Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz güzel gibi duruyor. Vatan veya mediamarkt'a gelir mi sizce?
  • bios nereden guncelleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an amazona bakıyorum da tr ye gönderilmiyor neden ?
  • KEyQUAD kullanıcısına yanıt
    1020 dolara satanlar gonderiyor. trivalley mesela

• Godrilla G kullanıcısına yanıt
    link verebilir misiniz?

Edit:https://www.amazon.com/Lenovo-Legion-Y720-GeForce-80VR0064US/dp/B074L1NK79/ref=sr_1_3?m=A1HNC035CZ2MR5&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1515625453&sr=1-3&keywords=lenovo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEyQUAD -- 11 Ocak 2018; 2:7:34 >
    Hocam siz amazondan mı aldınız? Amazondan alınca satıcı amazon ise ek vergi çıkmıyormuş ama başka satıcı olunca ek vergi çıkma ihtimali varmış. Alan varsa ek vergi çıktı mı?

• 05mete05 0 kullanıcısına yanıt
    evet amazondan aldim vealakasi yok herkes vergi aliyor. 213 dolar vergisi var 1020 dolar fiyatiyla eger fiyati artarsa vergi de artar indirimli hali suan.

Eksik söylemişim biraz ek vergi derken amazon'un bahsettiği vergi hariç gümrükte vergi çıkabilir diyorlar. Onu kastetmiştim ama size çıkmadıysa büyük ihtimal başkalarına da çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 05mete05

Eksik söylemişim biraz ek vergi derken amazon'un bahsettiği vergi hariç gümrükte vergi çıkabilir diyorlar. Onu kastetmiştim ama size çıkmadıysa büyük ihtimal başkalarına da çıkmaz

hayir zaten kestikleri vergi cikabilecek.maksimum vergi. bazen ondan daha az hatta hic kesilmeyebiliyor (memurun gozunden kaciyor galiba)

Az veya hiç verilmeyen vergiyi amazon iade ediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KEyQUAD

Az veya hiç verilmeyen vergiyi amazon iade ediyor mu ?

evet vergi alinirsa gumruk kutuya faturasini yapistiriyor zaten. sonra ona gore amazonla iletisime gecip alabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godrilla -- 12 Ocak 2018; 15:52:12 >
    Hiç böyle bir durumla karşılaştığım mı .com olan amazon Amerika ve para iadesi olmuyor biliyorum

Hocam bende amazondan almayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var yukarıdaki postlarda 1 ay amazon garantisi var demişsiniz fakat ben ürünü amazondan aldım ölü piksel vs bir sorunla karşılaştım amazona geri göndermek istedim kargoyu kim karşılıyor tekrar vergilendirmeye takılıyor mu bu durum kafamı çok kurcalıyor yoksa alacağım cihazı türkiye garantisi olmaması önemli değil ama ilk baştaki sıkıntılar için nasıl bir yol izleyeceğim?

• Ersin001 kullanıcısına yanıt
    ilk ay kargo paralarini amazon oder sonrasinda allaha havale cihaz

• bios update yaptım. sanki laptop'un performansı biraz dustu gibi geldi.
  • arkadaşlar bu notebook ile soğutucu kullanıp önerebilecek olan var mı?
  • laptop elime ulasti gercekten cok kaliteli. amazondan siparis ettigim icin yaninda hdd de soylemistim ikisinden de vergi alinmamis 800 lira iade gelicek daha mutlu olamazdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Godrilla

laptop elime ulasti gercekten cok kaliteli. amazondan siparis ettigim icin yaninda hdd de soylemistim ikisinden de vergi alinmamis 800 lira iade gelicek daha mutlu olamazdim :)

Amazondan aldığınız cihaz ortalama kaç günde geldi?

Kararsızım 20 gün üstü sürerse diye HB'den mi alsam diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yardımcı olabilecek olan var mıdır. Bilgisayarı ilk aldığımda sıkıntısı yoktu her şey olması gerektiği gibi çalışıyordu. Son cs atarken anakart gitti (2. günlükken) Bilgisayarın anakartı bozuk geldiği için anakartı değiştirttim ama şimdi de lightshift lenovo nerve sense içinde gözükmüyor Fn+boşluk yapınca ışık gelmiyor klavyeye. Işıklar bozuk değil, bilgisayarı açtığımda 2 sn kadar açılış kısmında yapması gereken yanmayı yapıp geri kapanıyorlar. Daha sonra windows açılınca yanması gereken hale gelmiyorlar sadece. Eski yazılımlardan gaming zone 2.0ı kurduğum zaman ışıklar çalıştı ama escden f3e kadar olan 1. bölge yanmadı o yüzden o da işimi görmüyor. Bana kendi bilgisayarınızda bulunan programı gönderebilirseniz çok memnun olurum.

Not: Bilgisayarım Y720 80vr versiyonu

@_LegioN_ hocam en iyi sen yardımcı olursun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

Orijinalden alıntı: Godrilla

laptop elime ulasti gercekten cok kaliteli. amazondan siparis ettigim icin yaninda hdd de soylemistim ikisinden de vergi alinmamis 800 lira iade gelicek daha mutlu olamazdim :)

Amazondan aldığınız cihaz ortalama kaç günde geldi?

Kararsızım 20 gün üstü sürerse diye HB'den mi alsam diyorum.

uçak 1 gün rötar yaptigi halde 14. gunde elime ulasti benim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.