Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 Pro (16'', AMD R7 5800H, Nvidia RTX 3070, 16ACH6H) (Benchmarklar ilk mesajdadır) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.093
Cevap
43
Favori
132.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Coinlerle bir laptop parası daha çıkartan biri döviz kuru riskini nasıl kapatacağını bilir, amazon parayı ne zaman çekecek diye dert etmez diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebEX -- 5 Mayıs 2021; 16:57:59 >
  • Arkadaşlar mediamarkette cihazın 32 gb modeli 20Binden girmiş sizcede oradan almak daha mantıklı değil mi ?

• 80 milyonluk ülkede 40 45 adet getirmişler tabiki kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venadacreative V kullanıcısına yanıt

Yurtdışı amazondan almanın fiyat bakımından çok fazla olmasa da (sanırım yüzde 10-12 civarı) bir avantajı söz konusu. Buna ek olarak yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi garanti ve iade konusunda Amazon'un kalitesi de ortada.

Fakat TR klavyenin benim için önemli olması, extra 16 gb ram olması, daha hızlı elime geçecek olması ve yurt dışından sipariş verilen her ürün için geçerli olan, gümrükte bir sorun çıkması riskini düşünerek ben dün akşam mediamarkt'tan aldım. Sanıyorum, burdan bir kaç kişi daha benzer kaygılarla aynı şekilde hareket etti. Bana kalırsa mediamarkttaki fiyat TR şartlarında gayet iyi bir fırsattı. Fırsattı diyorum çünkü 12 saat içinde gelen ekstra 500 lira'nın fiyata kayda değer bir etkisi olmasa bile sinir bozduğu aşikar. Sadece bu sebeple bugün almayabilirdim, ama yine de bence iki seçenek de gayet mantıklı.

• venadacreative V kullanıcısına yanıt

Kıyasladığınız yer Amazon.de ise:

Mediamarkt TR

+ 12 aya kadar vade farksız taksit imkanı

+ Stoktan gönderim

+ Termal macun yenilemeyi bilmiyorsanız termal macun kuruduğunda yetkili servise ücretsiz bir şekilde gönderebilirsiniz TR garantisi sayesinde

+ QWERTY Türkçe klavye

- Laptopun termal macununu kendi istediğiniz br macunla yenilemeniz ürünü garanti dışı bırakır. Soğutma bloğu üzerinde güvenlik etiketi yok ama ne kadar dikkatli olursanız olun aşınmalar olabilir. Özellikle siyah renkte daha da belirginleşiyor.

- Laptop' un TR garantisi bakım hizmeti dışında hiçbir şey ifade etmiyor. Laptopa dair bir sorun yaşarsanız iade/değişim sürecinde çok başını ağrır.

Amazon.de

+ Amazon' un sağladığı 2 yıl koşulsuz iade garantisi

Garantiyi ya da satış sonrası desteği önemsemiyorsanız Türkiye' den satın alınabilir. Aşağı yukarı aynı hesaba geliyor hem de stoktan gönderim yapıyorlar şu anlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 5 Mayıs 2021; 19:12:42 >

• Ben de mediamarkt tr'den aldım 20.500'e. Umarım sıkıntı çıkmaz kargoda olsun üründe olsun.

• Öncelikle burasının bir forum sitesi olduğunu ve herkesin kendi düşüncelerini ve tecrübelerini paylaştıkları bir mecra olduğunu göz önünde bulundurarak bende kendi fikir ve görüşlerimi paylaştım. Bende benden önce yapılan bir çok yorumu okudum ama kararmi kendim verdim diger arkadaşlarda da aynısını yaparlar ve isteyen istedi yerden Ürünü alabilir kimse çocuk değil burada ama sizi bu kadar rahatsız eden ne oldu ne zorunuza gitti gerçekten anlamadım. Ürünün 12 taksit satildigimi yalnişti yoksa arti 16 gb raminın mi olması nakit ödemeyip başka yerde degerlendirile bileceği mi yalnişti acaba ? Sanki siz ürünün yurt disindan alınması konusunda ikna etmeye çalışıyorsunuz insanları.

