Şimdi Ara

Lenovo Legion Kernel-Power 41 (63) Mavi Ekran Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuya biraz başından gireceğim fakat her ayrıntıdan birşeyler çıkarabiliriz belki ne yapacağımı bilemiyorum.

Mart Ayında almış olduğum Lenovo Legion y520 model bilgisayarımı ilk açtığımda wi-fi görmediğini farkettim ve biostan her seferine pasif aktif yaparak kullanabildim. Fakat sıfır almış olduğum bilgisayarda bu eziyete katlanmamak adına aldığım kurum aracılığıyla servise geri gönderdim. Recovery yapılıp sorun olmadığını belirttiler ve geri geldiğinde orada kontrol amacı ile açtım ve wi fi görmediğini farkedip tekrar aynı gün oradan kabul etmeyerek geri gönderdim ve bilgisayar içime sinmemeye başladı. " kim sıfır bilgisayarın donanımını değiştirilmesini ister ki?" iade veya değişim talebiyle geri gönderdim. Wi fi donanımında problem olduğu tespit edilmiş. Arayıp memnuniyet açısından 128 gb ssd yi 256 gb yapacaklarını belirttiler. Bir şans daha vermek adına kabul ettim. Gelecek bilgisayarında problemli olup olmayacağını bilemediğim için. Neyse wi-fi değişti ssd 256 gb oldu ve geri geldi bilgisayarım nisan ayında. ve ben sadece 1 ay kullanabildiğim bilgisayarda mavi ekran hatası almaya başladım BAD_POOL_HEADER olarak. ve çözüm adına denemediğim şey kalmadı.(Memtest,Güç yönetimi,driver güncellemeleri vs vs.) en son çare format attım fakat driver güncellemesi sırasında tekrar mavi ekran verdi ve ben mayıs ayında tekrar servise gönderdim. Aracı kurumun ihmali yüzünden 3 hafta sonra bilgisayarımda problem görülmedi diye geri gönderildi servis 1 günde herşeyi test edip geri göndermiş. Dün aldığım bilgisayarımı eve geldiğimde açtığım an tekrar mavi ekran hatası aldım ve herşey başıma yıkıldı.. Yine bir umut driverları güncelledim vs vs derken 2 saat kadar bir şey olmamıştı. Oyunumu yükleyip girdiğim anda biraz durduktan sonra BAD_POOL_HEADER ile tekrar mavi ekran aldım. Bilgisayar yönetiminden hatalara baktığımda görselde yer alan Kernel-Power kaynaklı olduğunu görüyorum. (Ayrıca Servisin onardığı tarihte de aynı hatayı verdiğini gördüm. Resmen bizi enayi yerine koyuyorlar nasıl iş yapıyorlarsa)

Ben bu bilgisayarı ne yapayım? Tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum ayıplı mal olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Bir yandan da sorunun kaynağını bulamadığım için kendimi kötü hissediyorum ve gerçekten servis ve aracı kurum ile sürekli görüşmekten bıktım. Tüm işlerim özel hayatım vs aksıyor.

İlginiz için teşekkürler.

Yardım adına soracağınız sorular olursa o işlemleri deneyip denemediğimi paylaşırım sizinle de.

Lenovo Legion Kernel-Power 41 (63) Mavi Ekran Hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Putaza -- 14 Haziran 2018; 15:2:5 >

• Bilgisi olan kimse yok mu bana da bir el atsanız :)
  • Minidump dosyaları aşağıdaki linkte mevcuttur :(

https://drive.google.com/open?id=1Q91Oepts-RlXwc5U0rRgLQ8tGeD9yc7r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problemi bende yaşıyorum sadece oyun oynarken oluyor hiçbir şekilde oyun (PUBG cs go) açılmıyor bu hatayı verip resetliyor bi çözüm üretebildiniz mi

• Bu BAD POOL hatasının genelde iki sebebi olur.

• Stabil ve düzensiz voltajlı Overclock girişimi

• RAMlerden herhangi birisinin arızalanması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.