Şimdi Ara

lenovo k6 power kullananlar alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar telefonda sosyal medyada takılırım, internette gezer, müzik dinlerim oynarsam da basit oyunlar oynarım. Şarjı iyi giden kamerası çok vasat olmayan bi telefon arıyordum önceden lenovo k5 kullanıyodum telefondan memnundum k6 power da karşıdakine ses gitmeme ve görüşmelerde sesin kötü geldiğini okudum kullanan ya da konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim ...

• Uppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k6 note al onu alacağına
  • Dostum Lenovo K6 Power kullanmaktayım telefonu yaklaşık 2 buçuk hafta önce aldım ve gayet memnunum. ilk başta bende karşı tarafa ses gitmemesi olayından tedirgindim ama hiç öyle bir sorun çıkmadı. eğer çıkacak olursada telefonun kendisinde dolby atmos uygulaması gelmektedir. bu uygulamada ses ayarını dialoga alırsanız düzelecektir. bunun dışında indirimli halde 760 tl ye aldım ve Android 7.0 Nougat update'i olduğunu bilmiyordum buda beni daha çok sevindirdi bende aynı senin gibi kullanıyorum sosyal medya ve müzik için ve açıkça söyleyebilirim sadece sosyal medya ve müzik için kullanırsan telefon 3-4 gün rahatça dayanır. şarj süresi beni ciddi anlamda mutlu etti. oyun hiç oynamadım telefonda en kısa sürede denerim birkaç oyun. uzun lafın kısası alacaklara tavsiye ederim. tamı tamına f/p ürünüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExacT_Ly

Dostum Lenovo K6 Power kullanmaktayım telefonu yaklaşık 2 buçuk hafta önce aldım ve gayet memnunum. ilk başta bende karşı tarafa ses gitmemesi olayından tedirgindim ama hiç öyle bir sorun çıkmadı. eğer çıkacak olursada telefonun kendisinde dolby atmos uygulaması gelmektedir. bu uygulamada ses ayarını dialoga alırsanız düzelecektir. bunun dışında indirimli halde 760 tl ye aldım ve Android 7.0 Nougat update'i olduğunu bilmiyordum buda beni daha çok sevindirdi bende aynı senin gibi kullanıyorum sosyal medya ve müzik için ve açıkça söyleyebilirim sadece sosyal medya ve müzik için kullanırsan telefon 3-4 gün rahatça dayanır. şarj süresi beni ciddi anlamda mutlu etti. oyun hiç oynamadım telefonda en kısa sürede denerim birkaç oyun. uzun lafın kısası alacaklara tavsiye ederim. tamı tamına f/p ürünüdür.
    telefon şuan nasıl? k6 veya k6 power hangisini tavsiye edresin? k6 çok mu kalın

bi sorunla karşılaştınız mı

şarjı ilk aldıgın zamana göre bi düşüş varmı

• aldınızmı herhangi bi sorunu varmı ses sorunu falan olunca nasıl düzeliyor??
  • Alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el asus d515da alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaç yıllık teelfon 2019 da hala ilgilenilmesi bile enteresan. 2 ram 16 hafıza ölü telefonlarda var artık.başka modellere yönelin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.