Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan alan kaç kişi oldu?
    1 tb+ 256 gb ssd 1060 lı model şu anda ne kadar amazonda?
    15,6 inç di mi erkan büyüklüğü?

Bir de kullananlar arkadaşlar cihazın ağırlığı nasıl sizce ağır mı? Malzeme kalitesi hakkında düşünceleriniz nedir ayrıyeten?
  • Lenovo Y720 siparişi vererek aranıza katıldım. Daha önceki 2 bilgisayarım MSi marka idi. 2 bilgisayarı da sorunsuzca kullandım ve garanti bitiminde sattım. Yeniden MSI alabilirdim ancak fiyatları uçmuş durumda. Ne alayım diye fazla düşünmeye zamanım olmadı açıkcası. Hızlı bir araştırma ile Monster Tulpar 13.1, Dell 7577 ve Lenovo Y720 arasında kaldım. Dell'den vazgeçme sebebim 128 gb ssd'den başka seçenek yoktu, Monster'i 17 inç ekranlı olması sebebiyle tercih edecektim fakat tasarımı, usb ve fanların yerleşimi beni vazgeçirtti. Adamlar sağ tarafa fan ve usbleri koymuş. Pcden çıkan sıcak hava direk mouse tuttuğunuz elinize vuracak :) . Lenovo ile kötü anılarım vardı. 4 sene önce lenovo pc aldım ve 3. gün ana kartı arızalandı. İade edebilmek için 3 ay uğraşmıştım. İnşallah bu pcde bu sorunları yaşamam. Y720'nin kasası gözüme baya kaliteli göründü. Özellikleri de tam aradığım gibi. Umarım doğru tercih yapmışımdır. Bilgisayarı kullandıktan sonra da görüşlerimi paylaşacağım.

Merak edenler için; pcyi n11 den 166tl kupon kullanarak 5.980 TL ye aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gezerdin kullanıcısına yanıt
    İlerleyen zamanlarda yorumlarınızı bekliyorum hocam, bir iki gündür bende bu modeli takip ediyorum, tasarımı güzel bu modelinde dell 7577 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 1703'e döndükten sonra bugün bi kaç oyunda Ultra ayarlarda sıcaklık testi yaptım.

Voltajı -0.125'e çekip GPU 61 derece CPU 68 derece ekstra fan açık olmadan bu değerli alıyorum şuan için çok memmunum kullanan arkadaşlar mutlaka Intel XTU'u denesin.Isınma diye bişey yok cihazda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1709 da sanki laptop daha fazla ısınıyor gibi geldi, Final fantasy xiv ve Arc'da turbo fan acık hep 80lerde nerdeyse.

ve isin garip yanı, alt+tab yaptıgımda ısı degerleri ciddi bir şekilde dusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Mart 2018; 13:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

1709 da sanki laptop daha fazla ısınıyor gibi geldi, Final fantasy xiv ve Arc'da turbo fan acık hep 80lerde nerdeyse.

Turbo fan açık olmadan uzun saatler oynayınca böyle

80'i görmüyor hocam kesinlikle 1703'e geçin ve Undervolt yapın cihazı.

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

1709 da sanki laptop daha fazla ısınıyor gibi geldi, Final fantasy xiv ve Arc'da turbo fan acık hep 80lerde nerdeyse.

tesekkurler hocam, boş zamanımda döneyim bari de, laptop beni trollüyor sanırım. Simdi de 70 dereceyi gecmiyor hic :D. aksama kadar test yapayım da oyle geceyiom 1703 e

• quote:

quote:

XTU ile -0,150 yapıyorum bende. ThrootleStop da kullanıyorum.

Ayarlar şu şekilde;

XTU ve ThrootleStop'u her windows başlangıcında boot etmek gerekiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor3

quote:

quote:

XTU ile -0,150 yapıyorum bende. ThrootleStop da kullanıyorum.

Ayarlar şu şekilde;

XTU ve ThrootleStop'u her windows başlangıcında boot etmek gerekiyor mu ?

