Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
27
Favori
94.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HepsiBurada ya da Lenovo direk satıcı olduğunda fiyatların daha makul olabileceğine inanıyorum.

Zaten Lenovo Türkiye neden yurt dışında olduğu gibi bize de websitesi üzerinden uyarlama ve satın alma seçeneği sunmuyor anlamıyorum, bizi fırsatçıların önüne atmayın da!..

Küçük firmaların küçük düşündüğü "büyük" fiyat politikasıdır bu umarım, sonra efendim "biz niye battık". Açgözlü olup küçük düşündüğünüz için batıyorsunuz ey yerli firmalar!!!

Hindistan'a 1020$ olarak giriş yapacak model 4800H + 2060 iken biz de i5 ve 1650 10k olarak gelemez! Bunu ne dolar ile ne pandemi ile kimse izah edemez.
  • neyazarim N kullanıcısına yanıt
    Lenovo'nun resmi twitter hesabına da aynı şeyi sordum, neden kıçı kırık ülkelerde bile kendiniz satarken Türkiye'e 3. parti şirketlerle satıyorsunuz diye, cevap veremediler. Politikamız bu yönde diye kestirip attılar.
  • yurt dışından alacağız mecbur. yurt dışından alınan lenovo pc lerin garantisi burada geçerli mi bilgisi olan var mı
  • Bu fiyat sadece bizi yolunacak kaz yerine koymaktır. Almayın, aldırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    ürün kodlarını kullanarak özelliklerine bakabileceğim linki benimle paylaşır mısın?
  • Salih Ş S kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada var, genel olarak site buhttps://psref.lenovo.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 13 Ağustos 2020; 19:36:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

1065g7 işlemcili yeni ideapad 5’lerin 9000 tl’den geldiğini düşününce legion’un fiyatını düşünemiyorum. Kim bilir kaç lira çekecekler
    Alıntı yaptığım mesajı 1 ay önce yazmışım. Ben demiştim demek istemiyorum ama legion 5'lerin bu fiyatlardan geleceği çok belliydi, uyarı yapmıştım.

Bence model güzel ama f/p sıralamasında son sıralara oynar maalesef. Keşke boşuna beklemeseydiniz. Dolar da arttı artık..
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    hocam 1 ay önceki dolar kuru ile bugünkü aynı mı peki? herkes ~6.8TL olan kuru baz olarak bekliyordu.
  • neyazarim N kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın kur arttı ama 6,8'den 9-10'a çıkmadı sonuçta. Buradaki mesele kur artışından ziyade Lenovo'nun yüksek fiyat politikası.
  • Yahu bize Ağustos'ta çıkacak dediler Legion 5 Modelleri. İntel çıktı sadece. Bende hepsini çıkaracaklar anladım. Şimdi kim bilir AMD modelleri ne zaman gelecek. 2021 mi 2022 allah bilir...
  • AMD gecikmesi amd shortage dedikleri üretime yetiştirememeleri yüzünden oldu. AMD ile çıkaracak başka laptop markalarıda chip bekliyorlar. Talep beklenenden fazla olunca sparişlere yetişemediler.

Ayrıca Fransa'da 2 gün önce 4800H/2060 modeli çıktı. Önce ana tüketici olan Avrupa ve Amerika'ya çıkar bunlar. Daha sonra asya ve ortadoğuya gelir. Bize zaten en üst modeller gelmiyor bile. En üstlerin düşük versiyonları geliyor. PSREF'lerde de görüyoruz.

Lenovo şuan avrupa ve amerikada fiyat performans kategorisinde geçiyor.
    Fiyat bence lenovonun değil fırsatçı satıcı aracılarının eseri diye düşünüyorum.
    Ama stabil olmayan hatta gittikçe kötüye giden ve gidecek olan ekonomik durum yüzünden onlarada hak veiyorum. Satıcılarda kendilerini garantiye almak istiyolar ki satıcı olsam ben de aynısını yapardım.

Yurt dışından alacağım gibi gözüküyor. Bence sizler de garantiden feragat edip yurtdışından almaya bakın.
    Ne alırsan al, vergisini versen bile burada alacağından çok daha ucuza geliyor/gelecek.

• Benimde bu sene yeni çıkan legion 7i modeli çok hoşuma gitti tahmini 20.000 tl üzeri kapıyı açacaklar sözde ağustos ayında çıkacak gören duyan olursa link eklerse sevinirim
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Intel AMD ile rekabet edebilmek için 10875H işlemcilerinin fiyatını 4800H seviyesine çekeceğinin haberlerini okumuştum ama henüz bu yönde bir ürün görmedim.
    7i düşünüyorsan ve denk gelirse çok güzel bir fırsat olur
  • Arkadaşlar herkes Lenovo Türkiye'nin Instagram ve twitter hesaplarına "Legion 5 yeni modeller ne zaman gelecek?" Diye spamlarsa en azından biraz darlamış oluruz. Keza hepsiburada'yı da..

• Yurt dışı fiyatları ne,buradaki fiyatlar ne?
    Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H

Lenovo bununla ne amaçlamaktadır, Türkiye pazarından çıkmak mı istiyorlar? Buyrun çıkın. Zaten alamıyoruz,en azından laf etmeyiz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.