Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlarda dxmmg2.sys hatası alan arkadaşlar öncelikle Lenovo'nun sitesinden Nvidia + Intel driverlarını indirin daha sonra DDU programını indirip laptopu uçak moduna alın.DDU'da önce Nvidia'ı silin yeniden başlatın daha sonra Intel'i silip yeniden başlatın.

İşlemler tamamlandığında önce Intel driverını yeniden kurun daha sonra Nvidia driverını.Hata bu şekilde çözülüyor.Driverları güncellemenizide pek önermiyorum açıkcası.Nedense en son yayınlanan updatelerin hepsi birbiri ile çakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor3

Arkadaşlar sağ click donma sorunu yaşayan var mı ? BİOS vs güncellemeleri yaptım. Temiz kurulum sağladım tekrar windows 10 için ama sağ click sorunu var. Geçici çözümlerle giderdim ama kökten düzenleme sağlamak gerek. Windows ve intel forumda başlık açılmış bu bug ile ilgili. Siz yaşıyor musunuz bu sorunu.

windows 10 1073 e dönerek çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_tr

quote:

Arkadaşlar sağ click donma sorunu yaşayan var mı ? BİOS vs güncellemeleri yaptım. Temiz kurulum sağladım tekrar windows 10 için ama sağ click sorunu var. Geçici çözümlerle giderdim ama kökten düzenleme sağlamak gerek. Windows ve intel forumda başlık açılmış bu bug ile ilgili. Siz yaşıyor musunuz bu sorunu.

Lisansınızı etkiledi mi hocam? sizdeki lisansda home single mıydı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

quote:

Pro kurmuştum ben 1709a kadar güncelledim sonra donma başlayınca bi kaç araştırma yaptım 1703e dönünce geçtiğini yazmışlar onun üzerine denedim düzeldi 1709da ikende lisanslı idi geri dönüncede lisans gitmedi lakin ben mailim ile aktif etmiştim lisansı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pro kurmuştum ben 1709a kadar güncelledim sonra donma başlayınca bi kaç araştırma yaptım 1703e dönünce geçtiğini yazmışlar onun üzerine denedim düzeldi 1709da ikende lisanslı idi geri dönüncede lisans gitmedi lakin ben mailim ile aktif etmiştim lisansı

1703'ü nereden temin edebilirim hocam pm atabilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem geri yükleme üzerinden yapmıştım sonrada özellik güncellemelerini 365 gün ertele yaptım 1 senede çözerler sanırım bu sorunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy_tr -- 24 Şubat 2018; 21:32:45 >
  • Home single 1703 bende var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Home single 1703 bende var

Hocam nereden temin edebilirim onu? 1703'e dönmek istiyorum gerçekten 1709 kadar iğrenç bir sürüm yok.
  • We transfer ile size yollayabilirim uygun bir zamanda. Iso olarak var.

• quote:

quote:

Hicbir sorunu yok bu cihazin. Almazsaniz uzulursunuz hem de cok . Premium ve kalite akan bir.makine. y700 un 1060 li , rgb ledli rafine ve stabil versiyonu. Siz dusunun gerisini :)

Cihazı aldım hocam almadan önce sizin yorumlarınızı çok okumuştum bu cihaz için aslında o yorumlarda biraz vesile oldu çünkü benim kafamdaki cihaz dell 7577 idi.Ancak bu cihazı biraz araştırdıktan sonra kesinlikle o kadar para verdikten sonra iyi birşeyler almanın gerekli olduğu kanısına vardım.Dell ile arasında nerdeyse 500 TL civarında fark var o kadar para vermişken bunu almak daha mantıklı.Ben cihazdan kesinlikle memmunum ASUS N550JX gibi çöp bir bilgisayardan sonra şu bilgisayar resmen uçak.Sizede ayrıca teşekkür ederim siz olmasanız şuan 7577 alıp servislerde sürünüyordum.

Hocam merhaba laptobu bende almayi dusunuyorum.nasil memnunmusunuz.birde uzun sureli oyun oynmalarda sorun oluyor mu.son olarak nereden aldiniz laptobu

• quote:

We transfer ile size yollayabilirim uygun bir zamanda. Iso olarak var.

Gönder hocam indirelim.
  • quote:

Benim ekrandada ışık sızması var ve bir tane ölü pixel var. Göndereyim mi sizce garantiye.
  • quote:

quote:

Benim ekrandada ışık sızması var ve bir tane ölü pixel var. Göndereyim mi sizce garantiye.

Siz nereden aldiniz laptobu

• Cuma gonderirim. E posta lazim olacak pm den isteyenler yazarsa bir grup olarak organize oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeTyson55

quote:

quote:

Hepsiburada comdan incehesap mağazasından geldi. Ekranda biraz ışık sızmasi ve bir tane ölü pixel dışında makineyi beğendim. Göndereyim mi sizce?
  • quote:

Cuma gonderirim. E posta lazim olacak pm den isteyenler yazarsa bir grup olarak organize oluruz

Ekranda biraz ışık sızmasi ve bir tane ölü pixel dışında makineyi beğendim. Göndereyim mi sizce?
  • Işık sızması IPS panellerin hepsinde az ya da çok var zaten.Değişimden gelecek olan bilgisayarda yine ışık sızması olacak.Daha öncede yazdım

Işık sızması olmayan tek IPS Panel Samsung olarak biliniyor.Y720'deki ise LG panel yani az ya da çok olur normal.İlla değiştirecekseniz ''PANEL DEĞİŞİMİ'' isteyin.Çünkü forumda değişim alıpda tekrardan ışık sızması mevcut olan insanlar var.

