Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dell 7577'den vazgeçip bundan alayım dedim bazılarında klavye sorunu var bazılarinda klavyedeki ışıklar yanmıyor..Çok arada kaldım yine sizde bu mu yoksa MSI GE63 VR mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı bende satın aldım.Bu kadar Premium bir kasa asla beklemiyordum.Klavyesi çok hoşuma gitti her bölgeye farklı renk verebiliyorsunuz kendiliğinden renkte değiştiriyor.Ayrıca ses sistemi gerçekten çok iyi.Sadece ufak ışık sızması sorunu var ancak IPS panellerin hepsinde bu sorun var zaten.Şimdi bunun için garantiye versem yerine gelecek modelde nasıl bir sorun olur bilinmiyor çok da büyütülecek birşey değil.Unboxing videolarının bile çoğunda ışık sızması var ama fazla değil.

Oyun performansını denemedim çünkü hiç oyunum yok

Ben tuttum cihazı 1 tane daha satın alabilirim kardeşim için.

• Beyler iyi geceler,

Size birşey sormak istiyorum bu linkini paylaştığım ürün ile bu konudaki ürünün arasındaki fark nedir ? Özellikler aynı gibi duruyor bilen arkadaşlar soyleyebilirmi

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-y520-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-2tb-256ssd-15-6-gtx1060-6gb-w10.html#urun-ozellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 8 Şubat 2018; 23:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y520'deki 1060 maxQ versiyonu, y720'dekine oranla daha düşük bir performansı var
    y520'deki ram frekans hızı 2133mhz y720 ise 2400mhz
    Klavye aydınlatması y520'de sadece kırmızı, y720 ise 4 bölüm ayrı aydınlatma olarak rgb led aydınlatma var
    Uzun süreli oyun performansında y520 cpu throttling yaşıyor ama y720'de böyle bir problem olmuyor. Ayrıca soğutma sistemi y720'de daha üstün
    Y720'de y520'ye istinaden subwoofer bulunmaktadır. Ne kadar da yüksek beklenti oluştursa da işimize yarar seviyede sesi iyileştiriyor.
    Ben de alacağım zaman araştırmıştım ve ikisi arasında bu farkları görünce y720 satın aldım.
    Not: y720'de herhangi bir klavye sorunu yok. Space tuşunda hafif bir ötme var ama ciddiye alınacakseviyede değil. Eğilip space tuşunu dinlerseniz duyabilirsiniz.
  • morqos kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplarınız için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim, bende Y720 alacağım arasında kalmıştım iki modelin şuan için fiyat kovaliyorum 6290 tl ye buldum şuan için en uygun bakalım ama yorumunuz sayesinde alacağım ürün kesinleşti aklımda:)

• quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

Hocam cevaplarınız için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim, bende Y720 alacağım arasında kalmıştım iki modelin şuan için fiyat kovaliyorum 6290 tl ye buldum şuan için en uygun bakalım ama yorumunuz sayesinde alacağım ürün kesinleşti aklımda:)

O paraya değeceğine emin olabilirsiniz cihaz asla sizi üzmez hocam ben tasarımını çok beğendim soğutması ve ses sistemi çok iyi.Hiç sorun etmeden alın ASUS gibi bir çöpten sonra şu cihaz gerçekten Premium bir cihaz.
  • klavye sorunu olanlar klavye ışığı fn + space ile çalışmayanlar; lenovonun kendi sitesindeki y720 nin KLAVYE ITE ile başlayan sürücüyü indirip kursunlar. sorununuz çözülecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

y520'deki 1060 maxQ versiyonu, y720'dekine oranla daha düşük bir performansı var
    y520'deki ram frekans hızı 2133mhz y720 ise 2400mhz
    Klavye aydınlatması y520'de sadece kırmızı, y720 ise 4 bölüm ayrı aydınlatma olarak rgb led aydınlatma var
    Uzun süreli oyun performansında y520 cpu throttling yaşıyor ama y720'de böyle bir problem olmuyor. Ayrıca soğutma sistemi y720'de daha üstün
    Y720'de y520'ye istinaden subwoofer bulunmaktadır. Ne kadar da yüksek beklenti oluştursa da işimize yarar seviyede sesi iyileştiriyor.
    Ben de alacağım zaman araştırmıştım ve ikisi arasında bu farkları görünce y720 satın aldım.
    Not: y720'de herhangi bir klavye sorunu yok. Space tuşunda hafif bir ötme var ama ciddiye alınacakseviyede değil. Eğilip space tuşunu dinlerseniz duyabilirsiniz.

hocam o tr ye gelen versiyonunda var sanirim amerikan versiyonunda yok oyle bi problem

• Godrilla G kullanıcısına yanıt
    Hangi durumdan bahsettiğinizi anlayamadım hocam
  • Hicbir sorunu yok bu cihazin. Almazsaniz uzulursunuz hem de cok . Premium ve kalite akan bir.makine. y700 un 1060 li , rgb ledli rafine ve stabil versiyonu. Siz dusunun gerisini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Hicbir sorunu yok bu cihazin. Almazsaniz uzulursunuz hem de cok . Premium ve kalite akan bir.makine. y700 un 1060 li , rgb ledli rafine ve stabil versiyonu. Siz dusunun gerisini :)

Cihazı aldım hocam almadan önce sizin yorumlarınızı çok okumuştum bu cihaz için aslında o yorumlarda biraz vesile oldu çünkü benim kafamdaki cihaz dell 7577 idi.Ancak bu cihazı biraz araştırdıktan sonra kesinlikle o kadar para verdikten sonra iyi birşeyler almanın gerekli olduğu kanısına vardım.Dell ile arasında nerdeyse 500 TL civarında fark var o kadar para vermişken bunu almak daha mantıklı.Ben cihazdan kesinlikle memmunum ASUS N550JX gibi çöp bir bilgisayardan sonra şu bilgisayar resmen uçak.Sizede ayrıca teşekkür ederim siz olmasanız şuan 7577 alıp servislerde sürünüyordum.

