Şimdi Ara

Lenovo k6 note hakkında (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
8
Favori
111.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Selen Aydın

Cevabınız için teşekkürler

Bugün gidip aldım Huawei P9 lite 2017 aldım Lenovo K6 Note ile yolları ayırdım. Yeni sahibinde mutluluklar dilerim

Foto Eski Tel im Lenovo dan

Lenovo k6 note hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 17 Eylül 2017; 19:41:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler. 5 6 aydır telefonu kullanıyorum ancak arama ekranında donma sorununu çözemedim. Biri arıyor açamıyorum konuşma bitiyor kapatamıyorum. Çözüm bulabilen var mı bu duruma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiZzZ31

İyi günler. 5 6 aydır telefonu kullanıyorum ancak arama ekranında donma sorununu çözemedim. Biri arıyor açamıyorum konuşma bitiyor kapatamıyorum. Çözüm bulabilen var mı bu duruma?

Huawei p9 lite 2017 alarak çözdüm o sorunu da

• ReiZzZ31 kullanıcısına yanıt
    Selamlar.

Yaklaşık olarak 3 aydır K6 note kullanıyorum şimdiye kadar donma,ses,vs problemi yaşamadım. Hepsiburadadan almış olduğum üründen fiyat performans açısından memnunum.Sadece yazılanlar sebebiyle nugat A guncellemedim. Yaklaşık olarak iki yıldır kullanmakta olduğum p70-a ile ilgili olarak ses dışında problem yaşamadım ve her ikisini de aktif olarak kullanıyorum. F/p olarak alınabilecek ürünler. Elbette elektronik biraz şans işi... Yaklaşık olarak 3-4 yıl önce almış olduğum mediapad youth tableti de hala kullanıyorum. Sadece huwai icin diyebileceğim; android olayında yaşanan problemlerin dışında firma olarak güncelleme yayinlamamasidir.yani tablet 4.1 satıldı ve öylece piyasadan kalktı.

Netice olarak her ürünle ilgili bazı sıkıntıların yaşanması kaçınılmaz. Önemli olan ürününün arkasında durabilmektir.

Donma probleminiz için fabrika ayarlarına dönmenin faydası olabilir. Verilerinizi yedeklemeniz yararınızadır.

Problemsiz ürünlerle karşılaşmanız dileğimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 23 Eylül 2017; 0:39:40 >

• Arkadaşlar merhaba;

Lenovo K6 Note kullanıcısıyım ve bir şikayetim var, uzun süredir cevabını bulamıyorum.

Ekran parlaklığı gözle görülür bir şekilde diğer K6 Note telefonlara göre düşük seviyede. Parlaklık maksimumda ve manuel modda olmasına rağmen, ekran parlaklığı sanki telefon çok ısınmış gibi kendi kendine düşüyor ve telefon ne kadar soğuk olursa olsun aynı şekilde kalıyor, birdaha hiç artmıyor. Yani ekran parlaklığı maksimumda ama, sanki telefonun ısınmasından dolayı ekran parlaklığı düşmüş gibi ve bu durum hep böyle.

Telefonu servise versem 20 gün sürecek en azından. Acaba fabrikasyon bir hata mıdır, daha önce yaşayan var mı bu sorunu ?

• Lenovo k6 note bir önceki telefonumdu. Alırken huawei-p9-lite-2017 de tercihlerim arasındaydı. Lenovo aldım hafıza ve pil kapasitesi sebebiyle. Fakat aldığım günden beri bazı sıkıntıları vardı. Onu yakınıma sattım. Şimdi 1200 tl ye huawei-p9-lite-2017 aldım. Yani telefon kaymak. Ses sorunu yok şarjı süper. Hele bazı özellikleri var ki Lenovo dan bayağı önde. Lenovo nun tek artı özelliği ekranı çift tıkla açması. Ama huawei nin artıları çok fazla. Mesela beni şaşırtan güneş altında yazı okuyorsanız yazıyı çarpışık yazı haline getirip okunabilirligini artırıyor. Gölgeye geçince inceltiyor. IPhone 6 telefonumda bile bu özellik yoktu. Gayet memnunum 2 hafta oldu herşeyini karıştırdım.

