Şimdi Ara

Lenovo n500 Klavye Sapıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşıma ait lenovo n500 pc var, kuzenleri oynamış falan şimdi getirdi laptopu mesela m harfine bastığımda ymn yazıyor yani 3 karakter b harfine basıyorum tvb yazıyor resmen sapıtmış ne olmuş olabilir sizce?

• aynı sorun bendede var 3 ay önce konu açmıssın kimse ilgilenmemiş.Gereksiz muhabbete gelince millet susmak bilmez işimiz düşünde kimse ilgilenmior bende sorunu çözemedim geçen günlerde ekran kartı ile bir sorunum vardı o konuyuda 3 gün içinde kaldırmışlar . yazık başka bişi demiorum.
  • S.a beyler alin yardim benden servise para yagdirmayin:D yapcagin teksey 2 tusa basmak

leptobumuzun Fn tusuna basılı tutup Delete tusunu bascaz eger oda olmazsa leptobumuzun F tuşlarinda Numlok diye altinda yazi yazana bascaz olay bukadar basit. sizin yasadiginiz sorun leptobun klavyesının numlock acik duruma gecmesi.
  • 60 tl ye bir klavye alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Yardımcı olabilirim size söküp takma konusunda......
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

60 tl ye bir klavye alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Yardımcı olabilirim size söküp takma konusunda......

merhaba. klavye lenovo n500 u degıstıtmek istiyorum nasıl yapabılırım ve nerden uygun alabılırım. yardımcı olursanız sevınırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Z500 Touchpad Soyuldu!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.