Arkadaşlar bir arkadaşıma ait lenovo n500 pc var, kuzenleri oynamış falan şimdi getirdi laptopu mesela m harfine bastığımda ymn yazıyor yani 3 karakter b harfine basıyorum tvb yazıyor resmen sapıtmış ne olmuş olabilir sizce?
aynı sorun bendede var 3 ay önce konu açmıssın kimse ilgilenmemiş.Gereksiz muhabbete gelince millet susmak bilmez işimiz düşünde kimse ilgilenmior bende sorunu çözemedim geçen günlerde ekran kartı ile bir sorunum vardı o konuyuda 3 gün içinde kaldırmışlar . yazık başka bişi demiorum.
leptobumuzun Fn tusuna basılı tutup Delete tusunu bascaz eger oda olmazsa leptobumuzun F tuşlarinda Numlok diye altinda yazi yazana bascaz olay bukadar basit. sizin yasadiginiz sorun leptobun klavyesının numlock acik duruma gecmesi.
60 tl ye bir klavye alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Yardımcı olabilirim size söküp takma konusunda......
quote:
Orijinalden alıntı: semihus
60 tl ye bir klavye alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Yardımcı olabilirim size söküp takma konusunda......
merhaba. klavye lenovo n500 u degıstıtmek istiyorum nasıl yapabılırım ve nerden uygun alabılırım. yardımcı olursanız sevınırım