Servis olayına gelince kendinize göre haklı sebepleriniz olabilir bu forumda herkesin kendine göre servis tecrübeleri var benim başıma daha önce bu şekilde bir durum gelmedi gelirsede 15 gün koşulsuz iade hakkım var.o süre geçerse Cihazdan kaynaklanan bir çok konuda ya para iadesi yada yeni ürün almış biriyim. Helede Lenova yetkili servisi konusunda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Baska bir durum olurda THH başvuramaz isem THH mahkemesine başvurum çok da problem değil mesele hak aramak olduğu gerekeni yapabileceğimi düşünüyorum.

Buraya kadar yinede anlaşılır olabilir hirsiniza yenik düşmüş olabilirsiniz Ürünü ilk alıp hava atacaktiniz konuyu kurdunuz ama istedikleriniz olmadi vs olabilir ama siz Dahada ileri gidip şahsıma hakarete varan kelimeler kullanıyorsunuz. Yazdiklarimdan bunlari çıkaracak kadar sirket cahili ve sistemden bir habersiniz. Yaptiginjz yorumları sizin seviyenize inerek cevaplamayacağım ve size hepsini iade ediyorum yalnız bir kaç konuda sizi aydinlatayım. Vergi, sgk, maaş kira ve daha bir sürü ödeme yapan yurt içi firmadan ürün almakla direk yurt disindan ürün almak arasında dağlar kadar fark vardır. Bunları bil lazim olur. Komik olan son şey ise sürekli paylaşımlarında güya kiyaslamalar yaparak amazondan almak daha iyi demeye getiriyorsun ve yaptığın şeyi bana itham ediyorsun. Buradaki herkes kendi lehine olan doğru kararları verebilir. Sen canını sikma

• Cidden konuyu açan arkadaş bu laptobu herkese laptobu tanitti yardimci oldu. İstese paylasmazdi bile..

Yaklasik 6 aydir medimarkt ile thk ile ugrasiyorum zar zor avukatim araciligiyla bi urunumu alabildim. Bu yuzden medimarkttan dili yananlar almiyacak ve bende konu sahibide bunda dili yananlariz.

Konu sahibine 'İlk alip hava atacaktiniz' gibi saçma saçma cahil cahil konuştuğun için sana sadece tek kelime edip susacağim.

Eyyy yüce cahil arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi death44 -- 5 Mayıs 2021; 23:10:45 >
  • Şu laptopa sahip olup da bir arkadaşımız APEX LEGENDS ve BATTLEFIELD 5 testi yapsa detaylı şahane olur. Özellikle 1080(1200p) - 1440(1600p) high ile low ayarları kıyaslamalı gameplay bir video çekse şahane olur.

Merak ettiğim herhangi bir sahnede bu rekabetçi oyunlarda low ayarlarda dahi 165 fps de tutunabiliyor mu? Yoksa 100 altına iniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Salma

Şu laptopa sahip olup da bir arkadaşımız APEX LEGENDS ve BATTLEFIELD 5 testi yapsa detaylı şahane olur. Özellikle 1080(1200p) - 1440(1600p) high ile low ayarları kıyaslamalı gameplay bir video çekse şahane olur.

Merak ettiğim herhangi bir sahnede bu rekabetçi oyunlarda low ayarlarda dahi 165 fps de tutunabiliyor mu? Yoksa 100 altına iniyor mu?

