Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Şükürler olsun ki 1703'e dönmeyi başardım.Sıfırdan kurulum yapmak isteyenler

Kurulumda SSD görmeme gibi sorunlarla karşılaşanlar;
    Biostan AHCI modunu aktif hale getirin

Securtiy Boot'u enabled yapın

Boot sırasına önce flash sonra pxe'i getirin

Bu kadar.

Sağ click sorunu çözüldü
    Açılış süresi dahada kısaldı.
    Günlük işlerim daha hızlı hale geldi.
    Oyun performansım arttı.

Herkese tavsiye ederim.Microsoft'un yaptığı Show and Hide Updates ile 1709 güncellemesini tamamen kapattım.

Dostum,

Ben 1709'U bu şekilde kullanıyorum. Clean install.

Ayrıca sağ click vs sorununu da 1709'da çözdüm.

Buyrun yararlanın;
    https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-performance/intel-nvidia-laptop-freeze-problem/93e7004a-62b1-4211-8e37-4c136608865e?page=44

• Bu laptoptan cok alasim vardi baya övüluyor ama indirim falan yakalayamayan arkadaslar için kendi aldigim laptopu da önerebilirim. Acer predator 17. G5 793 72au. Gsync li ekran muhteşem sogutma. Panel kalitesi cok yuksek doku kalitesi çok iyi ses çıkışı cok yuksek subwoofer var 16 gb ram 128 ssd gtx1060 , thunderbolt , killer wireless vs . Kotu yani islemci 6700hq. Vatandan aldim 5800 e gecenlerde. Bu pc yi takip eden arkadaslara öneririm biraz agir vs ama cidden kalitesiz yani yok. Vatanda sik sik 6000 e düşüyor sevgililer gününde 5800 e düştü almıştım

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-128-ssd-17-3-gtx1060-6gb-w10.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: axu483

Bu laptoptan cok alasim vardi baya övüluyor ama indirim falan yakalayamayan arkadaslar için kendi aldigim laptopu da önerebilirim. Acer predator 17. G5 793 72au. Gsync li ekran muhteşem sogutma. Panel kalitesi cok yuksek doku kalitesi çok iyi ses çıkışı cok yuksek subwoofer var 16 gb ram 128 ssd gtx1060 , thunderbolt , killer wireless vs . Kotu yani islemci 6700hq. Vatandan aldim 5800 e gecenlerde. Bu pc yi takip eden arkadaslara öneririm biraz agir vs ama cidden kalitesiz yani yok. Vatanda sik sik 6000 e düşüyor sevgililer gününde 5800 e düştü almıştım

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-128-ssd-17-3-gtx1060-6gb-w10.html

Hayirli olsun keske amazondan alsaydiniz hocam daha ucuz ve Turkiyeye gonderimi vardi forumda cokda alanlar vardı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok hocam amazondaki degil bu cok daha kaliteli bir model hellios 300 ile karistirdiniz sanirim benim pc daha 67 dereceleri gecmiyor bile onlar voltaj düşürüyor throttling yaşıyorlar biraz. Bir de amazonda hdd yok falan tr den alayim dedim:)

• quote:

quote:

Bu laptoptan cok alasim vardi baya övüluyor ama indirim falan yakalayamayan arkadaslar için kendi aldigim laptopu da önerebilirim. Acer predator 17. G5 793 72au. Gsync li ekran muhteşem sogutma. Panel kalitesi cok yuksek doku kalitesi çok iyi ses çıkışı cok yuksek subwoofer var 16 gb ram 128 ssd gtx1060 , thunderbolt , killer wireless vs . Kotu yani islemci 6700hq. Vatandan aldim 5800 e gecenlerde. Bu pc yi takip eden arkadaslara öneririm biraz agir vs ama cidden kalitesiz yani yok. Vatanda sik sik 6000 e düşüyor sevgililer gününde 5800 e düştü almıştım

Hayirli olsun keske amazondan alsaydiniz hocam daha ucuz ve Turkiyeye gonderimi vardi forumda cokda alanlar vardı :)

Amazondan laptop alınca laptopta ışık sızması vs durumunda ne yapılıyor hocam?

• Memnun musunuz y720 den? En ucuz ne kadara satıldı veya satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

quote:

quote:

Amazondan laptop alınca laptopta ışık sızması vs durumunda ne yapılıyor hocam?

İlk ay kargo parasını amazon ödüyor hocam yalnız bu cihazda ışık sızması var bunu bilerek alın.

Işık sızmasız laptop istiyor iseniz Samsung panel kullanan IPSli cihazlara yönelin.

Ben 4K panel sipariş ettim ilerleyen günlerde deneyimlerimi paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İps panellerin kronik sorunu sanırım ışık sızması. Dell 7577 1060 lı düşünüyorum ama bunu da bi araştırayım dedim. Ssd samsung dışında çıkıyor mu hocam? Siz tr den mi amazondan mı aldınız? Bir de 4k panel nerden alınıyor amazon veya ebaydan mı?