Görev Zamanlayıcıdan ayarlayabilirsiniz her açtığınızda otomatik olarak o da açılır.

MSI Afterburner'ıda tavsiye ederim +180 clock mhz'de baya etki ediyor fps'e.

ThrottleStop'u bende kullanıyordum ama bence XTU daha iyi ve daha güvenli.

• Amazonda ne kadar bu ürün şimdi, tavsiye eder misiniz ordan almayı?

• ThrottleStopu sildim XTU' yu başlangıçta çalıştırıyorum.

After burner ile ayarlar;

+Core Clock 180

Core clock 180 yapip deneyeceğim.
    Memory Clock değeri ne olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziggyloss -- 6 Mart 2018; 19:31:22 >
  • quote:

Windows 10 1703'e döndükten sonra bugün bi kaç oyunda Ultra ayarlarda sıcaklık testi yaptım.

Voltajı -0.125'e çekip GPU 61 derece CPU 68 derece ekstra fan açık olmadan bu değerli alıyorum şuan için çok memmunum kullanan arkadaşlar mutlaka Intel XTU'u denesin.Isınma diye bişey yok cihazda.

Laptop bugün elime geçti. İlk izlenim olarak kasası oldukça sağlam görünüyor. Ekran renkleri biraz soluk gibi ama göz alışmasından sonra problem olmaz. Pubg oynadım ısınma seviyesi normal derecede. Ses seviyesi oldukça iyi. Daha önce MSI Ge62 kullanıyordum ondan 1 tık önde ses. Masaüstünde sağ tık yapınca geç geliyordu, youtube den bir video izleyip uyguladım. bir kaç dosya sildim inşallah gereksizdir. Ben de Dell 1050ti li bir model baktım ama ssd nin 128 olması beni caydırdı. 128gb malesef yetmiyordu. Genel olarak MSI GE serisinden sonra beni üzmedi diyebilirim. İleride inşallah sorun çıkarmaz.

Sağ tık sorunu yaşayanlar videodakileri yapabilir:https://youtu.be/EvUjG5tfe0c

• Bu bilgisayar için heveslenmiştim ama ışık sızması sorunu canımı sıktı. Çünkü anladığım kadarıyla piyango gibi birşey. Bazılarında çok fazla, bazılarında da sadece bir santim. ne yapacağımı bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkozan

Bu bilgisayar için heveslenmiştim ama ışık sızması sorunu canımı sıktı. Çünkü anladığım kadarıyla piyango gibi birşey. Bazılarında çok fazla, bazılarında da sadece bir santim. ne yapacağımı bilemedim.

Panel değişimi istersiniz bendede var ısık sizmasi ve artiyor gibi haziran gibi gondericem panel degisimi icin.

• kolay gelsin herkese iyi forumlar, vatanda %20 indirim başladı sabah 06.00a kadar sürecekmiş,

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-core-i5-7300hq-2-5ghz-16gb-1tb-128ssd-15-6-gtx1050-4gb-w10.html

bunu almayı düşünüyorum, klavye sorunlarıyla karşılaştınız mı acaba? tuşların arada basmama problemi varmış sanırım sizlerde oldu mu?

• shake06 S kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-2tb-256ssd-15-6-gtx1060-6gb-w10.html

hocam y520 gtx1060 diyor hocam ve tasarımda farklı tabi ki, ısınma problemi olur mu bu model de bilemedim şimdi ? yorumunuz nedir

• camsil C kullanıcısına yanıt
    bende de cihaz yok maalesef yardım için konuya yazmıştım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: shake06

bende de cihaz yok maalesef yardım için konuya yazmıştım hocam

hocam bide gtx1060 yazmışlar ama Gtx1060max-q olduğu söyleniyor araştırdığınız oldu mu hiç

• camsil C kullanıcısına yanıt
    Evet cihaz max q. Y720 de gerçek 1060 var.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.