Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
128.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lte band 20 800 mhz açık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell istanbul 4G (Lte) Sorunsuz çalışıyor.

Haftaiçi Vodafone 4G için bakarım

Eksiler;

FM radyo apk (uygulama rom ile gelmedi) yok.

Alt kapasitif tuşları ÖZEL İŞLEM için şuanda tam ayarlayamadım.

Pil yüzdesini her zaman gösteri bulamadım , sadece bilgi barını aşağı çekince görünüyor.

Arama gelince yuvarlak aç veya kapat için ikon ekrana dokununca görünüyor. ve Sanırım gelen çağrıyı sonlandırma da sensör tam çalışmıyor

Rom ile gelen default mesaj menüsünü beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 22 Mart 2017; 17:21:37 >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Türkçe ye çevirdiğiniz halde, çoğu ingilizce menünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Küre-i Arz

Türkçe ye çevirdiğiniz halde, çoğu ingilizce menünün.

Rom test edip , SS ekleyen ve arayüzü pek ekleyen olmayınca ( 7.1.1 de oturunca ) ben konuyu canlandırayım dedim.

6.0 / 433 OLAN ROM tabiki en iyisi son kullanıcısı için,

imkan dahilinde 3 farklı 7.1.1 rom test edip ekleyeceğim, belki merak edenler olur.

• AOSP ULTIMATE UI v3.0 BY Anki 7.1.1 Test

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hala 1525 kullanıyorum

Geçmişte 1600 küsürleri denedim, cuocu'mu ne onları denedim memnun kalmadım. Bu romuda sırf parmağı ekranda yukarı kaydırınca tuş kilidine geçiyor o yüzden seviyorum
  • Merhaba,

Vodafone 4G aktif iken GOOGLE yada web tarayıcı ile bir yere giremedim. Ancak Uygulama ve google play store aktif çalışıyor.

Hatta PTTCELL 4G de hot spot ile sadece ALICI cihaz twitter' a girmiyor.

• Apn ayarlarina bakin , vodafone live degil, vodafone internet olacakk.... Ayrica telefonda bant 20 800mhz yok vodafone ile aadece sehir merkezi , avm gibi yerlerde 4g gorursunuz sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Apn ayarlarina bakin , vodafone live degil, vodafone internet olacakk.... Ayrica telefonda bant 20 800mhz yok vodafone ile aadece sehir merkezi , avm gibi yerlerde 4g gorursunuz sadece...

Merhaba,

Rom test ettiğim için aslında uzun kullanım olmayacak.

LENOVO K3 Note cihazın sim kart bölümünde ilk yuva 4g/3g/2g ve diğer slot 2G yazıyor. Ancak 8 aydır sorunsuz tüm operatör , sim kart ve her iki yuvada da LTE / 4g sorunsuz kullanıyorum.
    Vodafone APN de sorun olduğunu tahmin ettim ancak sadece VODAFONE bedava internet verince onu aktif ediyordum ( özellikle hot spot benim için çok önemli )

Ek bilgi paylaşmak istedim.

• http://www.needrom.com/download/super-rr-nougat-ota-mdsdev-v1-0-dev/

Super RR Nougat OTA MDSdev™ v1.0 [Dev] ( 1.2 gb , herşey rom için de ) = 03/19/2017

Bu rom TWRP ile uyumlu olunca ( diğer iki rom hata verdi ) bunu test ediyorum şimdilik. Ve şuanda ARKA PLAN Fotoğraf ayarlama hatası hariç bir sıkıntı görmedim.

• Süper RR 7.1.1. Rom

Hatalar:

Web sayfasında da yazdığı üzere hot spot çalışmıyor.

Hot spot 5ghz yayın yapmıyor.

Snapchat - YouTube - kamera çok kurcalamadım.

• Telefonuma bir çok oyun program Vs yükleyip sildim herhalde bundan olsa gerek acaip kasma donma var cmaster gibi bir kaç program denedim olmadı tavsiye edeceğiniz bir şey var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: xwernediti

Telefonuma bir çok oyun program Vs yükleyip sildim herhalde bundan olsa gerek acaip kasma donma var cmaster gibi bir kaç program denedim olmadı tavsiye edeceğiniz bir şey var mı

Bir de sd maid i deneyin

• helluri kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim bir kaç gün sonra neticeye bakarım teşekkürler bana cevap yazdığınız için

• Super RR Nougat OTA MDSdev™ v1.0 [Dev]

TEST

• Dualboot deneyen oldumu :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanefe10 -- 24 Mart 2017; 20:11:12 >

• K3 telim dokunmatiği bozuldu yeni ekran aldım,fakat tel açılıyor lenovo ekranında kalıp bir sure sonra tekrar başlayıp yine lenovoda kalıyor eski ekranı taktım onda sorun yok calısıyor boyle biseyle karşılasan oldumu

• vasili244 V kullanıcısına yanıt
    Ali expressten aldin sanirim, video cek saticiya gonder yenisini iste...

• Evet,ama ekran telin açılmasına nasıl mani olur anlayamadım mantığım elvermiyor

• Flex kablolarinda sorun olabilir, icerisindeki baglantilarda kisa devre vardir, dogru ekran olduguna emin misin? Bilgisayar gibi o ekranin surucusu var telefonunda , ekran farkliysa bir sekilde sorun yasayabilirsin...

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.