Çok sağolun iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 4 Mart 2018; 3:23:48 >
  • quote:

İps panellerin kronik sorunu sanırım ışık sızması. Dell 7577 1060 lı düşünüyorum ama bunu da bi araştırayım dedim. Ssd samsung dışında çıkıyor mu hocam? Siz tr den mi amazondan mı aldınız? Bir de 4k panel nerden alınıyor amazon veya ebaydan mı?

Çok sağolun iyi günlerde kullanın

Yalnız bu bilgisayar 7577'den daha Premium bir cihaz.Bende ilk etapda kafamda 7577'i vardı ama biraz daha fazla vereyim iyi birşey alayım dedim 5500 TL az bir para değil üzerine biraz daha eklemek bence çokda koymaz.

Ben paneli ebayden almıştım kargoda şuanda.

Cihazı TR'den aldım açıkcası zamanım yoktu yurtdışına çıkmam lazımdı.

Cihazın soğutması gerçekten iyi tamam overheating olayı bundada oluyor ama MSI Afterburner + ThrottleStop ile voltaj düşürerek sıcaklığı özellikle Ultra oyunlarda 65-75'e sabitleyebiliyorsunuz.Önemli olan sadece hava sürkülasyonunu iyi sağlamak.Cihaz ısınmıyor.

SSD'si baya iyi okuma ve yazma oranları muazzam bendeki SSD Samsung Evo NVME.

• Ssd yoksa sm961 model olan samsung mu?

Valla hocam 5400 5500 parayı zar toparladım sayılır.

Y720 dell e göre çok ağır mı acaba?

Amazondan alınırsa ne gibi artısı ve dezavantajı var bilginiz var mı?

• Hocam tüm konuyu okudumda şimdi, siz de iyi fiyata almışsınız 5600,

Bu undervolttan bahsetmişsiniz uyumlu diye. Dell 7577 de de uyumlu mu bu durum bilginiz var mı? Amazondan laptop alırmıyım düşünmem lazım, amazon tr ye gelince ne olacak orasını da merak ediyorum

• Godrilla G kullanıcısına yanıt
    Sizin ürün kusursuz mu geldi amazondan ? 2 haftada geldi sanırım.

İyi günlerde kullanın hayırlı olsun bu arada

• quote:

Hocam tüm konuyu okudumda şimdi, siz de iyi fiyata almışsınız 5600,

Bu undervolttan bahsetmişsiniz uyumlu diye. Dell 7577 de de uyumlu mu bu durum bilginiz var mı? Amazondan laptop alırmıyım düşünmem lazım, amazon tr ye gelince ne olacak orasını da merak ediyorum

7700hq işlemcilerin ve pascal kartların tamamı uyumlu hocam.Dell'dede yapabilirsiniz.
  • Bazı kişiler önerdi bazı kişiler önermedi kararsız kaldım undervolt için, laptop bozulur diye

• quote:

Bazı kişiler önerdi bazı kişiler önermedi kararsız kaldım undervolt için, laptop bozulur diye

Bende bu laptobu yakin zamanda alcam onerdiler bayada.sana onermeyenler hangi yonunu kotuledi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeTyson55

quote:

Bazı kişiler önerdi bazı kişiler önermedi kararsız kaldım undervolt için, laptop bozulur diye

Bende bu laptobu yakin zamanda alcam onerdiler bayada.sana onermeyenler hangi yonunu kotuledi ki.

önermedilerden kastım undervolt ile ilgili demiştim, laptoba kimse olumsuz bi şey demedi :)

Dell düşünüyordum ama lenovonun bu modeli de güzelmiş. Fiyatı keşke 5400-5500 gibi olsa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MikeTyson55

quote:

önermedilerden kastım undervolt ile ilgili demiştim, laptoba kimse olumsuz bi şey demedi :)

Dell düşünüyordum ama lenovonun bu modeli de güzelmiş. Fiyatı keşke 5400-5500 gibi olsa

Aynen hocam 6200 e filan suan

• MikeTyson55 M kullanıcısına yanıt
    y520 sevmemiştim tasarımını ama bu y720 güzelmiş

Keşke fiyatı biraz daha uygun düşük olsaymış:)
  • 1030 dolara baska bir satıcı satıyor arkadaşlar ne dersiniz alayım mı ?
  • quote:

Undervolt bilgisayara zarar vermez.Aksine performansı hızlandırır daha düşük sıcaklıkta çalışmasını,batarya ömrünü uzatır,oyunlarda fazla FPS almanızı sağlar.

Yanlış yapacağınız ayarda sadece ''UYGULAMA CRASH VERİR''.

i7 7700hq için ortalama değer zaten -0.150V'dur.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.