• Rica ederim. Eğer sizin eski asus çöpse benim hp bc203 ne acaba ? :D Şaka bir yana biraz gömmüşsünüz ya neyse :D Ama şunu söyleyeyim piyasadaki alınabilecek en mükemmel laptopu aldınız. Premiumluk olarak mac ten daha premium,güç olarak zaten muazzam,hoparlörler de sırf bu cihaza özel, emin olun alabilsem bir 10 sene kullanırım eğer dayanırsa.Omen 17 ve y720 tek geçerim. Daha ssd alacak para anca elime geçti siz düşünün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Hangi durumdan bahsettiğinizi anlayamadım hocam

space tusundan gelen ses

• vay be, cihazı alalı tam 2 ay olmus.

Simdilik hiç sorun yok. Kullandıgım bütün oyunlar, programlar yag gibi akıyor.
  • Hocam merhaba bu bilgisayari amazondan almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim alan var mi sorun yaşayan var mi? Isik sizma ihtimalinden korkuyorum fazla bir isik sizmasi yaşayan var mi? Eskiden 1020 dolardı şimdi pahalanmis tekrar inmesini bekleyeceğim . Bir de saticinin amazon olmamasi ciddi problem yaratir mi (fullfilled by amazon benim alacagim). Kronik sorunu yok degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: axu483

Hocam merhaba bu bilgisayari amazondan almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim alan var mi sorun yaşayan var mi? Isik sizma ihtimalinden korkuyorum fazla bir isik sizmasi yaşayan var mi? Eskiden 1020 dolardı şimdi pahalanmis tekrar inmesini bekleyeceğim . Bir de saticinin amazon olmamasi ciddi problem yaratir mi (fullfilled by amazon benim alacagim). Kronik sorunu yok degil mi

Ayın 7 sinde 8 gb ramli amazonun sattıgı versiyonu 1010 dolarken sipariş verdim . Kargo ve vergi dahil 1221 dolara denk geliyor ama stok bitti gelmesini beklersen fiyat gayet iyi . Amazon dısı satıcıları kimse tavsiye etmiyor bence bulasma.

• Amazonun saattigi üründe türkiye ye gönderim yok diye görmüştüm en son. Amazonun sattigi hatta 1090 dolardı cok iyi fiyata almissiniz hocam. Islemci throttling falan yok degil mi pc de. Eski aldığım hp pc beni hayattan soguttu iade ettim para iadesi bekliyorum da.

• quote:

Hocam merhaba bu bilgisayari amazondan almak istiyorum nelere dikkat etmeliyim alan var mi sorun yaşayan var mi? Isik sizma ihtimalinden korkuyorum fazla bir isik sizmasi yaşayan var mi? Eskiden 1020 dolardı şimdi pahalanmis tekrar inmesini bekleyeceğim . Bir de saticinin amazon olmamasi ciddi problem yaratir mi (fullfilled by amazon benim alacagim). Kronik sorunu yok degil mi

Bu üründe ışık sızması mevcut bilginiz olsun.Kullanılan panel Philips siz ips panelde ışık sızması istemiyor iseniz samsung panel kullanan laptop almaniz lazim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok fazla bir sizma yoksa sorun olmaz benim için ama var mi ki samsung kullanan guzel laptop? Tekrar amazona gelirse alacagim geldiğini burada belirtecegim belki birinin işine yarar. Bir de vergisiz gecerse olur da cok sevinirim:D

• quote:

Cok fazla bir sizma yoksa sorun olmaz benim için ama var mi ki samsung kullanan guzel laptop? Tekrar amazona gelirse alacagim geldiğini burada belirtecegim belki birinin işine yarar. Bir de vergisiz gecerse olur da cok sevinirim:D

Fazla değil ama var.IPS panellerin hepsinde var bu sorun o yüzden eğer siz ışık sızmasız panel istiyor iseniz TN panel veya IPS Samsung panel alacaksınız.
    Size birkaç örnek vereyim

Aşağıda bi kaç örneği var tamamen panel ile alakalı
    https://www.notebookcheck.net/MSI-GT72VR-6RD-Dominator-Pro-Notebook-Review.173836.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

https://www.notebookcheck.net/MSI-GT72VR-6RE-015US-Notebook-Review.171103.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

https://www.notebookcheck.net/MSI-GS63VR-6RF-Stealth-Pro-Notebook-Review.179761.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

https://www.notebookcheck.net/Acer-Predator-17-G9-791-Notebook-Review.158933.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Mesela bunda IPS Panel var ama ışık sızması yok çünkü panel samsung

https://www.notebookcheck.net/Asus-ROG-Strix-GL502VT-DS74-Notebook-Review.167302.0.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Işık sızmasını kafanıza takmanıza gerek yok siyah ekrana bakmak için almıyorsunuz bu cihazları alacağınız her ips panelde bu sorun olacak.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.