daha sonra da kapatıp tekrar açıyorum telefonu ses var ama belli bir süre sonra tekrar ses gidiyor bunda ki sebep nedir bir de imei vs attım güncellemek gelmiş telefona güncellemeye de korkuyorum imei gider diye ya da sıfırlayamıyorum herşey gider diye bana akıl verecek yardımcı olabilecek kimse var mı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmastek

arkadaşlar bende bu telefon sahibiyim ama telefon sürekli kendini titreşime alıyor yani sessize sesi açıyorum belli bir süre sonra telefon sessize alıyor otomatik daha sonra da kapatıp tekrar açıyorum telefonu ses var ama belli bir süre sonra tekrar ses gidiyor bunda ki sebep nedir bir de imei vs attım güncellemek gelmiş telefona güncellemeye de korkuyorum imei gider diye ya da sıfırlayamıyorum herşey gider diye bana akıl verecek yardımcı olabilecek kimse var mı acaba :)

Merhaba,

Kullandığım rom orjinal, CUSTOM mı yan tuş basılı kalıyor olabilir, kılıf vs kullanıyorsan çıkartıp dene.
    IMEI işlemini rootlayıp yaptıysan zaten güncelleme alamazsın,
    içerisinde çok önemli birşey yoksa orjinal (ROW) romlardan birini kullanmanı tavsiye ederim.
    1 sene önce custom rom kullandım telefondan hiç memnun kalmayıp orjinal roma dönüş yaptım.

• Galaxy2004 G kullanıcısına yanıt
    rootlayıp imei çaktım ama güncelleme de aldım :d orjinal rom kullanıyorum zaten
  • AOSP ULTIMATE UI v3.0 BY Ankit 1.06 GB herşey var içinde ......
    http://www.needrom.com/download/aosp-ultimate-ui-v4-0/

http://www.needrom.com/download/lineage-os-14-1-2/

http://www.needrom.com/download/pixel-ui-superevil-farewell-edition/

AOPS Ultimate olanı yükledim ( TWRP 3.0.2.7 )

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.