Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
5
Favori
20.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onvious

quote:

Orijinalden alıntı: DooMSTime01

4gcn31ww olan bios, lenovonun sitesinde 4gcn33ww olarak güncellenmiştir. son çıkan bios yüklü olamayanların dikkatine...

herhangi bir şey degismis mi? bazen bios updateleri bazı şeyleri bozuyor da

Şimdilik aynı ben herhangi bir değişiklik gözlemleyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu ürünü amazondan alan varmı acaba

• SpLasH09 kullanıcısına yanıt
    hocam helios 300 ve bunun arasında kaldım, amazonda indirim olabilir mi acaba yeni yılda
  • quote:

Orijinalden alıntı: camsil

hocam helios 300 ve bunun arasında kaldım, amazonda indirim olabilir mi acaba yeni yılda

bu indirimli hali zaten. toplam 1284 dolardi 1233 dolara dustu. helios 300 bu saatten sonra indirime girmez noel gecti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godrilla -- 30 Aralık 2017; 19:39:38 >
  • camsil C kullanıcısına yanıt
    Ben bugün vatan bilgisayarda baktım helios 300e açıkçası beğenmedim monsterın cihazları gibi kasa kalitesi ancak y720 yi de göremediğim için kafam karışık yabancı sitelerde alanlar ekranı beğnmemiş

• iyi bir sogutucu bilen var mı?
  • quote:

iyi bir sogutucu bilen var mı?

Ctrl+shift+0

• quote:

quote:

iyi bir sogutucu bilen var mı?

Ctrl+shift+0

hocam onu biliyorum da :D, bazen turbo aktiflen bile 75i geciyor, saglama almak icin
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Zalman ZM-NC1000

Cidden muhteşem

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Zalman ZM-NC1000

Cidden muhteşem

hocam tesekkurler, dediginiz urune bakıyorum hemen
  • Bu cihaz sizce nasıl?

n11.com'dan Y700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB+256 SSD-15.6"-GTX960M 4GB

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/y700-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-ram-1tb256-ssd-156-gtx960m-4gb-P229038505

• quote:

Orijinalden alıntı: morqos

Arkadaşlar sanırım ekranda ışık sızması problem var. Sizde durum nedir arka planı düz siyah yapınca ?

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme

Arkadaşlar cihazı servise yolladım. İki seçenek sunuldu. 3 iş günü içerisinde teslim edilmek üzere panel değişimi yada cihaz değişimi şeklinde.

Ben cihaz değişimini seçtim. Form hazırlayıp bana yollayacaklar ben de satın aldığım mağazaya bu formu yolladığımda yeni cihazı bana yollayacaklar. Bakalım yeni cihazda bu sızma problemleriyle karşılaşacak mıyım

Servis ise çok ilgili davrandı. Ben memnun kaldım açıkçası lenovonun hizmetinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morqos -- 8 Ocak 2018; 19:52:11 >

• merhaba uzun zaman araştırmalarım sonucu bu bilgisayar şuan ilgimi çekmekte acaba cihazın ekranı hakkındaki yorumlarınız nedir=? ayrıca cihazda g-sync varmı =?
  • Merhaba ben bu cihazı almak istiyorum ama türkiyede yaygın bi satışı ve kullanımı yok satılan yerler daha çok n11 hepsiburada gibi siteler ve açıkçası hiç alışveriş yaomadım o yüzden güvenemiyorum alanlar varsa nerden aldılar kutu içeriği nedir dvd runer çıktı demişsiniz herhangibir yerden alsam da bu çıkar mı yani cihaz içeriği mi yoksa satan ayrı mı koyuyor bu tarz siteler güvenli mi hani gelince hatalı yada başka biley çıkmasın en önemlisi değişik bi özelliği olmuyor demi fabrika çıkılı neyse o ufak seri numaraları değişiklikleri yok yani birde görünüm olarak ekran çerçevesi biraz kalın gibi kullananlar memnun mu bana mı öyle geliyo yoksa kullananlar varsa yorum yapabilirmi teşekkürler

• Bende ayın 15.de almayı düşünüyorum. Kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1811

Merhaba ben bu cihazı almak istiyorum ama türkiyede yaygın bi satışı ve kullanımı yok satılan yerler daha çok n11 hepsiburada gibi siteler ve açıkçası hiç alışveriş yaomadım o yüzden güvenemiyorum alanlar varsa nerden aldılar kutu içeriği nedir dvd runer çıktı demişsiniz herhangibir yerden alsam da bu çıkar mı yani cihaz içeriği mi yoksa satan ayrı mı koyuyor bu tarz siteler güvenli mi hani gelince hatalı yada başka biley çıkmasın en önemlisi değişik bi özelliği olmuyor demi fabrika çıkılı neyse o ufak seri numaraları değişiklikleri yok yani birde görünüm olarak ekran çerçevesi biraz kalın gibi kullananlar memnun mu bana mı öyle geliyo yoksa kullananlar varsa yorum yapabilirmi teşekkürler

hocam ben n11 üzerinden, tekra market isimli magazadan aldım. Gayet iyi kutulanmıstı. Kutu icerigi bildiginiz gibi; dvd burner, adaptor vs.

• Ne zamandır kullanıyosunuz bir sıkıntısı fln varmı internette farklı sitelerde araştırdım özellikler aynı olmasına rağmen fiyat farkları çok değişiyo nedeni nedir birde sitesinde 15 inç 1tb hdd yazıyo ama bazı siteler özelliklernkısmıma 17 inç 2tb hdd fln yazmış bunlar ne oluyor tam olarak birde ekrandan memnunmusunuz çerçevesi biraz kalın geldi bana

• quote:

quote:

4gcn31ww olan bios, lenovonun sitesinde 4gcn33ww olarak güncellenmiştir. son çıkan bios yüklü olamayanların dikkatine...

4gcn34ww yayımlandı. ilk izlenim olarak masaüstü sağ buton takılması düzelmiş...
  • quote:

quote:

quote:

4gcn34ww yayımlandı. ilk izlenim olarak masaüstü sağ buton takılması düzelmiş...

hocam ben yeni bios update i yuklemedim, bende masaustu sag tıkda bir sorun yok nedense.

hocam 1 ay oldu alalı, simdilik bir sorunu yok laptop un. benimkisni 1tb hard disk/256gb ssdli versiyonu. Dediginiz gibi bir çok farklı özellikli modelleri var

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben yeni bios update i yuklemedim, bende masaustu sag tıkda bir sorun yok nedense.

hocam 1 ay oldu alalı, simdilik bir sorunu yok laptop un. benimkisni 1tb hard disk/256gb ssdli versiyonu. Dediginiz gibi bir çok farklı özellikli modelleri var

bende vardı düzeldi şükür. tr ye tek model üretti lenovo. o da bizimkisi. eğer farklıysa yurtdışıdır cihaz. misal klavyesi tr klavye değildir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.