Şimdi Ara

Lenovo k6 note hakkında (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
8
Favori
111.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Shephard

K6 Note almayı düşünüyorum kamerası nasıl kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Zenfone 3 laser ile bunun arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Artı herkes ses sorunundan bahsetmiş bu kronik sorun mu açıkcası korktum.

hocam diğer konuyada yazmışsınız orada size cevap yazmıştım
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129284039

Teşekkürler verdiğiniz sayfaları inceledim ama bir türlü karar veremedim daha çok kullanan kişilerden yorum almak için yazıyorum.
    Örneğin Zenfone Laser 3 fotoları pudralı gibi çekiyor diğer yönden Lenovo telefon da ne kadar başarılı bunu bilmiyorum baya kafam karışık.

• Matthew Shephard kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce 2 tane lenovo k6 note aldık. Ön ve arka kamerası bence iyi. İkisinde de ses sorunu yoktu. Buradaki yorumların doğrultusunda android 7 güncellemesini yapmadım. Hala android 6 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kitty

2 hafta önce 2 tane lenovo k6 note aldık. Ön ve arka kamerası bence iyi. İkisinde de ses sorunu yoktu. Buradaki yorumların doğrultusunda android 7 güncellemesini yapmadım. Hala android 6 kullanıyorum.

hocam android 7 güncellemesini çıktığı sıra hemen yaptım hiçbir sorun yaşamadım
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yapsam mı diye düşünüyorum ama yorumlarda batarya ve dokunmatik sıkıntısı çekenler olduğu için risk alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kitty

Hocam ben de yapsam mı diye düşünüyorum ama yorumlarda batarya ve dokunmatik sıkıntısı çekenler olduğu için risk alamadım.

hocam batarya 6.1 de ne kadar süre dayanıyorsa şuanda aynı sürede duruyor dokunmatikte sorun olduğunu sanmıyorum temle run 2 oynuyorum son zamanlarda sıkıntısız
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sağolun yükseltirim bir ara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim k6 note kullanıyor ekranda sarı şekilde ekran yanığı oldu bakalım teleservis takla attıracak mı...
  • bu cihazdan bende anneme aldım. 7 güncellemesini yaptım. dokunmatikte sorunlar var telefona çağrı geldiğinde Arama ekranında QR code çıkıyor,ekrana dokunmadan farklı uygulamalar açılıyor. birde telefon rehberini google hesabına kaydedemiyorum sadece telefon hafızasına kaydediyor. Sizde böyle sorunlar varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertosun

bu cihazdan bende anneme aldım. 7 güncellemesini yaptım. dokunmatikte sorunlar var telefona çağrı geldiğinde Arama ekranında QR code çıkıyor,ekrana dokunmadan farklı uygulamalar açılıyor. birde telefon rehberini google hesabına kaydedemiyorum sadece telefon hafızasına kaydediyor. Sizde böyle sorunlar varmıdır?

hocam bende şuana kadar sorun olmadı dokunmatikte sorun olsa oyunlarda sıkıntı çekerdim
  • Bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. Daha önceden sony kullanıyordum, fakat eşime moto g4 plus almıştım. Sonrasında biraz araştırdım. Zenfone 3 max ile k6 note arasında kaldım. benim için hafıza şarj önemli ve en sonunda k6 note ta karar kıldım. ekran koruyucu anladığım kadarıyla büyük bir dert kavislerden dolayı :) Fakat benim merak ettiğim alt kısımda menü tuş dokunmatiklerinde ışıklandırma yok mu? Yoksa bir ayarı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Perfect

Bugün itibariyle ben de aranıza katıldım. Daha önceden sony kullanıyordum, fakat eşime moto g4 plus almıştım. Sonrasında biraz araştırdım. Zenfone 3 max ile k6 note arasında kaldım. benim için hafıza şarj önemli ve en sonunda k6 note ta karar kıldım. ekran koruyucu anladığım kadarıyla büyük bir dert kavislerden dolayı :) Fakat benim merak ettiğim alt kısımda menü tuş dokunmatiklerinde ışıklandırma yok mu? Yoksa bir ayarı mı var?

selam tuslar aydınlatmasızdır
  • K6 note alınırmı ve Android 8.0 güncellemesi alacakmı tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İso-06

K6 note alınırmı ve Android 8.0 güncellemesi alacakmı tesekkurler

Evet kardeşim Güncelleme alacağı kesin gözüyle bakılan telefonlardan biri de k6 note. Alınır mı o senin ne istediğinle alakalı benim işimi fazlasıyla görecek ben sipariş verdim gelecek bakalım bekliyorum

• Yaklaşık 1 ay oldu alalı. Çok şükür özelliklerini seviyorum. Hızlı şarj sorunu süper. Eski telefonum Avea Intouch 4'dü ve en ufak darbede ekranı kırılıyordu. Bu telefon için kırılmaz cam arıyorum dayanıklı. Bir kaç kişi öneride bulunmuş. Kaydetmiştim teyit etmek istiyorum. Tam bu sayfamıydı alan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/kilifshop-lenovo-k6-note-kavisli-kirilmaz-ekran-koruyucu-pm-HB000004RN84

Bir tek kılıf sorunu yaşadım. kılıf açılmadan telefon açılmıyor. yan veya dik olması fark etmiyor. Başka kılıf önerisi olan var mı? Kapaklı kılıp kapalıda olsa tel açık uyum sağlamıyor telefona.

• quote:

Orijinalden alıntı: bursefa

Yaklaşık 1 ay oldu alalı. Çok şükür özelliklerini seviyorum. Hızlı şarj sorunu süper. Eski telefonum Avea Intouch 4'dü ve en ufak darbede ekranı kırılıyordu. Bu telefon için kırılmaz cam arıyorum dayanıklı. Bir kaç kişi öneride bulunmuş. Kaydetmiştim teyit etmek istiyorum. Tam bu sayfamıydı alan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/kilifshop-lenovo-k6-note-kavisli-kirilmaz-ekran-koruyucu-pm-HB000004RN84

Bir tek kılıf sorunu yaşadım. kılıf açılmadan telefon açılmıyor. yan veya dik olması fark etmiyor. Başka kılıf önerisi olan var mı? Kapaklı kılıp kapalıda olsa tel açık uyum sağlamıyor telefona.

hocam o ürünü ben alıp önerdim tekrar alacağım gibi çünkü piyasada bulunan diğer ürünler tam kapatmıyor ekranı kılıf olark bende newface marka vardı açıp kapatmasında sorun yaşamadım fakat ben o tür kılıfları sevmediğim için evin bir köşesinde duruyor

• Teşekkür ederi. Bende sipariş vereyim. İnşallah dayanıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursefa

Teşekkür ederi. Bende sipariş vereyim. İnşallah dayanıklıdır.

hocam piyasadaki kırılmaz camlar ne derece sağlamsa oda öyle sonuçta baskı olunca oda kırılıyor fakat asıl görevi ekranı koruyor tek artısı tamamen kapatması ekranı
  • bildirim isigi degismiyor mu

• Hayır... Ve dokunmatik tuşlarda ışık yok :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle aranıza bende katıldım. K6 Note yi eşime hediye aldım, alt tuşlar için bilgi almak için giriş yaptım ama ışıksız olduğunu okudum burda. Birde ben kapaklı kılıf almak istiyorum malum köy yerindeyiz ne olur ne olmaz.

Sorum şu arkadaşlar, gelen aramayı aşağı yada yukarı kaydırmak zorundayız bunun yana kaydırmasını bulamadım ayarlarda ona göre kapaklı kılıf alacam da ayarı varmı yok mu, varsa da nerede? Yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.