Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
43
Favori
132.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Yazılımcı Online @dobisco Vallahi harika. Sanırım depolama derdinden kurtaracak beni.

• dobisco kullanıcısına yanıt

edu hesabına mı yoksa üniversite kendisi mi verdi. anadolu'dan office 365 var benim de 1TB ama istediğim gibi kullanamıyorum bir de işletme hesabı dosyalara erişebilir gibi bir seçenek olunca hiç belge atmadım oraya :D

• Gece boyu indirmenin açık kalması lazım dosyalar çok fazla, fan speed programı da çalışmıyor. Alternatif pratik çözüm bilen var mı?

• herkese merhaba benim pc sürekli yükleme alanlarında drop yiyo minecraftta normal oyunda yaklaşık 30sn içinde drop oluyo problem ne olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    microsoft tarafında durum nasıl bilmiyorum, edu hesabında sınırsız kullanıyorum google drive'ı . Google drive'da durum birazdaha farklı yonetici dosyalarınıza erişemiyor ve goruntuleyemiyor ama nekadar alan kullandıgınızı gorebiliyor.

• duayen00 kullanıcısına yanıt

win kaç kullanıyorsunuz ?

• Enderdyecan E kullanıcısına yanıt

Pc modeli nedir

• destannnn kullanıcısına yanıt
    win 11

legion 5 pro 5800h rtx 3060 1tb 16gb ram

Bizim Anadolu üniversitesinin google ile anlaşması yok herhalde. Edu ile kayıt oldum, yani olmuşum ama 15GB yine de drive'ım. Microsft da üninin mail adresini girince direkt anadolunun sayfasına yönlendirip girişp yaptırarak açıyor.

Windows 11

bize edu mailini universite verdi ben kendim kayıt olmadım. Üniversitenin google ile anlaşması var herşeyi google üzerinden yapıyoruz.

Tamam şimdi oldu. Ben de Google'a edu tr ile mail açınca geliyor sandım :D adutr hesabımı çünkü tanımladım google'a kullanabiliyorum ama üniversitenin anlaşması yok.

Bizim üniversite microsoft ile anlaşmalı. ÜCretsiz office 365 falan kullanabilyoruz :D

• Enderdyecan E kullanıcısına yanıt

windows ile alakalı olabilir, önemli dosyalar yok ise temiz kurulum yapın bence

• bugün kompresörle ızgaralardan içeri hava bastım , bilgisayarın arka kapagını acmaya calıstım acamadım. biraz toz cıktı arka taraftan hiç hava atmıyordu dısarı makine baya rahatladı. hava basarken fanlar mecburen biraz dondu . last uf usta 100 dereceyi gören işlemci 80 dereceleri buldu temizlikten sonra ekran kartıda 85 dereceyi görmüştü dün. şuanda 75 civarında geziniyo gpuda

evet şu arka tarafı bende çok anlayamıyorum, yanlarda olan izgaralardan çok güzel sıcak hava atıyor dışarıya ama arka taraftan aynı şekilde hava çıkışı yok bu normal mi ?

• Bilgisayarın sıcaklığı canıma tak etti, arkadaşta MX 4 macun vardı elinde biraz kalmış, dedim ver bende sürecem.

İlk defa bilgisayarın fanını kaldırıp macun sürecem, daha 2 hafta önce sıcaklıktan dolayı problemler var diyip gönderdiğim cihazın termal macununu bile değişmemişler.....

Tamamen kurumuş bir macun vardı.

Sürdüğüm termal biraz kalitesiz ama işlemcide 10 dereceye yakın fark etti, ekran kartında ise sıcaklık aynı.

Onunda termal macunun markası ile alakalı olduğunu düşünüyorum..

Aslında kuru olması normal. Faz dönüşümlü macun kullanılıyor. Soğuyunca katı, 45derece üstünde ise sıvılaşıyor o macun. Ama fabrika ya da serviste var mıdır bu ptm macun bilmiyorum varsa da bolcana sürüyorlar yarardan çok zarar veriyor. Benim sürüş tekniğim ile sürün macunları müthiş oluyor ben memnunum şu an. MX6 nın ısı transfer değeri de iyi olaymış keşke :D

Siz mx6 dan memnun kalmadınız mı, başka kullanıp önerdiğiniz hangi termal macun var

bunu mu kullandınız

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destannnn -- 4 Nisan 2023; 14:14:11 >

evet bunu kullandım aman aman bir macun değil, yüksek ısılarda anlık ısı iletimi düşük. Ama doğru uygulanırsa iş görecek düzeyde sıcaklık performansı veriyor, ilk zamanlardaki kadar kötü değil 5inci uygulama stilim. 2gr diyor ama sanki daha fazla var gibiydi. Film tabankası gibi sürünce 6 ayda bir yenileyerek 3 4 sene gider Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Bunun yerine thermal grizzly kryonaut önerebilirim.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.