Şimdi Ara

Lenovo'nun iPhone 6 klonu telefonu S90'ı inceledik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Çok şişirdiler abi ''ayfon''u. İzin verinde silsinler artık şu ayfon denen dandik firmayı

ayfon diye bir firma var da haberimiz mi yok?

Ne tarafa gülüyoruz?
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    Para bol bilader illa damlayacaksınız şöyle konulara sen 3000 bini cok birşeymi saniyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5000 -- 13 Mart 2015; 16:05:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden 800 çalışır...😏

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5000

Para bol bilader illa damlayacaksınız şöyle konulara sen 3000 bini cok birşeymi saniyon.

başka yerde oyna.
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak34

iphone 6 plusa vercen paranın 3te birine bunu alırsın üstüne bide süper bi tv veya playstation alırsın. ama insanlara yaranılmaz köklücen 2.500 ü 3bin tl telefonu rahatlatcan.

kesinlikle katılıyorum! :) iphone6 plus alacağınıza lenovo s90 alın üstünüde istediğiniz gibi kullanın..
  • Merhaba ben erdi özüağğğğğğğghh öhhü öhhö öhgö öyk..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenevo s90 sisley yeni aldım 1 haftadır kullanıyorum ram 2 gb yapmıs yeni modelleri muhteşem fiyata göre harika cok sık ön kamera 8 mp flaşlı arka 13 flaşlı
    batarya 2 gün garanti gidiyor 4g cif simkart daha ne olsun 850 tl aldım 50 tl kayıt yaptırdım korkarak aldım ama cok memnumum şiddetle tavsiye ederim oyunlarda vs kasma donma ısınma kesinlikle yok
    Lenovo'nun iPhone 6 klonu telefonu S90'ı inceledikLenovo'nun iPhone 6 klonu telefonu S90'ı inceledikLenovo'nun iPhone 6 klonu telefonu S90'ı inceledikLenovo'nun iPhone 6 klonu telefonu S90'ı inceledikLenovo'nun iPhone 6 klonu telefonu S90'ı inceledikLenovo'nun iPhone 6 klonu telefonu S90'ı inceledik

• renosnes R kullanıcısına yanıt
    hayırlıolsun. tipi çok güzel bu fiyata
  • Türkiye de satışı yok mu bu telefonun?
  • kaç aydır bir türlü sipariş vermek nasip olmadı şu gümrük sorunları yüzünden.

hayalimin tasarımı ve yazılımı.
    çamur atanları anlamıyorum.

benim hayalim iphone 6 çıkmadan da bu şekilde metal ince ve anroid olmasıydı.

napayım yani iphone 6 böyle çıktıysa.

diyeceğim şu 2gb ram li versiyonunu 32gb belleklisini hiç bi satış sitesinde bulamıyorum. pandawill de de aliexpress de de 16gb lığı var hep bilgisi olan yok mu
  • Nolmis iphone 6s mi çıkmış piyasaya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • renosnes R kullanıcısına yanıt
    hocam nerden aldın?nasıl aldın?kaça aldın?bir bilgilendirsen ya camiayı?
  • istanbulda bir dostum getirdi kutu vs getiremiyor ben bayıldım kaydı sorun mkt olmadıgı icin ama hallettik gayet güzel calısıyor 850 tl artı 15 tl den 2 adet eski telefon 20 şer tlden kayıt 10 dolar kap kargolar vs bursada kayıt yapıldı 1000 tl buldu ama herkezin dikkatını ceken iPhone 6 sanılan bir telefon getirtebilirirm yada bunu dileyen arkaşım olursa satabilirirm 05327935962 burdan ulaşın yardımcı olmaya calısım not telefoncu deyilim teminine yardımcı olurum bende sizlergibi kullanıcıyım
  • Galaxy s6 daha cok benziuor iphome 6 ya

• sankı lenovo ya garez varmış gibi
  • Dünya'nın en büyük canavar üreticisi diye okudum ilk cümleyi. Uykum gelmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

kaç aydır bir türlü sipariş vermek nasip olmadı şu gümrük sorunları yüzünden.

hayalimin tasarımı ve yazılımı.
    çamur atanları anlamıyorum.

benim hayalim iphone 6 çıkmadan da bu şekilde metal ince ve anroid olmasıydı.

napayım yani iphone 6 böyle çıktıysa.

diyeceğim şu 2gb ram li versiyonunu 32gb belleklisini hiç bi satış sitesinde bulamıyorum. pandawill de de aliexpress de de 16gb lığı var hep bilgisi olan yok mu

ascent g7 kullanıyorum memnunum bir inceleyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu klon, "Türk mühendislerinin tasarladığı" Turkcell T60'a ne kadar da benziyor
  • Bu ne biçim inceleme??? Kardeşim, bilmeden atıp tutuyorsun!

1) Telefonun tasarımından dolayı Lenovo'yu suçluyorsun da.. Bu telefonun tasarımını APPLE yapmış :) Biraz araştır!

2) Ön kamera için 5mp diyorsun?? 5 değil, 8 mp !

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.