Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
189.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boşta fazladan m2sata slotu varsa bende takabilirim dediğiniz gibi, ama içindeki NVMe bunun aynısını alsam 500 600 TL :D biraz tuzlu açıkçası yoksa bu bilgisayarın ssd'siz olanını alacaktım ssd'yide kendim alırım takarım derken ufak bir fiyat araştırması yapınca vazgeçtim. Ssd'siz modeli 4300TL + 500 TL SSD desek yine aynı fiyata geliyor. Ne gerek var dedim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcanalgul

Hayır 1050 olan modeli Ti'si yoktu malesef. Siz ne kadara aldınız ? 1050Ti veya 1050 hangisiyse artık ?

1050ti lı hocam. 950 dolara falan geldi yaklaşık.

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

ben vatanda gidip özellikle baktım 1050 ekran kartlı satıyorlar hocam 1050ti getirmemişler nedense arada çok fark yok oyunlarda 4-5 fps falan farkediyor benchmark skorlarına baktığımda.

Öyle hocam çok fark yok aralarında 5fps anca fark eder.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünün 1050 Ti'yı Vatan Bilgisayarda olsaydı 6000TL'den aşağı satılmazdı heralde, bu arada vatan bilgisayara Dell 7567'nin girişini yapmışlar o bile 5200 TL şuanda, o yüzden bence gayet makul fiyata aldım.

Hayırlı olsun :) inşallah umduğunuz gibi çıkar, ben şimdilik çok memnunum.
  • quote:

Hocam bu ürünün 1050 Ti'yı Vatan Bilgisayarda olsaydı 6000TL'den aşağı satılmazdı heralde, bu arada vatan bilgisayara Dell 7567'nin girişini yapmışlar o bile 5200 TL şuanda, o yüzden bence gayet makul fiyata aldım.

İnşallah hocam hepimiz kazasız belasız uzun zaman kullanırız. Her yönüyle beni en çok tatmin eden y520 oldu. Sadece biraz ısınma konusunda tereddüt ettim 7567 daha iyi bu konuda ama diğer herşeyde y520 daha iyiydi benim için özellikle tasarım ve ekran konusunda. Gelsin bir test edeceğim canavarı ısınma konusunda

Valla bugün boş günümdü, tüm gün( sabah 8 den beridir) açık kaldı bilgisayar gerek oyun oynadım gerekse tasarim yaptım. Isınmadan korkacağınız bir durum yok gayet güzel yani benim eski bilgisayarıma göre çok iyi :D fakat şöyle sol elinizde kesinlikle sıcaklık hissetmiyorsunuz wasd tuslarinin olduğu yer yani touchpad kismida ayni yani kısacası sol taraf ısınmıyor ama sağ tarafta elinizi gezdirirseniz hissediyorsunuz. Fakat şöyle birsey farkettim, notebookun altında ki hava kanalları tikanmicak bir zeminde kullanırsanız soğutması çok çok daha iyi oluyor. Mesela ben soğutucu üzerinde kullanıyorum ama soğutucuyu açmıyorum sadece zemini için kullanıyorum. Ha ben Adana'da yaşıyorum illaki sicaklarda beni rahatsız edecek :D malum 40 dereceyi geçen sicaklarda en ufak sıcaklık bile rahatsız ediyor.

• quote:

Valla bugün boş günümdü, tüm gün( sabah 8 den beridir) açık kaldı bilgisayar gerek oyun oynadım gerekse tasarim yaptım. Isınmadan korkacağınız bir durum yok gayet güzel yani benim eski bilgisayarıma göre çok iyi :D fakat şöyle sol elinizde kesinlikle sıcaklık hissetmiyorsunuz wasd tuslarinin olduğu yer yani touchpad kismida ayni yani kısacası sol taraf ısınmıyor ama sağ tarafta elinizi gezdirirseniz hissediyorsunuz. Fakat şöyle birsey farkettim, notebookun altında ki hava kanalları tikanmicak bir zeminde kullanırsanız soğutması çok çok daha iyi oluyor. Mesela ben soğutucu üzerinde kullanıyorum ama soğutucuyu açmıyorum sadece zemini için kullanıyorum. Ha ben Adana'da yaşıyorum illaki sicaklarda beni rahatsız edecek :D malum 40 dereceyi geçen sicaklarda en ufak sıcaklık bile rahatsız ediyor.

