Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.094
Cevap
43
Favori
132.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gpu ile gpu hot spot arasında ortalama 10 derece fark normaldir bunun üzerinde ise misal 17 derece gibi bir fark sorun olduğunu gösterir.Bu kesin olarak yamukluğunu göstermez ancak macun eksikliği,hava boşluğu,vida tork farkı,soğutma bloğu tahribatı mevcut değilse bloğun yamulduğundan söz edebiliriz.Bu durum işlemci içinde yine aynı şekilde mevcuttur.Bizim cihazlarda sanırım çekirdekler arası sıcaklık farkı 8 derece idi emin değilim orada da ortalama 10 derece diyebiliriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birde vidaları sıkarken fazla çevirmeye uğraşmayın vidayı fazla sıkmanız kartı bükecektir ve temas alanını azaltıp soğutmaya negatif etki yapacaktır.Ben zamanında fazla sıktığım için elektrikli tornavida ile bende blok bir miktar yamuk durumdadır.Önce 1 numarayı bir tur çevirin sonra 2 numara sonra 3 şekilde 6’ya kadar gidip tekrar baştan 1-2-3 şekilde her seferinde bir tur sıkın vidaları ve vidanın dönme işlemi bitince bir tık daha zorlayayım demeyin altında yay var önceden ayarlanmış sıkılacağı nokta uzun uzun yazıyorum ki okuyan kimselerde püf noktalarını anlasınlar yanlış anlamayın.

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam ben bu üründen sipariş ediyorum https://www.hepsiburada.com/pullsar-pullwark-bold-termal-macun-2gr-5gr-p-hbcv0000318dru

inşallah iyi bir sonuç verir

• destannnn kullanıcısına yanıt
    Rica ederim inşallah güzel sonuç alırsınız , sonucuda burada paylaşın

• destannnn kullanıcısına yanıt

uzun kullanım testini de bekliyoruz hocam. En erken 1 hafta en ge. 2 3 ay sonra bozulmaya başlıyor pumpout olunca. Ve aşırı sürüp taşmasına izin vermeyin macunun.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam olabildiğince ince sürecem ve fotoğrafta çekip atarım buraya ^^

• 3 gün sonra ürün elime ulaşacak, detaylı bilgileri iletirim

• Erkenden ellediniz macunları şimdi uğraşın durunLenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)  Gerçi benim laptopta tozdan tırtlayacak yakında Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Toz falan derken LegionFanControl kullanarak fanları turboya alayım dedim, hava kanalı deliklerinden eşit hava gelmiyor bir tek sol alttaki baya üflüyor, sanırım ya tıkandılar artık yada açıp içini temizlerken fanlara bir şey yaptım, satıp kurtulamadım bir türlü yahu. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 25 Nisan 2023; 19:34:54 >
  • Arkadaşlar eskiden saatlerce bf5, overwatch oynardım laptop ısınmazdı, şimdi 15 dakika sonra alev atıyor. Ne yapabilirim bu durumun düzelmesi için?

Edit: Her türlü FPS artıracak ayarı yaptım bilgisayar alev gibi sinirim bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 25 Nisan 2023; 22:1:24 >
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    Custom moda alın cop 20 w gpu 125w verin

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

kaşınan kafama edeyim ya Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)  kuru diye kazıdığım ptm7950 yi tekrar kullansam daha iyiydi anasını satim Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

Aynen hocam o da bir etken de ilk macunu sürdüğüm zamanki ile karşılaştırınca daha serin üflüyor blok. Stress testi yaptım işte geçen, sadece cpu stress testinde macunu ilk sürdüğüm zamanlarda 75-80 arası gezerken şimdi 90 derece gösteriyor :D 90'ı geçmiyor neyse. Macun tamamen ölse de blok soğutuyor bir şekilde. Macun indirimi falan denk gelirse alacam ben de. Bir yandan da 300 lira macuna vermek koymuyor değil :D Arkadaş denesin bakalım bu bold olanı ona göre ben de sipariş ederim.

Ben laptopu sürekli yatay şekilde kullanıyorum, acaba macun ısıdıkça akıyor mudur nedir anlamadım. Bu şekilde uzun süre oyun da oynadım çünkü :D Bu dan biraz daha dik konumda hatta.

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

Hocam bu durum çözer mi? Grafik ayarlarında low’a alacağım başka bir ayar bile kalmadı laptop alev oluyorum 5 dakikaya.

Baştaki wolt nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım saat stres atiyim diyorum maç bitemden hemen çıkıyorum yoksa pc yanacak. Bilgili dostlar yardımcı olursanız çok memnun olurum. Çok makbule geçer, saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bende sürekli böyle kullanıyorum cihazı acaba sıvı akıyor mu diye kontrol ettim herhangi bir akış yaşamıyor.Pump out her türlü plaka ısınıp soğudundan milim milim oynatıyor macunu.Zamanında tfx yeni çıkmıştı onu kullanmıştım bir bilgisayarımda kap katı bir macundu pump out yaşamamıştım çok güzeldi.Zaten bu deniportun 20’wlık macunuda muhtemelen tfx üretim yapan fabrikada ürettirilmiş olabilir.Çinde bir yer vardı unuttum şimdi oradaki fabrikalar termal macun üzerinde kurulmuş herkes macun üretiyor.Bu bilindik markalarda üzerine bant basıp satıyor.

Watt verdiğiniz güç.LegionToolKit custom moddan ayarlayabilirsiniz.Low’a almanıza çok da gerek yok.

• Serviste falan yok mu bu ptm7950? Bir macun yüzünden bu kadar aksiyon çok fazla. Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) 

işlemci kısmı 95-100 derece arasındaydı sürekli, bir kaç yabancı legion kullanıcısı ile görüştüm ve bilgisayara throttlestop kurdum. Örnek olarak Valorant oyunun da işlemci 90-100 derecelerde gezerken fps 252 idi. Bu throttlestop yaptıktan sonra fps 248 e düştü ve sıcaklık 75 ila 80 derecelere geldi.

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır)

• Şimdide bu sorunla uğraşıyorum. Gösterikleri herşeyi kabul ediyorum TAMAMLANDI butonuna basıyorum ama çalışmıyor tamamlandı butonu 2 defa silip baştan kurdum gene bu şekilde kalıyor. Bu ekranı geçmiyor bir türlü TAMAMLANDI butonu çalışmıyor nasıl yapacam bu durumla karşılaşanınız var mı hiç

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.