Gece uyumadan önce telefonu kullanırken çok gözümü alıyordu ve en düşük seviye diye bir kavramı yoktu. Huawei de ise düşük seviye gayet düşük

İki tel e not verirsem

Huawei p9 lite 2017 = 100/95 eksisi hafıza 16gb

Lenovo K6 Note = 100/75 artısı ekrana çift tıklama ile açma

• arkadaslar merhaba lenovo k6 notenaldim.. watsap , gmail. gibi uygulamalarda. kactane mesja geldiyse uygulamanin simgesinuzerinde yazmiyor.. sebebi ne olabilir. sizde ayni sorunu.yasiyormisunuz

• Merhaba arkadaşlar. Ekranı tam kapatan kırılmaz cam bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kitty

Merhaba arkadaşlar. Ekranı tam kapatan kırılmaz cam bulabilen var mı?

var daha önce aldım kullandım tek eksi yönü bildirim ışıgını kapatması bunun dışında sorunu yok ben gittigidiyor üzerinden aldım fakat aynı satıcı hepsi burada üzerindende satış yapıyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lenovo-k6-note-tam-ekran-koruma-kirilmaz-cam-koruyucu-294265601#product-seller-info
    http://www.hepsiburada.com/kilifshop-lenovo-k6-note-kavisli-kirilmaz-ekran-koruyucu-p-HBV000004RN85

birde farklı markaya ait olanı var şuan 12 lirahttp://www.hepsiburada.com/case-4u-lenovo-k6-note-full-kapatan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-siyah-p-HBV000006MYAU

birde daha pahalı olanları var
    http://www.mobilcadde.com/dafoni-lenovo-k6-note-curve-tempered-glass-premium-siyah-full-cam-ekran-koruyucu-77456
    http://www.mobilcadde.com/eiroo-lenovo-k6-note-curve-tempered-glass-gold-full-cam-ekran-koruyucu-77462

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 1 Ekim 2017; 2:10:18 >

• i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kitty

Çok teşekkür ederim hocam

hocam o zamanki mesajımı buldum ürünü görmeniz açaısından yararı olabilir
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127082995
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, bildirim ışığını kapatması biraz düşündürüyor ama yine de alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklıkla gelen seslerde ara ara cızırtı oluyormu sizdede çok abartılcak kadar değil ama misal bir konuşma ardından konusma bitince hemen ardından yeni ses geleceği sırada bir tuhaf ses geliyor hafiften.
    Not:konuşma derken youtubedeki videoda konuşan kişiler yani telefon konuşması degil.
    2.Not:düşük ses seviyesinde cızırtı daha fazla belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetalbyrk07 -- 4 Ekim 2017; 20:52:2 >
  • Bu WhatsApp, Facebook, Twitter vs gibi programlardan gelen mesajların sayıları simgelerinde gözükmüyor. Çözüldü mü bu problem?

Ayrica Sms geldiği zaman ekran uyanıyor ama Whatsapptan mesaj geldi mi ekran uyanmıyor. Bunun çözümü var mi?

• Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama kamera konusunda şüphelerim var, kamerası nasıl telefonun kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • Arkadaşlar realist cevap vermenizi bekliyorum pc başındayım sipariş vereceğim.

k6 note mu redmi note 4 mü?

birde 4x ve 4 arasında fark yok sanırım siz şuan almak isterseniz hangisi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: orain

Arkadaşlar realist cevap vermenizi bekliyorum pc başındayım sipariş vereceğim.

kendim k6 note kullanıyorum taksit sorun olmasaydı mi 5 alacaktım fakat k6 note ile redmi note 4 arasında seçim yapsam redmi note 4 özellik bakımından daha iyi gibi ben olsam onu alırım
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8608&idPhone2=8531&idPhone3=8318

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 8 Ekim 2017; 17:48:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

Orijinalden alıntı: orain

Arkadaşlar realist cevap vermenizi bekliyorum pc başındayım sipariş vereceğim.

kendim k6 note kullanıyorum taksit sorun olmasaydı mi 5 alacaktım fakat k6 note ile redmi note 4 arasında seçim yapsam redmi note 4 özellik bakımından daha iyi gibi ben olsam onu alırım
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8608&idPhone2=8531&idPhone3=8318

teşekkür ederim dostum cevabın için

• K6 Note almayı düşünüyorum kamerası nasıl kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Zenfone 3 laser ile bunun arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Artı herkes ses sorunundan bahsetmiş bu kronik sorun mu açıkcası korktum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Shephard -- 11 Ekim 2017; 17:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Shephard

K6 Note almayı düşünüyorum kamerası nasıl kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Zenfone 3 laser ile bunun arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Artı herkes ses sorunundan bahsetmiş bu kronik sorun mu açıkcası korktum.

hocam diğer konuyada yazmışsınız orada size cevap yazmıştım
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129284039
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.