Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
43
Favori
132.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin sürüş tekniğiniz nasıl hocam, eski mesajlara baktım nasıl sürdüğünüzü yazmamışsınız :d

• Arkadaşlar rica edicem fan için yardımcı olun. Gece laptop açık kalıyor cloud'a dosya yüklüyorum. Fan sesinden mahvoldum.

Windows 11'de LenovoFanControl çalışmıyor.

Ayrıca Google Drive'da 2tb alanım gözüküyor ama windows dosya gezgininde 500gb gözüküyor.

• duayen00 kullanıcısına yanıt
    Biostan advance termal gibi bir şey vardı disable yapın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, bios dışında uygulama var mı bildiğiniz?

hocam size powerplan atayım gece cpu ile işiniz yoksa attığım planı aktive edersiniz frekansı 1.10ghze düşürüyor. Deneyin isterseniz.

https://cdn.discordapp.com/attachments/490905468156379136/1093420196263378964/Power_saver.pow

su adimlari takip edebilirsiniz.

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)
    Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)www.majorgeeks.com
    How to Import or Export a Power Plan in Windows 10 - MajorGeeks
    https://www.majorgeeks.com/content/page/how_to_import_or_export_a_power_plan_in_windows_10.html

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

Aktif ettikten sonra burayi ayarlamayi unutmayin yoksa bilgisayar uyku moduna gecer kisa bir surede .

Legion fan kontrolün çalışması gerekiyor disable yapınca.Çalışmadıysa legion toolkit indirip cpu güç limiti belirtebilirsiniz misal 10 w verin fanlar çok ses çıkarmayacaktır

Hocam bende w11 kullanıyorum, fan kontrol merkezi çalışıyor.

Uygulamayı açtığınızda aldığınız hatayı yazar mısınız.

Bende ilk hata aldığımda Kayıt defterinde bir yerlere gidip düzenlemiştim çünkü

• dobisco kullanıcısına yanıt

Hocam tam anlamadım bu siteyi ama çok teferruatlı geldi. Daha hızlı fan ayarlamalıyım ve bir arayüz olsa aslında harika olur

Hocam indirdim ancak kurcalamama rağmen cpu güç limitinin nasıl ayarlanacağını bulamadım.

Güç modu seçiminde custom profili seçip yanında beliren çark işaretine tıklayın

• destannnn kullanıcısına yanıt

Bu hatayı alıyorum hocam:

w10'da çok güzeldi, w11'de açmaya çalışınca bu uyarı çıkıyor.

Yaklaşık 1.5 senedir termali yenilenmedi, temizliği sadece üstten süpürgeyle yapıldı. Bu da çok ısıtıyor sistemi.

Şimdi tekrar indirip deniyorum hocam, ayrıca sizce bu program güvenilir midir?

Long Term ve Short Term var, ikisini de minimum mu yapmalıyım? Ve böyle yapınca ne oluyor tam olarak?

Bir de GPU için wat ayarlama var.

Bu ayarlar sisteme nasıl bir etki yapıyor, zararı var mıdır?

Ben bir sorun yaşamadım bilgisayarımda kredi bilgileride yer alıyor.Programda githubda bulunuyor güvenilir olmalı.

Github'da olması evet iyi bir şey. Bu arada ayaları yaptım ama hala fan aktif hocam.

Burada programın söylediğini yaptınız mı

CPU GPU Kıstım

Bir zararı yok sisteme.İşlemciye fazladan güç zaten veremiyorsunuz.Gpu için ise bios gerekiyor.Cpu short 88 long 80 wattır.Düşürün 10 watt verin.

Tamam deneyeceğim teşekkür ederim, ama hocam bana lazım olan yukarı bıraktığım hatanın çözümü bence. O programla direkt fan kapanıyor harikaydı

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.