Şimdi Ara

Lenovo legion her oyunda kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lenovo Legion Gamşn Laptop var modelini hatırlamıyorum

İşlemci:İ7 7. nesil

Ekran kartım:gtx 1050 ti

Robloxta bile oyunda çatışmaya girdiğim an droplar oluyor roblox dışındaki diğer oyunlar direktmen kasıyor.

6 ay önce 2 tane konu açmıştım kimse bir şey yazmıyor bugün bi roblox oynıyım (diğer oyunlar kastığı için)dedim.Bu bile kasınca tabi ben sinirlendim.Gaza geldim birdaha açtım konu.

İnternetteki tüm çözümleri denedim olmuyor arkadaş sürücüler güncel biri bana yardım ederse çok sevinirim.

• Oyunları harici ekran kartı ile açtığın dan emin misin hd graphics ile açmış olabilirsin belki.

• oyun esnasında bılgılerı gosteren uygulamalar var onları kullanarak sorunun nerde oldugunu bulabılirsin.

Bu sorun ne olabılır yetersız bellek zorlanan gpu yuksek sıcaklık.

Arkadasın dedıgı gıbı oyunlar butunlesık ekran kartı ıle calıstırmaktasın bunun onune gecmen ıcın oyunları acarken sag tıklayım 1050 ti ile calıstırman demeniz lazım..

Bilgisayarın asırı tozlanmıs fan temızlıgı macun degısımı lazım

Virus bulasmış...malwarebytes programı ile bır tarama yap

Güc seceneklerin performanstamı ona bak

• Bu kasmalar başladıktan sonra gpu da ve cpu da macun değişimi yaptım.

Tarama yaptım virüs bulaşmamış ve 3 kere format attım.

Güç seçeneklerinde en yüksek performansta

1050 ti da çalıştırıyorum.

Bunlar en düşük grafiklerde warzone 6 ay önce çekmiştim maça girince 40 fpsten daha az alıyorum.

Yetersiz bellek ne oluyor malesef onu bilmiyorum.

Teşekkür ederim yanıt verenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasdwasd323 -- 18 Mart 2021; 1:53:25 >

• Bu modellerde genellikle ram sorunları yaşanabiliyor.

Youtube a Memtest86 ile RAM Testi yazıp ramlerinizi test edebilirsiniz.

Eliniz yatkınsa ve 2x8 gb ram var ise ramleri çıkartıp tek tek takıp arızalı ram i bulabilirsiniz.

(y520 modelinde yaşamaştım)

Diğer bir seçenek ise windows update bios güncellemesi yapmış olabilir.

Bios versiyonunu bir önceki versiyona downgrade yaparak tekrar deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_2828 -- 18 Mart 2021; 10:2:30 >
  • Boştaki RAM ve disk kullanımlarına baktınız mı? Arka planda çalışan bir uygulama sebep oluyor olabilir.

• Ekran karti kullanimi az olabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hani macbook'ta oyun oynanmıyordu
    4 hafta önce açıldı
    Dota 2 rehber sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wasdwasd323 W kullanıcısına yanıt

mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU programı ile kaldırın. Eski 416.94 sürümünü yükleyin.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.44964// ddu nasıl kullanılıyor anlatılıyor

https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/139905// buda driver.

Buyuk olasılık bu yapacagınız sey sorunuzu cozecektir

• her ihtimale karşı ilk verdıgım driver olmaz ise https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/140343// bu sürümüde deneyebilirsin aynı sekılde

• cuhuku C kullanıcısına yanıt

Bu dediğiniz yaptım https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/139905/ bu sürümü indirdim bir tane daha atmışsınız o sürümüde indirip deniyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasdwasd323 -- 18 Mart 2021; 16:0:1 >
  • kyrie2 kullanıcısına yanıt

Evet ekran kartı kullanımı düşük gösteriyor

Atıığım fotoğraftada belli oluyor.

• Bios konusunda biraz bilgisizim nasıl önceki versiyona döndürürüm vs. bilmiyorum.

• Teşşekkür ederim sorunum biraz düzeldi roblox full grafiklerde kasmadan oynıyabiliyorum ama unturned en yüksek grafiklerde 50-60 fps alıyorum 3 saniyede birde 1 saniye boyunca 10 fpslere düşüyor bu da görev yöneticisindeki değerler

• Roblox şimdide diyor ki ekran kartı sürümün çok eski diyor oyuna giremiyorum ben en yeni sürümü yüklemelimiyim ?

O zaman o sorunu yaz nete youtube a
    Yabanci kanallar olsa dahi izle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

elbette deneyın

• Robloxun eski sürüm deme sebebini hallettim.

• https://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/140343/ bu surumden sonra nvıda suruculedı dusuk fps sorunu olmustu eskı mevzu %18 lerde calısan gpu un yuzde 80 lerde calısmaya baslamıs.

sürücü olayı senın sorunun tamamen yukarda verdıgım en guncel sorunsuz drıver bunu kullan

• Silip tekrardan kurdum senin dediğin sürücüyü bir sebepten dolayı ama kasma düzelmedi hala aynı kasma

• Bu sefer robloxta en düşük grafiklerde bile kasıyor ekran kartı olarak 1050 ti kullanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.