Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 ! Alınır mı ? (kdv indirimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo Legion Y520 kvd indirimi ile beraber 3.144,14 TL gibi bir fiyata geliyor .Sizce alınır mı ? daha iyisi mevcut mudur bu fiyata ? Monster'da alınabliyor bir 50-60 TL fazlasına.Sizce nasıl ?
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx-1050-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk00qrtx-p-HBV000007HYJX?magaza=Hepsiburada

• bir tavsiye lütfen
  • Bu fiyata kaçırma, özellikleri bakımından fiyatı güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: röpteşembır

Bu fiyata kaçırma, özellikleri bakımından fiyatı güzel

Monster'dan iyi mi dersin ?
  • riaz kullanıcısına yanıt
    A veya B Markası iyidir demektense şu özellikte ürün daha iyidir Demeyi yeğlerim riaz.
    Tavsiyem Ürünü almadan önce her iki markayıda karşılaştır, özellikleri eşdeğer mi her iki ürün arasında ki fiyat farkları ve özellikler, farka dayalı ücret artışına değer mi, değmez mi?
    Servisleri nerede, Markaların servisleri taşeron mu yoksa kendi markası üzerinden mi hizmet veriyor. Ürünü elden götürüp teslim edebilirmisin, Kargoyla servise göndereceğin zaman ücret ödermisin, Parça tedarik süreçleri, kullanıcı kaynaklı hatalarda çıkarılan ücret bilgileri vs. vs.

Ben Lenovoyu yakından tanıdığım için sana Lenovo markası hakkında kısaca bilgi paylaşayım. Lenovo Özellik bakımından piyasada ki diğer markalara göre biraz daha ucuz, Teknik servisi Türkiyede sadece İstanbulda ve Teknik servis taşeron bir teknik servise emanaet yani Bilişim Destek Hizmetlerine kısacası BDH.. başka bir yerde teknik servisi bulunmuyor. Ürünü servise gönderirken kargoya ek bir ücret ödemiyorsun. Kullanıcı kaynaklı bir arızada Örnek veriyorum. LCD ekran değişecek olursa veya anakart değişecek olursa Bilgisayarı satın aldığın fiyatın yarısı kadar hatta yarısından da fazla ücret ödeyebiliyorsun. BIOS' a veya HDD' ye şifre koyduğunda bu şifreyi kaldırmak yerine direkt anakart ücreti çıkarılıyor.

Yani demek istediğim Lenovo servis bakımından çok kötü hizmet vermektedir.

Bilmem anlatabildim mi?

• quote:

A veya B Markası iyidir demektense şu özellikte ürün daha iyidir Demeyi yeğlerim riaz.
    Tavsiyem Ürünü almadan önce her iki markayıda karşılaştır, özellikleri eşdeğer mi her iki ürün arasında ki fiyat farkları ve özellikler, farka dayalı ücret artışına değer mi, değmez mi?
    Servisleri nerede, Markaların servisleri taşeron mu yoksa kendi markası üzerinden mi hizmet veriyor. Ürünü elden götürüp teslim edebilirmisin, Kargoyla servise göndereceğin zaman ücret ödermisin, Parça tedarik süreçleri, kullanıcı kaynaklı hatalarda çıkarılan ücret bilgileri vs. vs.

Ben Lenovoyu yakından tanıdığım için sana Lenovo markası hakkında kısaca bilgi paylaşayım. Lenovo Özellik bakımından piyasada ki diğer markalara göre biraz daha ucuz, Teknik servisi Türkiyede sadece İstanbulda ve Teknik servis taşeron bir teknik servise emanaet yani Bilişim Destek Hizmetlerine kısacası BDH.. başka bir yerde teknik servisi bulunmuyor. Ürünü servise gönderirken kargoya ek bir ücret ödemiyorsun. Kullanıcı kaynaklı bir arızada Örnek veriyorum. LCD ekran değişecek olursa veya anakart değişecek olursa Bilgisayarı satın aldığın fiyatın yarısı kadar hatta yarısından da fazla ücret ödeyebiliyorsun. BIOS' a veya HDD' ye şifre koyduğunda bu şifreyi kaldırmak yerine direkt anakart ücreti çıkarılıyor.

Bilmem anlatabildim mi?

Anladım , fakat bu özelliklerde piyasada 2-3 cihaz var A'dan Z'ye özellikleri aynı tek fark soğutmalarında sanıyorum.Kararsızlıktan almadım cihazı , Monster'ın cihazı zaten hep 3.200 kaçmıyordu fakat Lenovo şuanda tekrar 3.700 olmuş.Monster servis konusunda daha iyidir diye tahmin ediyorum ama soğutma açısından muamma.Cevap için teşekkür ederim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Bilmem anlatabildim mi?

Anladım , fakat bu özelliklerde piyasada 2-3 cihaz var A'dan Z'ye özellikleri aynı tek fark soğutmalarında sanıyorum.Kararsızlıktan almadım cihazı , Monster'ın cihazı zaten hep 3.200 kaçmıyordu fakat Lenovo şuanda tekrar 3.700 olmuş.Monster servis konusunda daha iyidir diye tahmin ediyorum ama soğutma açısından muamma.Cevap için teşekkür ederim bu arada.

Rica ederim.

Bu cihazların markalarını ve modellerini şikayetvar.com, forum.donanımhaber.com vb. forum sayfalarda takip et. Servise gönderip de sorun yaşayan veya olumlu bilgiler paylaşan kişilerle iletişime geçip satış sonrası hizmetlerle ilgili bilgi almaya çalış.

Lenovo Legion Y520 özellik bakımından güzel ancak çok yeni bir ürün olduğu için fabrikasyon hataları veya genel olarak yaşanan arızalar daha piyasaya düşmedi ancak yavaş yavaş şikayetler forumlarda paylaşılır diye düşünüyorum.

Tavsiyem diğer markaları da araştır. Markaların Satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerini iyi araştır. Lenovo, Monsteri vb. firmaların Çağrı merkezlerini ara bilgi al. Ardından aklına yatanı almanı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Notebook alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben hepsiburada.com sitesinden aldım. Bu sabah elime geçti. Ama ciddi bir sorunum var. Bu cihazın klavyesi hiç de resimlerde gösterdiği gibi kırmızı rengiyle ışıldamıyor. Hatta tuş takımının youtube videolarında görünen i7 versiyonu ile alakası bile yok. Bir ayarı mı eksik/yanlış diye bakıyorum ama bilemiyorum. Umarım akşama kadar düzeltmenin bir yolunu bulurum. Öyle değilse bu benim için iade sebebidir. Kötü olduğundan değil (daha oyun kurmadım denemeden bir şey diyemem), hepsiburada sitesi müşterisini aldatıyor olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkimyilmaz -- 28 Ekim 2017; 14:28:3 >
  • alkimyilmaz kullanıcısına yanıt
    Fn + space tuşuna basarsanız klavyenin kırmızı ışıklandırılması açılacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.