Bildirim
LENOVO MU ASUS MU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
sagolasın ben asusu alırım o zaman ama ben oyun da oynucam farklı programlarda yüklücem olur mu ? -
asus -
lenovo y580 de olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisayarkullanıcısı
BEN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ OKUYACAGIM VE BANA 4 YIL YETECEK BİR BİLGİSAYARA İHTİYACIM VAR SİZCE ASUS K55VD_SX023L fiyatı: 1754 TL Mİ ; YOKSA LENOVO 59_332417 fiyatı: 1761 TL Mİ ALMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Lenovo thinkpad
www.lenovo.com/products/us/laptop/thinkpad/x-series/x1-carbon/
-
ben o bilgisayarın parasına 1 yıl okul okucam :D 1700 e falan lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarkullanıcısı -- 6 Eylül 2012; 22:34:15 > -
bütçe ne kadar?
1.800 Tl kotam var yani bu civarlar ben bi kac tane begendim ama tam arastırmadan icime sinmiyo -
EPICA nın önerdiği modeller gayet iyi.onların arasından seçersin
ASUS cok güzel bence hosuma gitti ama freedos düsünmüyorum üstat -
neden?daha iyi değilmi kendin istediğin sistemi kurarsın
@old_guru arkadaşım senin problemin ne ya ? nerdeyse forumdaki herkese post atıyorsun lenovo almayın diye . 2 kardeşim ben ve babam hepimiz lenovo kullanıyoruz ve çok da memnunuz ne bu kadar yaygara koparıyorsun ya. Resmen rakip firmadan biri gibi davranıyorsun. Teknoloji işi üretici kadar kullanıcıya da dayalıdır. Sen kötü kullanırsan tabi 1 ay dayanmaz. Acaba kız arkadaşı bi kere kullanım kılavuzunu okumuş mu bakalım ? Ayıp denen bi şey var ya , herkes fikirlerini söylemekte özgür ama özgürlük kötülemek değil. Nitekim senin yaptığın basbaya kötülemek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X