Şimdi Ara

Lenovo legion y530/730 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
8
Favori
34.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun Bende geçen hafta 7680 tl ye aldım aynı cihazdan. Kasa çok kibar güzel şık fakat cihazı içinden gelen anormal sesden ve ekranı begenmedigimden iade ettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Hayırlı olsun Bende geçen hafta 7680 tl ye aldım aynı cihazdan. Kasa çok kibar güzel şık fakat cihazı içinden gelen anormal sesden ve ekranı begenmedigimden iade ettim.
    Teşekkür ederim. Senin iade ettiğini bana göndermezler inşallah Ses durduk yeremi geliyordu yoksa oyundaykenmi?
  • underdog kullanıcısına yanıt
    Amazon telefonda bunu yapıyor ama bilgisayarda yapar mi Bilmiyorum. Çalışır vaziyette geliyordu. Oyun için almadım kodlama için fakat ekranı şuan kullandigim lenovo e460 dan daha kötü geldi bana ondan iade ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahidow

Amazon telefonda bunu yapıyor ama bilgisayarda yapar mi Bilmiyorum. Çalışır vaziyette geliyordu. Oyun için almadım kodlama için fakat ekranı şuan kullandigim lenovo e460 dan daha kötü geldi bana ondan iade ettim
    Anladım teşekkürler bilgilendirme için.
  • https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Legion-Intel®-CoreTM-i7-8750H/dp/B07JW74L9Q

Media Markt
    LENOVO Legion Y530 Intel® Core™ i7-8750H İşlemci-16GB-2TB-256GB-GTX1050Ti 4GB-15.6"FHD-Win10 81FV001KTX
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-y530-%C4%B1ntel%C2%AEcore-%E2%84%A2i7-8750h-16gb-2tb-256gb-gtx1050ti-4gb-15-6-fhd-win10-siyah-81fv001ktx-1181820.html

Bu iki ürün aynı mı acaba? Media Markt'ta ekranın 144 hz olduğu yazıyor ancak Amazon'da belirsiz. Ayrıca ekranın tepki süresini merak etmekteyim. Notebookcheck'ten anladığım kadarıyla 60hz olanın tepki süresi 32 ila 46 ms ki bu çok fazla. 144hz olanda ise 11 ila 15 ms tepki süresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Richter -- 25 Aralık 2018; 4:10:38 >

• Merhaba bu ürünün GTX1060'lı versiyonunu almayı düşünüyorum ancak GTX1060 ekran kartı mı yoksa GTX1060 Max-Q ekran kartı mı kullanılmış onu çözemedim. Bir de kullanan arkadaşlar, rastladığınız kronik bir sorun var mı?
  • gelmisine G kullanıcısına yanıt
    ürün linkini atsaydın çözerdik
  • Y530 var bende ama i5-8. Nesil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

ürün linkini atsaydın çözerdik

Ürünün linki bu :) Haklısınız ama detaylar yok gibi MM'ın sayfasında.

max-q tasarımına sahip ama max-q degildir diye okudum. Google ceviriden anladıgım kadarı ile ürünkodundan arama yapıncada 1060 yazıyor max-q olduguna dair hiç bir yerde yazı bulamadım
  • Teşekkürler cevap için benim edindiğim bilgiye göre de max-q değil :)
  • Arkadaşlar eylül ayında aldığım lenovo legion y530 i78750h 1050ti lı olan modelini acil uygun fiyata satıyorum fatura ve kutu mevcut almak isteyen var ise ulaşabilir
  • Açil Halojenür A kullanıcısına yanıt
    Merhaba kolay gelsin,

İlan verdiğiniz Lenovo'nun GTX1060'lı modelini sipariş verdim. Siz satışa çıkarmışsınız ve sanırım bir süre kullanmışsınız. Sizden ricam bu cihazda herhangi bir sorunla karşılaştıysanız bana da söyler misiniz? En ufak bir sıkıntı dahi yaşadıysanız bana da bildirirseniz müteşekkir olurum. Eğer problemli bir durum varsa ben de siparişimi iptal edip başka bir model bakayım. Şimdiden teşekkür ediyorum ve iyi günler diliyorum.
    işlemci cok ısınıyor ve batarya oyun oynarsanız 1.5 saatte bitiyor diye problemler var birde fan ses yapıyor dıyorlar genel itibari ile ısınma ciddi problem biraz daha bekleyın cihaz hakkında paylasım olacaktır.

bu yazdımlarım genel olarak paylasılan sorunlar
    1060 kullanan biri şoyle yorum yapmıs google ceviri

Bu laptopu i7 ve GTX 1060 ile aldım. Oyun performansı, yapı kalitesi, boyutu ve ağırlığı (çok taşınabilir) açısından mükemmel. Ancak hoparlörler ve soğutma, çok fazla değil, özellikle de soğutma. Aşırı ısınmanın bu dizüstü bilgisayar ile ilgili bir sorun olmadığını duydum, ancak şimdiye kadar ultra ayarlarda sadece Mafia 3'ü denediğimde, hem gpu & cpu için hem de cpu için 90 dereceye ulaştı. Bunu nasıl kontrol edeceğinize dair herhangi bir ipucu (termal yenileme işi olmadan)? Teşekkür ederim
  • Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Cihazı satın aldım ama henüz teslim almadım eğer olumsuz yorumlar devam ederse ürünü direkt iade ederim ama fiyatlar da gitgide uçuyor bu da beni düşündürmüyor değil. Bi de RTX serisi mobilde çıkınca fiyatlar düşer mi bi süre daha sabit mi olur kestiremiyorum.
    Türkiyede neyin ucuzladıgı görüldü. Ürünü aldıysanız şansınızı deneyin kullanın teknoloji şans işi. Bu saatten sonra dolar alevlenecek
  • Vallahi yorumlarınıza harfiyen katılıyorum. Özellikle "Teknoloji Şans İşi" kısmını hep yaşayarak gördüm. Kesinlikle haklısınız :) Bakalım Allah işimizi rast getirir inşallah bu alışverişimizde :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.