Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok tesekkur ediyorum hocam. Cok umrumda değil de isik sizmasi, garantisiz olarak almis olacagim icin amazondan biraz kafam karisti abartili bir sizma olur korkusu ile. Msi nin bilgisayarlari pahali geldi bana ve sogutma konusunda sanirim bu pc baya iyi. Bakalim amazon takip edecegim sizden de gören olursa gruba yazarsa sevinirim. Alip gececegim burda cok pahali laptoplar.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI'ların en üst seviye cihazlarında bile ışık sızması var TN paneller hariç..

GT72VR 6RD
    Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme

MSI GT72VR 6RE

MSI GS63VR

Lenovo'da bunlara göre daha az.Soğutma,performans,ses konusunda bu cihaza diyecek hiçbirşey yok gerçekten çok iyi kasa kalitesi muazzam rgb klavyeside şahane.Alıpda kimsenin pişman olmayacağı bir cihaz.

• Oo cidden cok fena imis örnekteki msi ler. Ilk 1 ay sorun yasarsam amazon yardimci oluyor degil mi ben elimi cebime atmadan iade degisin falan yapiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: axu483

Oo cidden cok fena imis örnekteki msi ler. Ilk 1 ay sorun yasarsam amazon yardimci oluyor degil mi ben elimi cebime atmadan iade degisin falan yapiyor?

Size attığım örneklerin içinde 2.olan y720'deki ışık sızması gibi.Yani o şekilde baz alabilirsiniz bu cihazdaki sızmayı.Yani ışık sızmasından dolayı değişim alırım diyorsanız size gelecek ikinci bir cihaz yine böyle olacak.Ben yabancı forumları çok okudum,n11 ve hepsiburadadaki yorumlara çok baktım ışık sızması herkesde var değişimlik bir olay değil bu.

Diğer türlü konularda ilk ay kargo parasını sanırım amazon ödüyormuş sonrasında Allah kerim.Ama ben Türkiye'den aldığım ASUS cihazımı Ukrayna'da garantiye çok rahat vermiştim sadece alttaki barkotu okutmuştu kadın global garantide görünüyordu.Amazondan alınan cihazın garantisi Türkiye'de nasıl geçer iyice araştırmak lazım.

• Beyler çok şanslısınız biliyorsunuz değil mi ??
  • Isik sizmasi icin yollamam cok abzurt olmadığı sürece ama hani baska sorun olursa diye düşündüm. Sanirim uluslararasi garanti yok dell de yani olsa bile bizim turkiyedeki akıllı servisler baş ağrıtıyor imis olan markalarda bile. Islemci throttling olmuyor demiştiniz degil mi? Acer hellios 300 de herkes voltaj düşürüyor bilgisayara malesef. Fiyat ayni acerin rami 8 gb daha fazla ama termal sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: axu483

Isik sizmasi icin yollamam cok abzurt olmadığı sürece ama hani baska sorun olursa diye düşündüm. Sanirim uluslararasi garanti yok dell de yani olsa bile bizim turkiyedeki akıllı servisler baş ağrıtıyor imis olan markalarda bile. Islemci throttling olmuyor demiştiniz degil mi? Acer hellios 300 de herkes voltaj düşürüyor bilgisayara malesef. Fiyat ayni acerin rami 8 gb daha fazla ama termal sorunu var

Işık sızması dışında hiçbir sorunu yok.Cidden bir ara oturup iade etmek için sebeb aradım satıcıya gıcık olduğum için tek bir sorun bulamadım.

Alan herkes memmun.Şu bilgisayarı alıpda memmun olmayan çıkmaz sanmıyorum ben.

expressimo hocam forumda kaçdır öneriyor bak,ben onun tavsiyesine uyup aldım cihaz taş gibi bundan sonraki önerileride ondan alacağım

@expressimo

• Iyice gaza getirdiniz beni ya simdi amazonun stoguna girmezse ürün icimde patlayacak. Turkiyeden almaya da gücüm yok amazondan alip import fee siz alirsam ancak güç yetiyor. Gerçekten su devirde duzgun laptop denk getirmek cok zor hangi laptopa elimi atsam biseu çıkıyor en son alip geri yolladigim lanet olasi hp de islemci kalp atisi gibi frekanslarda calisiyordu ab304nt:) dell alsam 7577 batarya sorunu malum acerler var an515 onda da ısı problemi. Cidden bu firmalar yaptiklari laptopu denemeden piyasaya sürüyor bence bazen:/. Umarim yakin zamanda araniza katilirim

• Ne demek :D Ben sadece gördüğümü aktarıyorum. İlk dolby digital atlos hoparlörlü laptop ayrıca ;) Bir ben alamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 13 Şubat 2018; 3:36:50 >
  • Kaldı ki sizi cihazda yine güzel seri bir cihaz ona rağmen . Omen 17 alın hp alacaksanız 1050 li .
  • Merhaba dostlar. Yabancı forumlarda nvidia sitesinden indirilen güncel driver 'ın y720ye yüklenemediği konuşuluyor. Bu doğru mu? Nvidia güncellemeleri için lenovonun eline mi bakacağız?

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Vallaha guzel bir cihaz degil sorunlu bir cihaz:) 4 gözle para iadesini bekliyoruk lenovo ya basmak için 😀

• Ab200 ler guzeldi gerci, neyse sasirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Ne demek :D Ben sadece gördüğümü aktarıyorum. İlk dolby digital atlos hoparlörlü laptop ayrıca ;) Bir ben alamadım :D

hoparlorlerinin markasi jbl. sadece lenovoya ozel dolby atmos yazilimi var icinde

• ayrica cihaz amazonda stoklara girmis 1180 dolardan. vergi dahil 1420 dolar oluyo değer yine de. ben 1010 dolara almıştım 1.5 ay önce

• Forza Horizon 3 Ultra'da yaklaşık 1 saattir oynuyorum ek olarak chrome açık yaklaşık 7 adet sekme ile sıcaklık değeri ortada

Laptop ısınmıyor..

• Cihazı kullanan arkadaşlar bu cihazın hdd si 7200 rpm mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantasm

Cihazı kullanan arkadaşlar bu cihazın hdd si 7200 rpm mi?

5400 rpm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar düşer mi beyler Amazon stoğunda 256gb model yok sanırım

• Arkadaşlar sağ click donma sorunu yaşayan var mı ? BİOS vs güncellemeleri yaptım. Temiz kurulum sağladım tekrar windows 10 için ama sağ click sorunu var. Geçici çözümlerle giderdim ama kökten düzenleme sağlamak gerek. Windows ve intel forumda başlık açılmış bu bug ile ilgili. Siz yaşıyor musunuz bu sorunu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.