İzlediğim incelemelere göre 165 fps zor hocam. Ben elime geçtiğinde performans ayarlarda Warzone fps değerlerini paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaveMartha

Kıyasladığınız yer Amazon.de ise:

Mediamarkt TR

+ 12 aya kadar vade farksız taksit imkanı

+ Stoktan gönderim

+ Termal macun yenilemeyi bilmiyorsanız termal macun kuruduğunda yetkili servise ücretsiz bir şekilde gönderebilirsiniz TR garantisi sayesinde

+ QWERTY Türkçe klavye

- Laptopun termal macununu kendi istediğiniz br macunla yenilemeniz ürünü garanti dışı bırakır. Soğutma bloğu üzerinde güvenlik etiketi yok ama ne kadar dikkatli olursanız olun aşınmalar olabilir. Özellikle siyah renkte daha da belirginleşiyor.

- Laptop' un TR garantisi bakım hizmeti dışında hiçbir şey ifade etmiyor. Laptopa dair bir sorun yaşarsanız iade/değişim sürecinde çok başını ağrır.

Amazon.de

+ Amazon' un sağladığı 2 yıl koşulsuz iade garantisi

Garantiyi ya da satış sonrası desteği önemsemiyorsanız Türkiye' den satın alınabilir. Aşağı yukarı aynı hesaba geliyor hem de stoktan gönderim yapıyorlar şu anlık.

Hocam 2 yıl koşulsuz iade olduğuna eminmisiniz? Öyle birşey olsa ömür boyu bedava bilgisayar kullananlar çıkar.  

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

Eminim hocam. Denendi, onaylandı  

Bu hakkı suistimal ettiğiniz öğrenilirse hesabınız yasaklanıyor bu şekilde ömür boyu bedava bilgisayar planının önüne geçiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

İzlediğim incelemelere göre 165 fps zor hocam. Ben elime geçtiğinde performans ayarlarda Warzone fps değerlerini paylaşacağım.

Alıntıları Göster

Bekliyorum merakla. Desktop gpularda bu sene anormal bir sıçrama oldu. 3060ti-3070 ile birlikte 5600x gibi bir işlemciye sahipseniz rekabetçi oyunlarda çok yüksek fps'ler alabiliyorsunuz. Warzone biraz ağır olabilir 165 için laptopta. Ama Apex Legends da denerseniz özellikle 1200p ve 1600p ayarları low ve high olarak. En azından işlemcinin bottleneckini de görmüş oluruz.

• Salma kullanıcısına yanıt

Kendim 6800xt 5600x kullanıcısıydım hocam bazı durumlardan satıp laptop almak durumunda kaldım. Gerçekten çok başarılıydı.

• Salma kullanıcısına yanıt

Apex Legends' ı bugün test edip sonuçları paylaşırım hocam

• quote:

Apex Legends' ı bugün test edip sonuçları paylaşırım hocam

Parasina deger mi hocam? Suan kasamda ekran karti yok. Parcalari satip laptopta mi gecsem diye dusunuyorum. Monitore baglayip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Bugün elime geçecek, geçtiği gibi ayrınrılı bir şekilde performans testi yapıp laptopu zorlayacağım. Sonuçları buraya yazarım, parasına değer oluğ olmadığına da o şekilde karar verirsiniz. Piyasaya bakınca parasının ederi ama görüp denemede net bir şey demek istemedim.

• quote:

Bugün elime geçecek, geçtiği gibi ayrınrılı bir şekilde performans testi yapıp laptopu zorlayacağım. Sonuçları buraya yazarım, parasına değer oluğ olmadığına da o şekilde karar verirsiniz. Piyasaya bakınca parasının ederi ama görüp denemede net bir şey demek istemedim.

Bana da haber edersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legion 5 pro larda coil whine şikayetleri duydum. Sanırım mediamarkt ta internetten sipariş veya internetten ödeyip mağazadan alınca iade çok daha rahat oluyor bu yüzden öyle almanız daha iyi olur bence.

Onun dışında alan arkadaşlar Coil whine ı da test ederse sevinirim

• SaveMartha S kullanıcısına yanıt

Hocam ben laptop alsam 1 sene sonra istemiyorum desem Amazon geri alıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.