Bende bir tane soğutucu alacağım hocam dediğin gibi hem altında stand görevi görmüş olur çalışmada bile. Birde benim aldığımda 8 gb ram var ram takviyesi yapmam gerekecek bakalım onu nasıl yapacağım. Lenovo servisleri umarım yapıyordur

950 dolara nerden aldiniz hocam 999 euro degilmiydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

950 dolara nerden aldiniz hocam 999 euro degilmiydi ?

Hocam amerikadan bir tanıdığım getiriyor 950 dolar dedi bana aşağı yukarı.

Anladim hocam hayirli olsun. Benim abd den getirenim olsa msi gtx 1060 a zorlardim heralde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maresal52

Anladim hocam hayirli olsun. Benim abd den getirenim olsa msi gtx 1060 a zorlardim heralde :)

Hocam 3500 bütçem vardı daha da zorlamak istemedim o yüzden. 800-1000 liraya yakın farkedecekti neredeyse 1060'lı için şuan çok da masraf yapmak istemedim tabi 1060'lı olsa on numara olurdu

• Asıl o olayı asus gl553vdnin hdd ve rami düşük versiyonu vardı 4000tlye satıyorlardı onda yapmayı düşündümde sonra kim uğraşacak dedim 300-400tl için normal hddsi 5400 döndüğü için ilerde bir ssd daha takarım özellikle yeni çıkan oyunların boyutları malum bu arad bilgisayarım geldi sonunda şahinden inip ferrariye binmiş gibi hissettim eski bilgisayardan sonra
    valla hocam şuan oyunları kopyalayım bende test edecem 2-3 saattir açık olduğu halde 0 fan sesi var o beni çok mutlu etti fanı manuel hızını arttırabiliyoruz bir sona dayadım afedersinde hayvan gibi üflemeye başladı denemedim ama yük binincede çok yeterli olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

quote:

İnşallah hocam hepimiz kazasız belasız uzun zaman kullanırız. Her yönüyle beni en çok tatmin eden y520 oldu. Sadece biraz ısınma konusunda tereddüt ettim 7567 daha iyi bu konuda ama diğer herşeyde y520 daha iyiydi benim için özellikle tasarım ve ekran konusunda. Gelsin bir test edeceğim canavarı ısınma konusunda

bende de lenovo y 700 var oyun bilgisayarı oda ısınıyor lakin ctrl shift 5 yapıp diger fanıda çalıştırınca fena sogutuyor baya fark ediyor. ama tek fanda oyunda ateş ediyo resmen :D lenovoda genel problem sanırsam.

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kontrollerinizi yapın geri izlenimlerinizi paylaşın bakalım siz ne düşünüyorsunuz notebook hakkında :)

Ayrıca almak isteyenler için vatan bilgisayar yine %18 KDV indirimi yapmış.

Mediamarkta 1050Ti olan modeli satışta 5700 TL fakat Vatan Bilgisayarda hala yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor_TR -- 27 Nisan 2017; 7:3:18 >
  • Bizim konu neden bu kadar ölü. 7567 konusu tıklım tıklım lenovo servislerinde ram takviyesi yaptırabiliyormuyuz. Daha önce hiç dizüstü ram değisimi yapmadım da.

7567ye nasil bu kadar ilgi gosterebiliyorlar, ekrani inanilmaz kotuydu son baktigimda. 7559un hatrina yapiyorlar sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

7567ye nasil bu kadar ilgi gosterebiliyorlar, ekrani inanilmaz kotuydu son baktigimda. 7559un hatrina yapiyorlar sanirim

Birde hocam sanırım şuan Türkiyede 1050ti ve i5 ikilisine sahip y520 satılmıyor. Y520'nin tasarımıda bana daha hoş geliyor. Ama sanırım 7567 daha az ısınıyor ve pil ömrü konusunda daha iyi.

F/P degil suan da ondan olu. Alan yok. Bu gun ikisinide yan yana onciledim vatanda kasa digerininde fena degil. Lenovo ekrani daha iyi haliyle ama 1050ti 4400 kusure satti dun lenovo ayni ozellikde 1050 yi 4800 kusure satti. Yeni ekran alsan kardasin zaten. 1050 ti olmasi da cabasi :)

Amazon.de bile i7 1050ti yok ondan piyasa dusuk. Millet o kdr para verince i7 olsun istiyor adı icin:)

Ram takviyesi basit uyumlu rami takcan tamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal52 -- 27 Nisan 2017; 21:45:53 >
  • maresal52 kullanıcısına yanıt
    Hocam oylede sırf görüntü farkı için 300-400 TL fazla verip 3-5 fpstende vazgeçerim yani :D

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.