Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.471
Cevap
81
Favori
611.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim halletim. Birde whatsupp a mesaj geldiği zaman simgesinin üstünde kırmızı olarak mesaj adedi yazıyordu G3 te bunda mesaj geldiği zaman simgesi değişmiyor neden acaba?
  • Guncelleme oncesinda " Olusabilecek guncelleme hatalarini onlemek icin lutfen arayuzu degistirmeyin" uyarisi geliyor. Ben arayuzuu lenovo launcher olarak degistirmistim. Bunu mu kastediyor yoksa guncelleme sirasinda nova launcher vb. arayuz kullanmayin mi demek istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarsatir S kullanıcısına yanıt
    Lenovo ve Google arayüzleri mevcut cihaz da. Yanılmıyorsam eğer bu söylediğiniz bildirim sayısını gösterme olayı arayüz ile alakalı. Nova launcher ve benzeri arayüz uygulamaları ile bunu aktif hale getirebilirsiniz gibi görünüyor.

• erdc E kullanıcısına yanıt
    Orada ne demek istemiş pek anlamadım. Ben Lenovo arayüzünü kullanırken güncelledim, herhangi bir sıkıntı olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: methcnnbs

Orada ne demek istemiş pek anlamadım. Ben Lenovo arayüzünü kullanırken güncelledim, herhangi bir sıkıntı olmadı.

Cevabiniz icin tesekkurler. O zaman ben de deneyeyim.

• Arkadaşlar bu kadar büyük batarya kapasitesine sahip bir telefonun şarj düzeni nasıl olmalı? Yüzde kaça düştükten sonra şarja takmak daha sağlıklı ve %100 olana kadar şarjda tutmalı mıyız?
  • %5-10 kala şarj en ideali
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellchook

Arkadaşlar bu kadar büyük batarya kapasitesine sahip bir telefonun şarj düzeni nasıl olmalı? Yüzde kaça düştükten sonra şarja takmak daha sağlıklı ve %100 olana kadar şarjda tutmalı mıyız?

Li-ion pillerde en verimli kısım kapasitenin orta bölümü. Zaten cihazı kullanırken yüzde 30-70 aralığının daha uzun süre gittiğini gözlemleyebilirsiniz, baştaki ve sondaki yüzde yirmi-otuz daha hızlı deşarj oluyor.

Pilin yüzde sıfıra her yaklaşması bataryayı yoruyor ve ömrünü kısaltıyor. Full şarj da bataryayı yoruyor ama deşarj kadar değil. En mantıklı kullanım şekli yüzde yirmi-yirmi beşlere geldiğinde şarja takıp tamamen doldurmak. Şu an kullandığım cihazı yaklaşık 4.5 yıldır bu şekilde şarj etmekteyim ve pili hâlen sağlam.

• Kafamdaki tek soru işareti video çekiminde yüksek sesten dolayı oluşan seslerin birbirine girme sorunu. Bu ortamdaki ses seviyesinin ne kadar yüksek olmasından dolayı oluyor arkadaşlar? canlı müzik dinlemeye gittiğimiz zaman ses kaydı yaparsak sesler birbirine mi girecek yani? Bu ses kaydı hakkında net bir bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Lenovo k6 modellerinde de mikrofon sorunu varmış, bu işi lenovo çözer inşallah.

ne gibi bir mikrofon sorunu?

video çekiminde mi

gürültü önleyici ikinci mikrofon mu

konuşma sırasında mikrofon sorunu mu.

mikrofon sorununun açılımı ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo P2 :)

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViaHussun -- 26 Ocak 2017; 0:17:42 >

• Ben bir ateist olarak açıklayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 26 Ocak 2017; 0:47:52 >
  • Bu da fotoğraf örneği.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

video çekiminde mi

• Ben de 4 gündür kullanıyorum tek sıkıntım kulaklık sesi çok düşük gibi daha video çekemedim ama şarj aletini unuttum o yönden mükemmel

• quote:

quote:

quote:

video çekiminde mi

bumuydu sorun
    benim için gereksiz bir detay.
    ayrıca bukadar hoparlöre yakın ve çok yüksek ses düzeyinin olduğu ortamlarda profesyonel ses kayıt cihazları bile zorlanır.
    kaldıki bu bir telefon

• quote:

quote:

quote:

quote:

video çekiminde mi

bumuydu sorun
    benim için gereksiz bir detay.
    ayrıca bukadar hoparlöre yakın ve çok yüksek ses düzeyinin olduğu ortamlarda profesyonel ses kayıt cihazları bile zorlanır.
    kaldıki bu bir telefon

Sadece yüksek seste değil normal evin içindeki bir ses kaydında da sorun olduğunu söyleyenler var.

• Arkadaşlar şimdi güç tüketiminde radyo oldukça fazla (7.4) güç harcıyor. Bunun bir çözümü olmali. Asla kullanmadığım bir özellik olan radyo için %7,4 şarj haracamasi hiç mantıklı degil. Gerek radyo bildirimlerini gerekse de telefon açılırken kullanipmayan uygulamalar özelliğini değil aktif etmeme rağmen yüzde 7.4 şarj tüketmesi oldukça sacma. Bu oran nerdeyse yarım günlük tam kullanıma esit oluyor..Çözüm bulan var mı arkadaslar.

• telefon geldi ama şuan açılmıyor buz gibi soğuk ondan olabilirmi acaba...
  • Gördünüz gibi radyo çok batarya harcıyor !!

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.