Bendede var ışık sızması ama büyütecek birşey değil.İlerde gönderirim panel değişimine.

Aşağıda bi kaç örneği var tamamen panel ile alakalı (BackLight Bleed kısmı)https://www.notebookcheck.net/MSI-GT72VR-6RD-Dominator-Pro-Notebook-Review.173836.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    https://www.notebookcheck.net/MSI-GT72VR-6RE-015US-Notebook-Review.171103.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    https://www.notebookcheck.net/MSI-GS63VR-6RF-Stealth-Pro-Notebook-Review.179761.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    https://www.notebookcheck.net/Acer-Predator-17-G9-791-Notebook-Review.158933.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Mesela bunda IPS Panel var ama ışık sızması yok çünkü panel samsung
    https://www.notebookcheck.net/Asus-ROG-Strix-GL502VT-DS74-Notebook-Review.167302.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber@Doctor3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 28 Şubat 2018; 2:20:17 >

• quote:

quote:

quote:

Hicbir sorunu yok bu cihazin. Almazsaniz uzulursunuz hem de cok . Premium ve kalite akan bir.makine. y700 un 1060 li , rgb ledli rafine ve stabil versiyonu. Siz dusunun gerisini :)

Cihazı aldım hocam almadan önce sizin yorumlarınızı çok okumuştum bu cihaz için aslında o yorumlarda biraz vesile oldu çünkü benim kafamdaki cihaz dell 7577 idi.Ancak bu cihazı biraz araştırdıktan sonra kesinlikle o kadar para verdikten sonra iyi birşeyler almanın gerekli olduğu kanısına vardım.Dell ile arasında nerdeyse 500 TL civarında fark var o kadar para vermişken bunu almak daha mantıklı.Ben cihazdan kesinlikle memmunum ASUS N550JX gibi çöp bir bilgisayardan sonra şu bilgisayar resmen uçak.Sizede ayrıca teşekkür ederim siz olmasanız şuan 7577 alıp servislerde sürünüyordum.

Hocam merhaba laptobu bende almayi dusunuyorum.nasil memnunmusunuz.birde uzun sureli oyun oynmalarda sorun oluyor mu.son olarak nereden aldiniz laptobu

Selamlar

Ben bilgisayarı yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum.Daha önceki bilgisayarım ASUS N550JX idi.

Bilgisayardan genel itibari ile memmunum.Oyun olarak Forza Horizon 3,Euro Truck Simulator 2 ve Call Of Duty 2 Online oynuyorum sadece.FH3'de Ultra'da 60 FPS oynuyor.Ekran 60hz olduğu için.

Günlük işlerimde gayet hızlı ısınma ve ses yok.

RGB klavyesi mevcut 3 farklı bölgeye istediğiniz rengi verebilirsiniz.Farklı modları mevcut.

Lenovo Sense üzerinde kendi soğutma modu mevcut ısındığınızı düşündüğünüzde çalıştırabilirsiniz etkili bir soğutması mevcut.Fan sesi soğutmayı açtığınızda biraz oluyor ancak bu da normal birşey zaten.

Ekranı kaliteli renkler doğal ve doygun ancak yüksek ihtimalle az ya da çok ışık sızması olacaktır.Herkesde oluyor.

Intel XTU ile uyumlu voltaj düşürerek oyunlarda Overheating olmasını engelleyebilirsiniz FPS Dropları ve ısınma için birebir en az 10-15 derece etki ediyor.

Eksi yönleri
    SD Kart girişi yok.
    Biraz ağır bir bilgisayar
    Arka kapak parmak izini fazla bırakıyor.
    Genelde ışık sızması az ya da çok mevcut.Böylesi bir durumda panel değişimi istemek en mantıklısı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Ben bilgisayarı yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum.Daha önceki bilgisayarım ASUS N550JX idi.

Bilgisayardan genel itibari ile memmunum.Oyun olarak Forza Horizon 3,Euro Truck Simulator 2 ve Call Of Duty 2 Online oynuyorum sadece.FH3'de Ultra'da 60 FPS oynuyor.Ekran 60hz olduğu için.

Günlük işlerimde gayet hızlı ısınma ve ses yok.

RGB klavyesi mevcut 3 farklı bölgeye istediğiniz rengi verebilirsiniz.Farklı modları mevcut.

Lenovo Sense üzerinde kendi soğutma modu mevcut ısındığınızı düşündüğünüzde çalıştırabilirsiniz etkili bir soğutması mevcut.Fan sesi soğutmayı açtığınızda biraz oluyor ancak bu da normal birşey zaten.

Ekranı kaliteli renkler doğal ve doygun ancak yüksek ihtimalle az ya da çok ışık sızması olacaktır.Herkesde oluyor.

Intel XTU ile uyumlu voltaj düşürerek oyunlarda Overheating olmasını engelleyebilirsiniz FPS Dropları ve ısınma için birebir en az 10-15 derece etki ediyor.

Eksi yönleri
    SD Kart girişi yok.
    Biraz ağır bir bilgisayar
    Arka kapak parmak izini fazla bırakıyor.
    Genelde ışık sızması az ya da çok mevcut.Böylesi bir durumda panel değişimi istemek en mantıklısı.

Tşk yorum icin.laptobu nereden ne kadara aldiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsiburada comdan incehesap mağazasından geldi. Ekranda biraz ışık sızmasi ve bir tane ölü pixel dışında makineyi beğendim. Göndereyim mi sizce?

O kadar goze batmiyosa gonderme bence.arkadasda yazmis ztn hepsinde var diye.ben olsam ugrasmazdim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.