Şimdi Ara

lenovo onekey recovery çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lenovo g550 model laptop açılmıyor safemod falan da çalışmıyor onekey recovery'den sistemi kurtarıyım dedim o da açılmıyor. ara yüze girmek için ne yapmak lazım, bir yolu var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcenkt

merhaba arkadaşlar lenovo g550 model laptop açılmıyor safemod falan da çalışmıyor onekey recovery'den sistemi kurtarıyım dedim o da açılmıyor. ara yüze girmek için ne yapmak lazım, bir yolu var mı ?

Bilgisayarın neyi açılmıyor ? İşletim sistemimi çöktü yoksa bios ekranında mı donuyor. Sorunu detaylı bir şekilde anlatın. Eğer sistem çöktüyse Recovery tuşuna basarak deneyin. F10 veya F11 olabiilir.

Recovery bölümü zarar gördüyse çalışmaz sıfırdan format atmanız gerekiyor..
  • power tuşu safemod normalmod kısmını açıyor ancak. safemodla da windows açılmıyor. recovery'ye bastığımda uzun süre bekletiyor recovery yazısı görünüyor ve orda takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcenkt

power tuşu safemod normalmod kısmını açıyor ancak. safemodla da windows açılmıyor. recovery'ye bastığımda uzun süre bekletiyor recovery yazısı görünüyor ve orda takılıyor.

Güvenli modda açabilirseniz sistem geri yükleme yapın. Eğer olmuyorsa Recovery sorun olduğu için format atabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Ekim 2012; 20:16:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    packard bell recovery tuşu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.