Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ben de bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak bir yorumda ürünün türkiye piyasasına girmemiş olmasından bahsedilmiş. N11 veya hepsiburada’dan alınca gelen ürün Türkçe klavye mi?

Bir de MSI GE62VR 7RF’yi mi yoksa Y720’yi mi tercih etmeliyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop TR klavye.
  • Laptop tuşa bastıktan 11 saniyede masaüstünü görüyor. Kısaca hızlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Windows SSD de kurulu değil mi? Power tuşuna bastığınızda kaç sn bekliyosunuz açılması için? SSD o hizlardaysa nasıl bu kadar yavaş açılıyor?

Yavaş açıldığını size kim söyledi?

• DooMSTime01 kullanıcısına yanıt
    Açılış 11 reboot 30 diye ilk sayfada yazıyor da

• ben de almis bulunmaktayim umarim pisman olmam. :D

• Boot süresini kronometre ile saydım. Fakat reboot süresini vaktim olmadığı için konuya 30 saniye diye tahmini bir değer yazmıştım. Bu hatamdan dolayı sizden ve okurlardan çok özür dilerim. Bu akşam yazıyı düzenleyeceğim. İyi günler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LegioN_ -- 26 Aralık 2017; 8:32:54 >
  • Edit: Konuyu düzenledim ve reboot süresini 38 saniye olarak belirttim. Diğer Lenovo Legion Y720 kullanıcıları da reboot testi yaparak ne kadar süre aldıklarını buraya belirtirler ise çok mutlu olurum. İyi günler dilerim..
  • _LegioN_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar cihazı ben de bugün aldım. İstediğim klavye tuşunu istediğim renk yapma şansına sahip değilim galiba. Doğru mu görüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Merhaba arkadaşlar cihazı ben de bugün aldım. İstediğim klavye tuşunu istediğim renk yapma şansına sahip değilim galiba. Doğru mu görüyorum :)

aynen hocam, her tusa istedigin rengi atayamıyorsun. klavye de 4 bolum var, bu 4 bolume renk atıyabiliyorsun.
  • Arkadaşlar sanırım ekranda ışık sızması problem var. Sizde durum nedir arka planı düz siyah yapınca ?

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme

• quote:

Arkadaşlar sanırım ekranda ışık sızması problem var. Sizde durum nedir arka planı düz siyah yapınca ?

Garantiye gönderin bence fazla çünkü sızma. Bende 2 köşede 2 cm ve sizinki kadar parlak olmayacak şekilde var. Farketmiyorum zaten. Ama sizinki ekranın ortasına kadar gelmiş.

• amazonda fiyati 1020 dolara dustu kacirmayin derim. hazir dolar da dusmusken kapın

• quote:

Orijinalden alıntı: Godrilla

amazonda fiyati 1020 dolara dustu kacirmayin derim. hazir dolar da dusmusken kapın

link alablirmiyim

• 1020 mi of of. Benim masaüstü satılsa üzerine eklemeden alabilirim de...

• quote:

Arkadaşlar sanırım ekranda ışık sızması problem var. Sizde durum nedir arka planı düz siyah yapınca ?

direk gönder servise , ışık sızması değil bu yayılması olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Godrilla

amazonda fiyati 1020 dolara dustu kacirmayin derim. hazir dolar da dusmusken kapın

sipariş ekranında 1233 dolar diyor. 4700 tl denk geliyor. model türkiyede satılan modelin donanımından farklı olarak 8 gb ram e sahip. ayrıca hdd yok sadece 256 gb ssd var. ilgilenen varsa bilgisi olsun. klavye ingilizce bakmadan yazamayanlar tr den yapıştırma tuş alabilirler.
  • 4gcn31ww olan bios, lenovonun sitesinde 4gcn33ww olarak güncellenmiştir. son çıkan bios yüklü olamayanların dikkatine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DooMSTime01

4gcn31ww olan bios, lenovonun sitesinde 4gcn33ww olarak güncellenmiştir. son çıkan bios yüklü olamayanların dikkatine...

herhangi bir şey degismis mi? bazen bios updateleri bazı şeyleri bozuyor da
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.